Cu dragoste din Iasi (99)
Raspunsuri - Pagina 7
ghinetz spune:
Buna ziua.
Un ceai cald? Un vin fiert? Cine doreste...?
Lacramioara, pai sa ne spui si noua cine e doctorita asta minunata... Si eu caut un stomatolog, dar pentru mine. Si pentru lucrari complicate. Daca aveti cumva niste recomadari, v-as ruga sa-mi spuneti.
O zi frumoasa. Cu zapada, as vrea eu, ca m-am saturat de mizeria de afara. Si, implicit, m-am saturat sa tot stau cu mopul sa sterg gresia de pe hol.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.
Oana, eu merg la dansa de 12 ani.... si eu sunt speriata de stomatolog ca de .... ca am avut o experienta tare enplacuta la primul contact.... M-au dus ai mei la un medic militar... si mi-a scos un dinte.... ca la cai.... Iti trimit PM.
ghinetz spune:
Multumesc, Lacramioara. Astept PM. desi nu cred ca era o suparare pentru nimeni daca ii spuneai numele direct. poate vor si alte mamici sa stie. Pe mine ma intereseaza pentru junior. Pentru mine caut nu atat o persoana calma si rabdatoare, cat foarte buna profesionista. La mine lucrurile sunt muuuult mai complicate.
buli spune:
'neatza!
Oana, eu sunt f multumita de dentista mea.
desi e tanara e superok si lucreaza in echipa cu o tipa ce e si chirurg. mi-e mi-a facut niste operatii .... valeu - dar s-au finalizat cu bine.
ne vedem pe mess :)
l_carmen2003 spune:
Intr-o nota optimista, ieri am scos branula, pana luni inclusiv Klacid si apoi control, speram sa fie ok.
Alex bazaie ca vrea macar maine engleza si cum nu are voie sa intre in colectivitate sub nici o forma mi se rupe inima... Duminica ar avea dans dar nu are voie inca...
Aseara imi spunea ca abia asteapta sa mearga la scoala, sa dea teste, orice numai sa iasa din casa... I-am promis ca daca ii da liber dna dr il duc la tenis de marti si avea asa o speranta in ochisori...
Sa vedem cum trecem w-e asta... Ma gandesc sa il duc la film duminica dupa amiaza - Rapunzel.
Si noi mergem la o dna dr super, si Alex tot la ea a fost pt dintisorii de lapte - el nu are carii.
Are cabinetul langa Billa se numeste dr Delia Bahrim.
Cine e interesat ii dau nr pe PM.
In rest? Suntem daramati amandoi, dimineata cand sa ma scol ma gandeam foarte serios ce zi e si daca nu cumva e sambata... eu de luni sunt in concediu dar tot vin la serviciu...
Asa ca, in acest w-e, vom dormi si vom strange bradul - daca se indura Alex, firesc... Si sper sa ma apuc sa ii triez hainutele ca Junior s-a lungit si am avut surpriza sa constat ca i-au cam ramas toate mici! Si somn la greu.
Abia saptamana viitoare poate ne gandim la ceva program normal...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Stefan George!
Va ofer o
Oana, eu am trimis ieri PM, dar nu stiu pe unde s-a pierdut... Prin zari... Merg la doamna doctor Pendefunda, la cabinetul Arident, in spate la BRD de la Hala Centrala. Pe dansa cred ca o mai poti gasi si la Policlinica din Bolta, ca e conf la Stomatologie si stiu ca mai merge si acolo, dar e mai libera la cabinet. Daca ai nevoie de nr de telefon trimit PM, care sper sa ajunga....Nu stiu ce am facut ieri.
Ramonika spune:
eu merg de mai bine de 10 ani la Norocea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
l_carmen2003 spune:
Ei bine dupa controlul de azi, dna doctor a spus NU...
Dna invatatoare a spus ca date fiind cazurile de viroze si de gripa... dna dr are dreptate...
Iar tata-sau are gripa. Febra, frisoane... So, Alex inca sta acasa, l-am pasaportat la bunici si asta e... in plus face zilnic teme, intai ajung la el si lucram apoi plec acasa, macar pana isi revine tata-sau si sper sa nu o iau si eu.
Deocamdata luam osciliococcinum si isoprinosine cu totii plus sucuri de fructe si multa limonada... si supa de gaina... Si sa speram ca Alex nu ia gripa - ca ar fi Jale - si ca tata-sau va scapa repede de gripa...
Azi a terminat de luat Klacid si teoretic va fi bine...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Ioana Diana!
Va ofer o
Carmen, multa sanatate lui Alex. Sa dea DD sa nu agate si gripa.
buli spune:
Carmen, sanatate multa lui Alex
chiar ma gandeam sa te sun sa iesim impreuna cu baietii la film, insa Matei dadea usoare semne de raceala si am hotarat sa anulam tot si sa facem o duminica in casa.