Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

AMR 3 zile ca n-am apucat sa modific.

Ati se rasfata fantastic. Cu mancarea e la fel, imi trebuie nervi de otel cu copilul asta, orice faci cu ea, pana la mancare. Primele lingurite le mananca fara comentarii dupa care incepe calvarul. Sa ma linistesc dupa nastere si am zis ca merg la un nutritionist cu ea si la un psiholog ( asta pt amandoua).

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas Bogdan

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ana_O...vai, rusine sa-mi fie. Am uitat sa va invit la cafea. Haideti la o cana de vorba, o cafeluta fara cofeina cu muuult laptic.
Ana, ai terminat aranjatul? Ti-am zis si ieri, pe rand da, fara efort.

Cine a facut bradul? Noi astazi il avem pe lista de cumparaturi, am scos deja decoratiunile. La noi o sa fi casuta cam saracacios impopotonata ca daca eu sunt la pat...tati cu munca, nu are cine sa ne cumpere, dar merge si cu alea de anul trecut. Mi-as fi dorit reni, mosi craciuni de pus pe peluza din fata casei ca mai uit cu invidie la vecini. Dar mai punem si dupa ce ma fac eu bine.

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Lore,, cand ne vdm?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

ana ti s-a facut de hoinarit?!

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Hellooo gagici!!!

am vb mai dvrm cu Gabriela. este bine. mi-a dat niste poze cu bb Tudor. le gasiti p picasa.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 19 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI VASARI, UKUME, CRISULETUL!

MULT CURAJ ANEUD!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Beatrice dar cum a reusit medicul sa-si dea seama ca sunt bucati de placenta inauntru? Se vede la ecograf ? Eu credeam ca sangerarea se produce la 2-3 zile deci tu cat ai de la nastere? Ce ai vb cu medicul?
Scuze daca te supar, ma gandesc la tine.

AMR 4 zile

cum sa ma supar? Doamne!
Am descoperit la banala eco abdominala recomandata de proctolog, apoi am fost la spital si s-a confirmat.a o luna juma de la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

so am adormit.... DAR se pare ca m'am trezit la fix ...
A nascut Aneud!!! "Apgar 10, ochi frumosi, nu are barbia mea" (declaratia tatalui)

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

so am adormit.... DAR se pare ca m'am trezit la fix ...
A nascut Aneud!!! "Apgar 10, ochi frumosi, nu are barbia mea" (declaratia tatalui)

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Felicitari Aneud! Bun venit ursulet!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Felicitari, Aneud! Sa-ti traiasca ursuleata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Syl, multumim pentru cafeluta! N-am terminat cu aranjatul... sunt multe de facut, dar vb ta, le fac incet, incet. Si cand ma voi satura sa le fac, il las pe domnul iubi.

Lore, deja fac planuri de clubbing... cand ajung acasa la Tg Jiu, sigur voi fura 2 ore cu fetele in club, un pic dezmat dupa perioada de gravidenie nu strica. Si asa am fost o casnica la superlativ toata perioada. Dar le am eu pregatite. Imi vin toate hainele si toate incaltarile, cu exceptia camasilor, deh bust de mama, dar rochiile de club sunt elastice, so...! Dar lasand dezmatul la o parte, cand mai facem o intalneala? E musai la primavara?

Mergi la inceput