Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 12
mstela spune:
Na seara...Bey, Tuchi-Luny-Naty m-ati facut sa rad cu sporovaiala...
ce gureshe..si mi-a placut cum a incheiat Nico supi ca s-a dus-duca-se..
..
..eu tocmai am vazut un film, ca tot vorbeati,cica sa ma destind-si m-a destins ceva,desi speram sa fie mai mult decat,dar mi-au picat si niste lacrimi in final
..asa ca mai bine ma culcam..remember me am vazut.
Luny sau cine mai intreba de filme:vazut de curand unul bun:p.s.i love you.Mai vazut unul si mai si care mi-a placut al naibii:podurile din madison county (probabil il stiti,e vechi,dar tare)..altul bun bun:elegy..sau love in the time of cholera (citit si cartea lui garcia)..mai romantice asa ca mine,pt cine intereseaza.
Tea e mult spre bine,inca sub tratament,dar slava Domnului ca a raspuns rapid la tratament (Ramo
merci de intrebare).E,in schimb,uliu de atata stat in casa,saraca
..ma-sa extenuata,de-astea.
Vom face si vaccinul prevenar.De bronchovaxon sau lantigen nush ce sa zic fiindca dr nu s-a exprimat.Dupa el,cica sunt apa de ploaie.
.
Sapt viitoare voi schimba si perdiatra.
Imi pare tare rau sa aflu asa vesti grele despre Micu..Dea Domnul sa se faca bine mai repede.Ma rog tare si pentru parintii lui sa le dea Domnul putere.

Numai bine tuturor.
PS. Am vazut poze care mai de care,filmulete,colindatori draguti..m-a minunat Stef cat de bine pronunta cuvintele..
Grasul Olgai m-a terminat
..ce schimbare pe el..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
'neata!
Cami, multu de cafea
.
Luny,
.
Tuchi, vii cand poti, eu nu ma mut niciunde
Si din nou, bine ai venit in lumea mea
, e frumos tare la Ploiesti, nuuuu
? De unde ziceai ca i-ai luat pijamale bune Ilincai, pana la urma? Si ai cumva idee daca au inceput inscrierile la gradi? Noroc cu tine ca am aflat de luminite, s-o duc si eu pe Sophie...
Naty, cum e doctorita Ene de la voi?
Hai ca atat mi-a fost 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
tuchita spune:
'neata!
e un soare cu dinti uriasi la noi!
Olga, pijamale am luat din Balif, e un magazin cu pijamale vienetta...foarte bune si frumoase, si pentru copii si pentru adulti.
Stela, pupici si sanatate!
ma duc sa fac ceva...nu stiu exact ce!
clauclau spune:
Neata!
La cafeluta si eu, cine vrea tare, neagra si amara sa serveasca fara retineri!![]()

Am citit si eu pe blog vestile despre Siluan, offf, bietul pui prin cate ii este dat sa treaca!

Naty-Luny-Tuchi, mi-ati adus aminte de sporovaielile din noapte din urma cu un an, doi!

Aseara gata, gata sa ne prinda Rebecca in actiune
VAi Doamne!
Luny, nu mai stiu de filme, desi sunt in mijlocul lor n-am mai reusit de mult sa vad ceva, efectiv nu am timp!

Am vazut ieri toate pozele proaspete cu puiutii, foarte scumpi toti!
Si Doamne, cat au crescut, nu-mi vine sa cred....in curand ne pregatim pentru petrecerile de 3 ani!
Naty, sa sti ca si eu am vandut scaunul de masina ( pe okazii, imediat l-am dat). Tot asa, era in stare foarte buna,era pacat de el. Daca vrei sa te ajut sa-mi spui. Eu toate celelalte lucruri, gen carucioare, hainute, cadite si alte accesorii le-am dat la baieti de-ai randunoiului care au copii mici pe acasa. Acum vreau sa renunt si la caruciorul sport Chicco, nu l-am mai folosit de mult...si in curand la scaunul de masa. Doar scaunul de masina l-am vandut.

Tot asa, nu stiu cand sa ajung dupa cadouri, mi-e groaza...

Stela, ma bucur ca e bine scumpa!

Puradeii mei se joaca frumos de-a masinile
, iar randunoiul inca mai motaie in dormitor. E liniste si pace, rareeee momente.![]()
VALENTINA C spune:
Ai mei au plecat dupa bradut 

Lui Luc i s-a umflat gingia de sus: e asa rozalie-alba.
..Sper sa nu fie vreun puroi ceva.
.. Dintele i-a iesit, asta este pe deasupra... Abia maine dimineata o sa-l vada dr, cand il duc pe Mate la gradi...Tare mi-e teama ca pana maine sa nu i se infecteze mai rau... I-am dat Nurofen, in caz ca-l doare.. Altceva, n-am idee
Nicoleta spune:
Neata!
Eu sunt doar cu piciul, care e IAR mucios (simteam eu asta inca de vineri seara...), cei mari sunt la Doamne-Doamne. Le-am luat ieri cate un pulover in V, Matei nu s-a mai dezbracat dimineata de el, Stefan nu stia cum sa-l dea jos mai repede... si na, sunt frati.
Tuchi, te intrebam in mesajul care a disparut daca ai mai rezolvat ceva cu problema de care intrebai mai mult pe forum.
Te cred ca te simti oarecum in Ploiesti, insa aveti aproape Bucurestiul! Felicitari pentru dezpemparsat! Incepem si noi curand, doar sa vina vacanta cu trenul din Franta...
Stela, ma bucur ca mai aveti putin si gata si boala asta.
Clau, si la mine e liniste, Matei se uita la Baby Tv.
Sa aveti o zi frumoasa, la noi e tare mohorat si bate un vaaaant de vineri seara!!
---------------------
Vine Craciunul! 
Nicoleta spune:
Vali, sa nu fie o parte din gingie, asa a fost la Stef la unul din incisivii definitivi, frontali. Si a disparut de la sine.
A, sa va spun, am visat toata noaptea ca aveam un bebe si-l alaptam... si ma mai intrebam dimineata de ce sunt asa de obosita... 
---------------------
Vine Craciunul! 
natynic spune:
Eu am viasat ca ningea in prostie si Iulia statea in ninsoare si era tare fericita. Eu nuuu![]()
Clau, aha, deci ati vandut scaunul...Mai, ma gandeam ca exagerez eu vazand ca abia mai incape copilul. Nu stiu de ce naiba zic ca e pana la 18 kg, nici vorba!! Pai daca e asa, n-o mai chinui mult, ma pun pe cautat scaun si il pun si eu pe cel vechi pe okazii, daca nu ma descurc te intreb cum.
Stela, eu cred ca am vazut de vreo 10 ori Podurile din Madison County si de fiecare data plang ca o cascada. Deh, si eu tot romantica am ramas...
Fug ca am o tocanita pe foc si vreau sa scot si copilul nitel!
natynic spune:
Vali, pare ca-l doare rau-rau?
A, Olga: dr Ene de la noi de la cardio? Pai, vorbim in privat!![]()