Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, (mai ales ca nu ti-am mai dat demult niciuna desi stii ca ma gandesc mereu la voi, da?). Hai, mult a fost putin a ramas si David curand va fi bine. Slava Domnului,daca tot era dat sa faca varicela macar a facut o forma usoara acum cat e mic. Cu statul in casa e greu la orice varsta faci boala dar...trece. In rest, te cred ca te simti in toate felurile dar urata nu te cred ca esti!
Cu greu mi-am convins jumatatea sa luam anul asta brad artificial. Stiu, poate o sa-mi sariti in cap...nici eu nu agreeam ideea dar...1) se poate strange si tine de la un an la altul; 2) are forma frumoasa si e egal de bogat, ceea ce e greu sa gasesti la unul natural care sa nu te rupa de bani; 3)nu se usuca, il putem tine cat vrem; 4) (CEL mai important!!) scap de acele cazute, imprastiate prin toata casa, la montat, la demontat si la...mijlocul sezonului si 5) pot pune f bine cateva crengute de brad adevarat intr-o vaza ca sa avem si mirosul. Si ma gandesc ca daca am incepe sa facem toti asa ar ramane si bietii brazi intregi, dar asta e oricum doar un vis frumos. Ce ziceti, m-am dat prea mult dupa modernismul vremurilor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

N-am auzit Nico de Lakme. Ma rog, eu de vreo 3 ani din cauza psoriazisului ma spal numai cu sampon dermatologic special (si tot sunt plina de coji in cap dar daca ma pune naiba sa ma spal cu ORICE altceva ma umplu de rani sangerande de-a dreptul-nu vrei sa stii!)
Vali si cele care ati impodobit deja bradul: ati facut-o in prezenta copiilor? Eu ma tem ca va fi Mission impossible...Pe de alta parte mi-ar fi drag sa o pun sa ajute si ea si cred ca ar fi super-mega-incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, discutia cu brazii artificiali vs. naturali a mai fost. Stii cum e, fiecare face cum simte. Noi anul trecut am impodobit bradul cu copiii, la fel l-am despodobit, dar am globuri de plastic 90% (sau aveam, ca Matei a prins cutia cand ne-am mutat). Anul asta vroiam sa imi cumpar podoabe noi, dar cred ca o aman iara... Sa vedeti ce globuri faine de sticla pe la targurile astea de aici...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Vali si cele care ati impodobit deja bradul: ati facut-o in prezenta copiilor? Eu ma tem ca va fi Mission impossible...Pe de alta parte mi-ar fi drag sa o pun sa ajute si ea si cred ca ar fi super-mega-incantata

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Naty, da , am impodobit impreuna, dar de-asta am zis ca nu cred ca rezista pana la Craciun, ca trageau in toate directiile de el...

Mergi la inceput

Cu samponul... am incercat o gramada, nici nu-mi amintesc toate marcile (printre care si Vichy, Avene). Si din farmacii, si de la supermarket... merg o vreme, unele... apoi iara am probleme... nu am descoperit samponul minune pentru mine. Inca... Insa cred ca si problemele mele sunt diferite. Iarna unele, vara altele... asta e, mostenire de familie :).

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

in primul rand ma rog pt.Siluan sa se faca bine
cat mai repede!

Naty sa stii ca si noi am schimbat scaunul lui Eric
i-am luat unul de la Romer de la 18-36 kg cu isofix
cand am fost la Viena
a fost reducere 20 la suta
bineinteles ca i-a ramas lui Marc celalalt
nu ama apucat sa va povestesc cum a fost la Viena
am prins un frig de ne-a inghetat
dar a fost foarte frumos
am stat la o pensiune draguta la 8 km de Viena
vineri seara am ajuns,a doua zi la shopping,seara la
primarie la targul de Craciun(a fost foarte aglomerat si
am stat putin),vreo o ora am cautat restaurant sa cinam
dupa care la nani
duminica la castelul Shonbrun(am si intrat ,a fost senzational)
dupa care acasa
a fost tare bine,ne-am relaxat
eu sunt un pic suparata ca m-am dus sa imi fac un rmn la coloana
si la ultima vertebra am probleme(e cu 4 mm deplasata)
am avut dureri de mult dar am zis ca e de la kilogramele in
plus si sarcinile care au fost una dupa alta
asa ca adio kangoo(si asa de tare mi-a placut)
saptamana viitoare plecam la munte(ca de skiat nu stiu daca voi
putea) si anul viitor ma duc la neurolog
m-am ramolit rau de tot
anul asta numai la doctori am umblat
va pupez

Mergi la inceput

Nico am vazut si eu globurile alea din sticla
am si vrut sa cumpar dar cand am vazut pretul m-i
s-a facut rau

Mergi la inceput

Blanka, nici nu m.am uitat la pret! Si sincer de ce sa le iau? Ca piticii astia sigur le vin de hac... dar asa.i ca sunt frumoase? Cat despre anul asta, cu multe drumuri la medic... imediat vine unul nou, cu sanatate!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

da Nico sunt foarte frumoase dar merita sa fie
tot bradul numai cu globuri din alea(zic eu)
arata mai bine
am zis ca o sa cumparam o data si noi vreo 20 de
de globuri cand o sa fie pruncii mai mari
te

Mergi la inceput

Chiar, cat era unul? Clar sunt si scumpe, dar si mai ieftine...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput