Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Multumim frumos pt. cuvintele frumoase, ma bucur ca v-a placut Stefu mic , e un dulce
Ai mei amandoi sunt muciosi rau si tusesc La Stanciu nu am apucat sa-i duc pt ca pleca din tara Poate reusesc maine daca s-o intoarce...
Aseara ne-am uitat toti patru la Singur acasa 2, au ras cu lacrimi amandoi, le citeam eu cu Cata si au stat nemiscati tot filmul

Noi plecam la o raita de cumparaturi, o astept pe scrella sa stea cu ei.

Si mie mi-a placut de voi aseara, am citit tarziu, dar am stat la un concert Nirvana, am inaugurat noul home cinema la un pahar de vin rosu dulce Demential!!

Pupici, revin dupa-amiaza sa vaz ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubulina, si noi ne-am uitata aseara la Singur Acasa si mi s-a parut iar haios...Rebi la anumite faze cand hotii erau cu de toate pe fata zicea ca se sperie si se cuibarea la minein brate. Dar voia sa vada in continuare, a stat pana la sfarsit...

Sa stapaniti sanatosi sistemul home cinema!. Si sanatate multa baietilor.

Nico, sanatate la puiuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Vali, pare ca-l doare rau-rau?

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

nu se vaita deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si noi pe-aici, in asteptare...

David cu muci si tuse, cred ca tot ca efecte ale varicelei si plin de bube. Ce greu e sa stai inchis in casa! Si mai avem inca vreo 5 zile de consemnare la domiciliu.

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, sanatate baietilor! Sa folositi cu placere noul home cinema!

Clau, doar Matei e mucios. Deh, colectivitatea... Multumim de urare.

Ioana, se prea poate sa vina la pachet varicela. Lasa ca trece si va avea un sistem imunitar super-strong!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sper, Nico! Doamne ajuta! Sunt in prag de depresie... M-am plictisit de moarte, sunt obosita, nu pot sa-i fac fata si nici sa-l vad cat de irascibil e din cauza de neiesit afara. Abia astept sa ii treaca si sa nasc si s-o vad si pe Iris sanatoasa si pe mine ca inainte. Imi amortesc mainile, degetele, nu pot sa stau pe nicio parte, ma mananca pielea, ma simt umflata la fata, urata si mai nou ma doare si un genunchi.

Hai ca m-am descarcat!

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, ultima perioada e grea, bebe apasa prin diverse locuri, diverse parti amortesc... imi amintesc eu, cum ma simteam la ambele sarcini, pe ultima suta... impingeau amandoi de parca vroiau sa iasa prin plamani... tu, cu 11 kg abia, sigur nu esti umflata asa cum ai impresia! Hai ca mai e putin! Sunt ganduri de gravidutza. In plus stai si in casa... ai copilul enervat de postura asta, "buboasa"... dar vor trece. In ianuarie veti fi toti foarte ok (inclusiv cu bebelina in brate)! Si mai devreme, poate!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Sa va povestesc ieri... veneam cu totii de la ora de religie a lui Stef (el la ora, noi hai-hui prin magazine). Si ajungem aproape de casa, ne hotaram sa mai dam o tura sa adoarma piciul in carucior... si dam peste un magazin cu produse pentru ingrijirea parului, Lakme. Nu mai auzisem de ei, intru sa imi iau un sampon pentru par gras si cu matreata (asta e tendinta ultimelor luni ). Imi recomanda unul 300 ml, 13,70 euro. O intreb daca mai are ceva... nu ca era scump, dar na, sa imi aleg dintre mai multe... zice "NU, imi pare rau, este tot ce am...". Si zic ok, mai caut. La care ea rapid "Stati ca mai am ceva, este acelasi sampon, pana sa schimbe ambalajul: 1000 ml, 10 euro, la reducere." :)) Mi-l ridica apoi in slavi, ca este special, si pentru aia, si pentru aia... ca nu imi va parea rau... mi s-a parut prea ieftin dar am zis ca daca e reducere, sa incerc... ce smechera tantita... M-am spalat aseara, pana acum pare ok. Daca reusesc sa ajung sa ma spal o seara da, doua ba, si tot e bine! Ati auzit de astia? Ma gandesc eu ca daca nu mi-a picat parul pana acum :))...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

E jale cu bradul!!!!Trag astia de el intr-o veselie!!! Nu cred ca rezista pana la Craciun!!!

Nico, hai ca o fi bun!!

Ioana, chiar ma gandeam la tine si la toate gravidutele care trebuie sa nasca in perioada asta... E nasol sa te gandesti ca daca nasti pe 1 ianuarie stai acasa 1 an, iar daca ai nascut pe 31 decembrie stai 2 . Sunt convinsa ca vor fi multi copii care se vor naste inante de termen prin cezariana din cazuza acestei legi...

Fug ca se clatina bradul...

PS. Cine imi spune si mie cum pun link fara sa scriu carnatul ala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
de o ora ma chinui sa culc Muful, avenit cu coarne crescute si chef de iubareala, se vede ca-i e somn si nu se da culcat... acum, incearca si ta-su
clau cat pe ce, ha? si eu am stresul asta..si eu la fel cu filmele, doar la dexter ce ne uitam, ca tine 50 min episodul..cateodata, putem sa vedem cate 2 episoade, ceea ce e WAU!
nicoleta sanatate Mateiului tau la fel si baietilor bubulinei
ioana mai e asa de puutiiin!!!uff, si David e racit.. sanatate!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput