Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

cel mai ieftin cu 20 de euro ,cel mai scump cu 45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Chiar ca

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Ioana, chiar ma gandeam la tine si la toate gravidutele care trebuie sa nasca in perioada asta... E nasol sa te gandesti ca daca nasti pe 1 ianuarie stai acasa 1 an, iar daca ai nascut pe 31 decembrie stai 2 . Sunt convinsa ca vor fi multi copii care se vor naste inante de termen prin cezariana din cazuza acestei legi...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Valentina, asta e ultimul lucru la care ma gandesc... Ar fi vrut randunoiul sa intre in CIC daca ar fi luat macar 4000 Ron... Eu oricum nu intru, din martie ma reintorc la munca daca e totul ok cu bebe. Programul e destul de lejer si mai ales ca am salariul minim pe cartea de munca....
Ironia sortii: m-ar fi avantajat mai mult daca nasteam dupa 1 ian, ca luam aia 500 Ron prima de reintoarcere la munca... Altele ar vrea sa nasca inainte de 1... si nu au cum... C'est la vie!

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

hello
Am reparato-zugravito-carpacit toata casa Am huse noi, as fi avut si perdele daca nu le-as fi cumparat fara sa ma uit la dimensiuni (au fost prea scurte) si tot asa...am si gatit, sunt moarta -rupta in paispe si maine ma duc iar la "balamuc" unde cred ca mi-e si locul
Aud vesti nu prea bune despre Siluan dar sunt increzatoare ca pana la urma totul se va termina cu bine
Am citit tot, n-am vazut nimic (ba mint, am vazut o fetita cu breton si un grasan mic leit ta'su , faci ce faci tu Olga acolo dar faci tare bine )
Vreau si eu sa vad supergloburile vieneze
Si am intrat mai mult ca am uitat sa va spun ce avea zana pe cap (coronita, ca sa fie clar) : COARNE Si ce i-a adus Mosu lui Dudu in ghete ? Ca si asta am uitat) Rosii! (erau mandarine, dar nu conteaza , copilul a fost fericit)
Ma intorc la Zana si va intreb : cum sa raspund eu acum la intrebarea care se repeta obsesiv: " de ce avea Zana coarne?"
Va pup ca trebuie sa duc mandra la balul bobocilor Incredibil cum trec anii de repede ! Parca ieri va aratam poze de la balul bobocilor si azi iar balul bobocilor

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mergi la inceput

Ursu, fara cafea seara! Insa un cozo ar merge ;).

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Mimo, care Balul Bobocilor, ma? Merge sa le fure alora potentialii iubiti?

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
va invit la un vin fiert cu aroma de ghimbir!

Am fost la plimbare prin centru, am inghetat de frig, ne-am oprit la Mac si am mancat nesanatos...acum copiii sunt in cada, fac baie cu spuma!

Clau, tare ma bucur sa te mai revad...esti mereu la fel de linistita si optimista!
cat despre surprindere in exercitiul functiunii....am invatat-o pe Ilinca sa bata la usa...Seb de obicei e umbra ei.
Vali, pupa grasu pe gingie!
Nico, iar muci? despre problema aceea...rezolvare cu sanse de reusita doar in strainatate...cum bani nu sunt, vom alege alta cale aici...la anul!

Ioana, draga de tine, hai ca nu mai e mult...si o sa apara o Iris creata pe lume!Tu ai facut varicela??

Naty, si eu ma lupt cu sotul care vrea sa ma convinga sa luam brad artificial....zi-mi de unde si cat...ca am inceput sa ma gandesc la varianta asta....

Blanka, hai ca se termina anul cu belele...Eric ce mai face? cum e cu rinichii?

Duamna Mimo, hai salut ca nu te-am mai vazut de mult!
si succes la bal!

hai ca n-am mai facut scrisoare de cand eram tanara....ma duc sa scot trupa din cada!

Mergi la inceput

Tuchi, fain ca se rezolva cumva! Super!

Cu mucii lui Matei... au disparut! SI a venit secretia la un ochi . Clar e de la mucii aia, ca el a luat obiceiul de a si-i sufla in vant (de-i apar lumanarele... na, se amuza Stef... si Matei sa nu se dea in spectacol??) si au ajuns pe unde nu trebuia... asa ca am inceput sa-i dau miere cu propolis si i-am dat si Sinupret... i-am pus cate o picatura de ser fiziologic in fiecare ochi si apoi si in nas... sper sa nu mai ajung la medic!! Oare poate trece si asa? Ieri ne-a cam batut vantul... vreme vieneza, ce mai!

Maine are Stef serbarea de Craciun la scoala! Am emotii! Ciobanu' mamei cioban :))))! Sper sa nu uit aparatul si sa pot merge, sa nu fie Matei cu ochii eu-mai-stiu-cum...

In rest... a trecut week-endul asta ca fulgerul...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput