Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice sper ca esti mai bine.

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas Bogdan

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Multumesc mult!!! Sunt ancorata la monitor si astept doctorita. Imi e groaza ca se razgandesc si ne trimit acasa. Net-ul cu Romania merge greu dar Ana_Vio si Eva pot citi grupul de pe FB sa va tina la curent. Doamne ajuta!

37+ cu FIV - Miss LHB

AMR 14 zile teoretic! De la 2 la 14 mai exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

i'm here... mai am de pus cateva instalatii si dupa sa incep sa pregates bradul...
astept cu nerabdare vesti... si mai astept sa nasc si eu... poate, poate...

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Si mandra mea papa cate putin colostru! Are deja 27 ore de viata! Suntem colege de camera... Toata tremur cand o iau in brate si ma preling toata cand o iau in brate si ma tinteste in ochii!!!
Am fost sa ma mulg astazi si mi-a spus asistenta sa nu folosesc pompa de muls din cauza ca strica mamelonul di ca cea mai buna metoda este ea "at labum"!!! M-a facut sa vorbesc putin singura de durere cand m-a muls dar am suportat eroic totul!
Iar asistenta de la copii mi-a zis ca la bebe sw face baita inca din prima zi si la buric sa o dau cu betadina de 2 ori pe zi!

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

si mie mi-a zis la fel, ca se face baita din prima zi, chiar daca nu le-a cazut buricul

pm-ul era pt cris81...

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nastere usoara si recuperare rapida, Aneud!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Lore,, cand ne vdm?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

fetelor vreau sa comand asta de pe amazon si nu ma pricep. Mai platesc si altceva in afara de pretul afisat? http://www. amazon.co.uk/CONSIDERETE-WIRELESS-INTERFERENCE-TEMPERATURE-FUNCTIONS/dp/B002S33HES/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1292013833&sr=8-21

Am pus un spatiu.

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna dimineata.

Am intrat cu primul gand s-o sustin pe Aneud, nastere usoara, operatie mica si bebe sanatos si mancacios.

Lorin, sa-ti traiasca printesele. Cea mare a vazut-o pe a mica?

AMR 4 zile

ohooo, 4 zile amr...se apropie momentul o sa-ti tin pumnii!

Miruna a primit vestea cu multa bucurie, zburda efectiv, iar aseara a vazut-o pe Antonia si a pupat-o pe frunte cu lacrimi in ochi, fara sa zica nimic, ca un om mare...copilul asta transpira emotii...cate odata ma depaseste.

Ati cum mai e? mananca mai bine acum ?

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu

40 saptamani si 6 zile

Mergi la inceput

Syl, o cafea nu dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Eu ii dau lu bb si supliment pt ca altfel nu se culca. Eu zic ca am lapte dar lu bebele asta nu-i ajunge neam. Pot sta si 3 ore cu el la san si el tot nu se culca pana nu primeste 60 ml de LP, alteori 90 ml. Eu ce sa inteleg? nu am suficient lapte? (desi eu zic ca am) s-a invatat baiatul cu gustul LP sau cu senzatia de a suge biberonul si numai asa adoarme? Sau e un fomist si clar nu-i ajunge laptele meu. A luat in 19 zile 750 g, deci mi se pare super ok. Lorena luase in prima luna 900 g dar alaptata exculsiv, insa ea sugea frumos la san 20 min si apoi se culca multumita pt vrei min 2 ore. Cu el nu stiu ce sa ma fac..nu stiu dc fac bine sa-i dau supliment, dc nu-i dau supliment si il tin numai pe san - iara nus tiu dc fac bine, pt ca ar insemna sa stau numai cu el legat de san, iar pe Lorena as neglija-o total....si asta nu vreau. Vreau sa am timp si pt ea.
Offf sper ca ma intelegeti sau cel putin mamicile cu 2 copii - ti se rupe sulfetul de copilul cel mare.....

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

Hera, exact asa mi se intampla si mie.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput