Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Noi pe langa casa.... Diseara avem programare la stomatolog.... am descoperit o mica, mica.... gaurica intr-un dintisor.... mama lor de dulciuri. Ati fost careva pana acum cu vreun pitic asa mic la stomatolog? Daca da, cum a decurs prima vizita? La Stefy doar s-a uitat in gurita.... lugu lugu si am inteles ca vor mai fi cateva vizite de genul asta pana sa ii poata lucra.... ca nu vrea sa o sperie....

Carmen, multa sanatate lui Alex. Dar ati tras-o... urat de tot. Sa stii ca Stefy la pneumonie interstitiala nu a facut febra.... doar tusea de mama focului. Acum depinde de organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

goooood morning!
eu dau ceaiul

Lacramioara, daca stomatologul e priceput, n-ar trebui sa doara deloc.
daca nu e priceput, schimba-l
e f important ca prima interventie sa fie lejera, asa ca la primul semn de nerabdare din partea lui ia-o pe Stefi si plecati.

multumim pentru urari, va spunem si noi la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata! Multumi de cafea Anca si bien ai revenit!
Doamne, Carmen, ce ati mai avut de tras...Multa sanatate lui Alex!
Lacramioara, mult succes la stomatolog...eu din cauza diferitelor experiente neplacute am si acum pb cu Matei su mersul la stomatolog.
La Matei in clasa sunt 34 de elevi, Oana...asa ca no coment...insa parintii au dorit foarte mult sa fie copilul lor in aceasta clasa...de asta e clasa supraaglomerata si cred ca asa e in cazul multor clase din scoli. Sunt si clase cu elevi sub 30.

Pupici si multa sanatate la pitici!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Of Carmen, chiar ca ati avut ceva de luptat. Cu enterocolita am tras-o si noi chiar inainte de Craciun, Matei a stat in spital doar 2 zile, apoi la doua zile dupa ce am venit acasa am facut si eu. La noi cred ca a fost ceva viral totusi, nu de la mancare ca mancam cu totii la fel si Stefi nu a facut nimic. Legat de febra, la fel stiu si eu, e bine cand face febra, inseamna ca lupta corpul cu boala. Si din pacate, stiu si altii copii care fac pmeumonie fara febra. Sanatate multa si sa va reveniti repede!

Buli, bine ai revenit!

Lacramioara, Stefi are ochelari de la 2 ani si am fost la stomatologie cu ea la 5 ani (aproape la fel ca Stefy a ta). La ochelarii am avut diverse experiente, dar la 3 ani am nimerit o pereche de ochelari super, doi ani i-a purtat fara nici o problema! Asa ca daca dupa o luna aveti probleme cu ei, nu Stefy e de vina ci ochelarii. Iar la stomatologie, a fost bine de a 3-4 oara parca, acum nu mai avem nici o problema, trebuie doar dr. sa-i explice ce vrea sa-i faca. Aici trebuie "rabdare si tutun"

Si eu sunt curioasa cati copii vor fi in clasa la Stefi. Inca nu am depus dosarul, toata lumea ne spune sa fim linistiti ca apartim de scoala si atunci nu vor fi probleme, dar pana nu vad dosarul depus nu stau linistita.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna ziua

cu intarziere La multi ani, Palmyrah!

Anca: bine ai revenit

Lacramioara: bafta la stomato. Prima si singura vizita a fost la 3 anisori. A fost doar o joaca, a inventariat cabinetul, s-a jucat cu ce a vrut, s-a uitat la bunica in timp se stomato umbla la dantura si la final a lasat medicul sa se uite in gurita ei dar fara sa o urce pe scaun. Si acum tine minte recomandarile stomatologului.
Refacere rapida si sa nu ajunga tusea la fetita.

Carmen: multa sanatate baietelului. Ai spus intr-un mesaj anterior ca ati avut aventuri dar credeam ca sunt din categoria celor placute, fiindca-l stiu ghidus pe Alex.
Din pacate stiu ce inseamna imunitate scazuta datorita antibioticului(vara aceasta a luat antib. mai mult decat a luat in toti acesti anisori). Si ea a avut in august plamanul drept afectat, tot fara febra, cu o tuse combinata usoara, debut rapid(3 zile de la contact)si usor apatica.
De la un loc de joaca am "servit" si noi o viroza, in octombrie, care s-a soldat cu 2 saptamani de stat acasa. Nu-mi mai trebuie loc de joaca, deocamdata.

o saptamana placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

stiti pe unde sunt reduceri la incaltaminte (in special) si imbracaminte? mi-as lua niste cizme pe la iarna, insa doar daca sunt reduceri...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna dimineata,
Anka.

Oana, 36 de copii sunt in clasa... Din dorinta parintilor de fi la dna si din comasare si etc...
La scoala e ok. Mate ramane materia preferata, de scris scrie corect si uneori si frumos - atunci cand are rabdare - dar ii place sa scrie cu litere de mana, atat de mult incat scrie si la engleza - adica deja a inceput sa caute singur cum arata literele la care nu a ajuns inca, dar are nevoie de ele... De citit citeste uneori chiar cu intonatie - totul depinde de chef, binenanteles, dar cu siguranta ca va reusi sa inteleaga punctuatia corect in timp...

In rest? Saptamana de teste la care nu participa bineanteles, pentru ca e bolnavior.
L-am inscris la engleza la Canguru lingvistic, dar nu ma astept la cine stie ce rezultate fiindca am neglijat engleza in ultima luna...

Nu am putere sa ma gandesc la ceva frumos acum... Ba da, mi-am amintit: dimineata cand coboram pe scarile spitalului am vazut o scena care m-a impresonat: urca o asistenta de mana cu un copilas micut - 2-3 ani... si la un moment dat l-a luat in brate si a urcat cu el treptele...
O multime de copii sunt bolnavi...
Am fost impresionata de asistentele de la spitalul Sf Maria. Daca nu si-ar iubi meseria... nu stiu cum ar fi in spitalele noastre. S-au ce ar mai fi...

Mergi la inceput

Va ofer o

Deci am fost si la stomatolog.... La controale de rutina a mai fost Stefy. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....

buli, e priceputa si are si multa rabdare, ca altfel nu ricam....

Gabi, si eu fug tot de asta, ca prima mea experienta a fost un dezastru. S-a urcat pe mine si mi-a scos un dinte, dar nu pe cel care trebuia.... Si pana la d-na doctor am schimbat nu stiu cati.... ca sunt speriata ce de bombe.... Cred ca si dansa are dreptate, prima experienta trebuie sa o aiba copilul cand e bine.... sa nu fie dureroasa, ca sa capete incredere, dar noi ii ducem cand ii doare deja....

Darria, multumesc. Stefy a mers de multe ori cu mine la cabinet, dar eu eram cea care urca pe scaun.... a urcat si ea de cateva ori, dar asa, de proba.....In joaca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ooo Carmen prin ce ai trecut..!!!
Tare rau imi pare,acum e bine Alex ?

Ce sa mai spun,fetelor,si eu am inceput anul prin spitale si pe la doctor.Sper sa treaca repede si sa fie mai bine ..macar de acum incolo..

O intrebare am,nu stiti pe cineva interesat sa inchirieze un apartament?Nu dau detalii aici ca nu stiu daca am voie,insa aveti telefonul meu...sau imi dati pm pentru detalii.

Lacramioara,pe Catalina tot asa am invatat-o cu dentistul,o luam cu mine cand mergeam,doctorita o mai baga in seama ,ii mai arata una alta..Vad ca nu au fost probleme cu Stefi ,felicitari!

Mergi la inceput

Va ofer o

Adi, multumesc pentru raspuns. Multa sanatate. In ceea ce priveste intrebarea ta, nu stiu. Daca e ceva, trimit PM.

Mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.

Mergi la inceput