Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Miruna!

Va ofer o

Eu tusesc in continuare... Deja a inceput sa ma doara spatele in zona plamanilor.... Cred ca mai trag o vizita pe la medic zilele astea... Sa o prind dupa amiaza....

buli, Adi, sanatate multa la pitici.

amironeanu, noi ne-am intors la prajiturit de vreo saptamana. Pentru Stefy a devenit pasiune. Si mie mi-e groaza de locurile de joaca, ca multi parinti duc copii bolnavi, ca sa socializeze, ca la gradi nu-i primeste si trebuie sa-i duca undeva, dar nu se gandesc si la ceilalti care vin acolo.... Asa ca evit cat pot...

Si Stefaniei i-a placut Rapunzel... Ea si-a botezat un ponei dupa cel din film.... tare drag ii mai e.... Ea insa a vazut filmuletul acasa pe DVD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Va rog recomandati-mi un loc unde il pot inscrie pe Andrei la dans modern. Am incercat cu dans sportiv si nu i-a placut...
Multumesc.

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Xerxe am fost in Siraj. La standul pe care il stiam nu au decat pantaloni, salopete si fuste. M-am oprit si in Nicolina, daca am nimerit magazinul este cu produse de la HV Street, dar nu sunt foarte mari, nici nu am stat foarte mult si nu m-am uitat cu foarte mare atentie (sora mea e insarcinata si m-am oprit sa caut pentru ea).

Lacramioara, multumesc. Niste aerosoli nu ti-ar prinde bine oare? Iar Rapunzel are alt farmec 3D parca. Nu stiu daca si pentru ele, nu stiu cum percep diferenta, dar pentru mine a fost altceva.

Ca veni vorba de filme. Prin vara a fost un film, Cum sa-ti dresezi dragonul (eu si acum ma uit la el, cot la cot cu copii). Cam in acelasi timp au fost si la McDonals jucarii cu dragonii din film. Noi ne-am prins tarziu si ne lipsesc doi dragoni (cel mare, mare si Furia noptii cu coada reparata - jumatate neagra, jumatate maro). Si bineinteles ai mei copii si acum bazaie dupa ei. Daca ii aveti cumva si nu va mai sunt de folos nu sunteti dispuse sa-i vindeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine v-am regasit...
Sunt in urma cu felicitarile, Stefan si Ioana, pui de anca_oana. Miruna! de Sa cresteti mari si sanatosi!

Si felicitari Xerxe! Sarcina usoara!
Andreea si noua ne place teribil How to train a dragon... Super realizare si cu mesaj si cu tot ce trebuie unui film pt copii!
Nici noi nu avem chiar toti dragonii...

Ionika, Alex face dans si ii place teribil, la sala de festivitati a liceului Cantemir. Maine iti dau si nr daca vrei, ca acum m-am instalat deja in pat si nu ma misc aici orice ar fi!

Lacramioara, sanatate!
Anka, si noi vrem sa mergem la film la Rampunzel...dar vrea si Tron si cred ca maine va fi Tron...

Adi, sanatate multa Catalinei.

Multumim si noi de urari si ganduri bune. Suntem cu totii bine, multumim lui Dumnezeu. Maine il aduc acasa pe copil si ne reluam activitatile de fiecare zi...

Mergi la inceput

Activitati de seara? Randuri de "p", dictari si socoteli cu numere cu 2 cifre... plus ceva texte la engleza... si cand ma gandesc ca din februarie Alex incepe moovers-ul la engleza si ce jale va fi atunci... si ca voiam sa inceapa si germana, dupa capul meu era ok... bine ca m-am razgandit...
So, astfel de activitati avem acum cat nu are voie sa alerge si sa faca inca efort. Mai deseneaza sau picteaza uneori cu tata-sau... si atat.

Mergi la inceput

Va ofer o

Azi am programare la medic. Si ma duc sa-mi fac si radiografie. Am intentionat la plamani, dar cred ca voi face si la coloana, ca aseara m-a prins tusea aplecata si mi-am sucit... ceva... Ideea e ca de la ora 2 nu ma pot misca... Deci la UPU cu mine azi....

Andreea, am facut aerosoli, dar se pare ca mai lipseste ceva... Vad azi ce.

Carmen, multumesc. Bine ca Alex e bine. Cu restul va descurcati, ca el e baiat mare... si intelegator. Si mai ales ii si place.

Mergi la inceput

Lacramioara nu stiu cat ii place dar cert e ca nu prea are de ales... Nu-i cer sa fie cel mai bun dar ii cer sa isi dea silinta. Restul tine de el si de ambitzul lui.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am fost la raspunzel, dar n-am fost tare incantata. Matei zice ca i-a placut, dar se cam foia pe scaun
oricum, dragonul mi-a placut mult mai mult. dintre filmele vazute cu Matei anul asta in top3 sunt: alice, dragonul si avatar.
n-am vazut toy story 3, l-a ratat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionika se faceau mai demult dansuri la Clubul CFR (langa Rapa Galbena), nu stiu daca se mai fac in prezent. mai e o sala de dansuri in Pacurari, in intersectia cu Lukoil la parterul unui bloc turn. nu stiu mai multe detalii, sorry.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Va ofer o

Am fost ieri la "spital". Dupa radiografia la plamani, m-au trimis la ORL, ca la palmani nu am nimic. Acolo se uita dr. in gat, ma suceste pe toate fetele si zice ca n-am nimic in gat, poate e ceva pulmonar. Raman cu gura cascata, ca tocmai mi se spusese ca n-am nimic la plamani... Mi-a facut si radiografie la sinusuri.... Am deviatie de sept... dupa faza cu nas rupt din 2008.... ceva infundat pe acolo... si de aici respiratul pe gura si problemele din gat.... Deci analize bune.... pacient decedat.... La sange nu mi-a iesit mare lucru.... ma mai uit pe ele azi.... Mi-au pus niste antiinflamatoare pe vena sa ma dezmorteasca... ca nu ma puteam misca de mijloc... si nu-s ca noua, dar misc.... Am tratament, cu antibiotic.... Si sper sa ma repar....
Ma duc la farmacie pe seara cu Stefy sa-mi iau reteta si imi da o sacosa de medicamente. Stefy zice: hai sa-mi iei si mie ceva bun acum.... De parca eu imi luasem ceva bun....

Carmen, multumesc. Nu stiu ce ai scris tu, ce am inteles eu, dar eu cu impresia asta am ramas, ca lui Alex ii place.

Mergi la inceput