Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Syl, multumim pentru cafeluta! N-am terminat cu aranjatul... sunt multe de facut, dar vb ta, le fac incet, incet. Si cand ma voi satura sa le fac, il las pe domnul iubi.

Lore, deja fac planuri de clubbing... cand ajung acasa la Tg Jiu, sigur voi fura 2 ore cu fetele in club, un pic dezmat dupa perioada de gravidenie nu strica. Si asa am fost o casnica la superlativ toata perioada. Dar le am eu pregatite. Imi vin toate hainele si toate incaltarile, cu exceptia camasilor, deh bust de mama, dar rochiile de club sunt elastice, so...! Dar lasand dezmatul la o parte, cand mai facem o intalneala? E musai la primavara?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

ana esti o fericita..eu am o burta cum ai avut-o tu inainte sa nasti. deci nu ma incape nimic, doar incaltarile
cu intalneala eu sunt de acord, numai ca o sa vin singurica, ca daca as lua fetele n-as putea sa stau linistita prea mult

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Felicitari, Aneud! Sa-ti traiasca bebelina!

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, am intrat si ioo repede (ca n-am mai intrat de muuuult) sa va spun ca pe 16.nov am nascut o fetitza superba (asa spun altii) de 3830g cu 51 cm, Apgar 10.

Va pup, nastere usoara si muulta sanatate tuturor, mai ales bebeilor.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Insist.
Pe amazon mi-am gasit un video- monitor, vreau sa-l comand si nu ma pricep daca mai platesc si alte taxe. Cine se pricepe sa-mi spuna daca mai trebuie sa platesc in plus ceva la asta: http://www. amazon.co.uk/CONSIDERETE-WIRELESS-INTERFERENCE-TEMPERATURE-FUNCTIONS/dp/B002S33HES/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1292013833&sr=8-21

Am pus un spatiu

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 6 zile Thomas Bogdan

AMR 3 zile

Mergi la inceput

syl, eu mi-am luat mai multe de pe amazon si in afara de taxa de transport nu am mai platit altceva.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor, am intrat si ioo repede (ca n-am mai intrat de muuuult) sa va spun ca pe 16.nov am nascut o fetitza superba (asa spun altii) de 3830g cu 51 cm, Apgar 10.

Felicitari Cadia! Bun venit bebe Clara Maria!

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Felicitari Cadia! Bun venit bebe Clara Maria!

38+

AMELIA, Clara Maria are aproape 2 ani, bebe Eliza a venit acus cu barza.
Trebuie sa-mi refac semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Cadia, scuze, n-am stiut . E valabil pentru ambele printese atunci, ca sa nu se supere niciuna dintre ele!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

FELICITARI ANEUD!!!

FELICITARI CADIA!!!! Pe fetitele noastre le cheama la fel

Ana_O ai chef de dezmat???? si pe mine ma incap toate hainele dinainte, chiar si cele de club mai sexoase asa, dar degeaba....cand sa le port???....cine stie cand mai ajung in club!!!!

noi, azinoapte am fost niste parinti denaturati. Si eu si sotul am avut petrecerile de craciun ale firmelor la care lucram. So, am lasat copiii cu mama si ne-am dezmatat...separat binenteles...fiecare in alta locatie

am baut o gura de whisky cu cola, una de gin, 2 guri de campari orange, un pahar cu vin si am fumat vreo patru tigari ...primele dupa 8 luni de abstinenta. Am ajuns acasa spre dimineata cu sanii beton dupa vreo 8 ore de la ultimul alaptat. Si, desi imi propusesem sa nu alaptez azi toata ziua (imi permit pt ca am un congelator plin cu lapte muls) pt ca am consumat alcool si tutun....l-am pus pe bb putin la san. Of...sper ca nu l-am intoxicat prea rau

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

CADIA & ANEUD, felicitari! sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase!!!
kitty,sper ca ai reusit sa te odihnesti putin
ana,as veni la o "intalneala" cu bebe cu tot.
MSymo,stiu ca esti ocupata, dar cand ai timp spune-mi unde la Pta Minis mai exact. Unde sunt taxe si impozite sau in alta parte?
Revin, sunt cu bb in brate, tastez cu o mana

Mergi la inceput