Cu dragoste din Iasi (99)
Raspunsuri - Pagina 8
xerxe2005 spune:
Va rog frumos sa imi spuneti si mie, daca stiti, de unde as putea sa cumpar niste haine de gravida?
Ma intereseaza o bluza si o camasa, ca pantaloni am de la prima sarcina, dar bluzele de atunci nu ma mai incap
.
Nu am prea mult timp ca sa umblu prin oras sa caut, as fi vrut sa merg la sursa sigura.
Multumesc.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 24+
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Eu va ofer azi un ceai verde cu menta.
Carmen, multa sanatate lui Alex, sa-si revina repede!
Xerxe, eu am vazut un stand cu haine de gravide in Siraj, chiar in dreptul celei de-a doua intrari, dar nu m-am oprit niciodata sa vad exact ce au. Trebuie sa ajung azi, maine pe acolo sa schimb o rochita si ma uit si revin cu amanunte.
Sa aveti o saptamana buna, eu sper sa reusesc sa ma reapuc de un pic de miscare ca nu se mai poate asa statica.
xerxe2005 spune:
Andreea, daca tot te uiti, intreaba daca au haine pentru gravide supraponderale, ca eu inainte de sarcina purtam masura 52. Multumesc frumos 
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 24+
ioana spune:
Xerxe: daca stai in Nicolina sau iti este usor sa ajungi aici, eu iti recomand un magazin cu haine foarte frumoase, vis a vis de Biserica Catolica (putin in diagonala). Chiar zilele trecute am fost sa vad niste haine pentru o graviduta, aveau blugi, pantaloni raiati, salopete, rochite tricotate foarte chic, camasi largi.
Numai bine,
Ioana.
adi69 spune:
Carmen , multa sanatate baietilor tai!
Sper sa nu iei si tu ceva virusi,baga multe fructe,vitamina C..
Xerxe, eu tot la Tacco te-as indruma..Vezi ca au reduceri acum.
Si Catalina intinde o raceala de vre-o trei satamani,cand zic si eu ca -i gata incepe iar sa stranute si sa muceasca.Acum a inceput si o tuse seaca,seara si dimineata..Sa nu uit sa-i fac o programare la dr ei s-o asculte..
Anca ,la ce film voiai sa mergi?E ceva fain?
V-am pupat,ne apucam de teme..
ioana spune:
Adriana, dau si eu un raspuns, chiar daca nu m-ai intrebat pe mine.
Am fost cu baiatul meu (9 ani) la "O poveste incalcita", la Iulius Mall, filmul cu printesa cu parul foarte lung. Super, am ras mult, copilului i-a placut, de asemenea. Il recomand. Preferatul meu a fost personajul Maximus (calul)...
Numai bine,
Ioana.
adi69 spune:
Multumesc Ioana .
Ma gandeam s-o mai scot la un film pe fiimea,vedem si acasa insa altceva e la cinema..acum sa vad cum rezolvam cu tusea si dupa aceea iesim.
buli spune:
Adi, da, la Raspunzel voiam sa mergem.
insa aminam pe miercuri, joi, ca sa fiu sigura ca ii trece raceala de tot.
am fost si la Megamind, dar nu prea mi-a placut :(
Carmen, cum mai sunteti?
amironeanu spune:
La Rapunzel Stefi a fost deja de doua ori, o data cu mami si o data cu tati
. Si mie mi-a placut tare mult si tot calul mi s-a parut tare simpatic.
Nu prea stiu ce sa mai facem dupa gradinita. Locurile de joaca incercam sa le evitam, si din cauza virusilor si din cauza banilor. Afara e urat si mizerie, in casa se cam plictisesc. Voi ce mai faceti, cum va ocupati serile si dupa-amiezele?