Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani, Matei!
La multi ani, Mihnea!
La multi ani Codrut
Sa cresteti mari si sanatosi sa aveti o copilarie fericita alaturi de parinti si fratiori!

La multi ani, Alic!

Da, a inceput scoala...
Noi tot cu aventuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata

La multi ani! pt. Matei, Mihnea si Codrut
Sa cresteti sanatosi si sa fiti fericiti.

La multi ani, Alic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Codrut!
La multi ani, David!

Va ofer o .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani!!!!

Sa aveti un an bun, plin cu sanatate, iubire, bucurii si belsug!

Anul acesta am in program curatenie generala, cu schimbat instalatia de incalzire, usile, parchet nou si varuit. Si am plecat in cautare de materiale si mesteri. Asa ca daca cunoasteti ceva mesteri buni si mai ales seriosi trimite-mi si mie o recomandare. Merci anticipat!

Noi de sarbatori am fost la bunici, la Onesti, am stat de pe 24 pana pe 2 ian, copii s-au simtit foarte bine, in noaptea de revelion am fost la artificii, tare s-au mai bucurat. Am fost un concediu odihnitor pentru toti si in care am incercat sa petrecem cat mai mult timp cu ei.

Dar mi-ati deschis apetitul pentru iesit undeva la munte in iarna aceasta, asa ca sper sa povestiti mai in amanunte pe unde ati fost plecate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal.
Imi poate recomanda cineva o bona pentru un copil de 8 luni? Familia sta undeva pe la Popasul Pacurari, dar platesc si transport. Ideea e ca ei cauta o femeie in casa, sa faca si ceva menaj cat e mama lu' bb prin casa cu el, dar sa fie si de incredere sa ramana cu copilul cat mama trebuie sa plece cu treburi. Va rog, daca stiti ceva/pe cineva...

Povesti de la munte astept si eu. Chiar detaliate, cu conditii de cazare si masa.

Mergi la inceput

Va ofer o ....

La multi ani, Cristina!

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Stefy deja a reusit sa-si rupa o pernita de la ochelari, in mai putin de o luna de cand ii are..... Am fost cu ei la reparat.... Speram sa nu ii aranjeze mai mult.... In rest e binisor.... Eu tusesc in continuare de ma rup in doua.... dar in rest....

Mergi la inceput

Cristina. Sa fii fericita si sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Buna... sau ma rog... buna...
Anul trecut in decembrie am petrecut vreo 10 zile in spital cu o enterocolita de pomina... 3 anitbiotice... Flora intestinala eradicata nu alta... Banui ca de la lapte si corn se trage, pt ca mai sunt cativa copii cu probleme asemanatoare care o trag si acum. Noi am reusit pe 20 dec sa scapam... cica.
De 2 ori a gustat din laptele respectiv, de 2 ori i-a fost rau dar a doua oara a fost... monumental...
Ei, si am completat tabloul de sfarsit de an cu altul de inceput de an, tot in spitale. Ca asa ne-a pocnit, pe fondul de imunitate scazuta, o dubla pneumonie de mai mare dragu'.
Asadar antibioticim cu venula cand pe stanga cand pe dreapta... Imi e asa o mila de el! Of!
Duminica trecuta am fost la ERA si a vrut musai sa se dea in niste bile mari umplute cu aer care plutesc pe o mica piscinuta... cum spunea o prietena de a mea niste custi cu virusi... in care copiii alearga ca niste hamsteri intr-o roata...
Luni seara deja tusea. Numai cand se intindea in pat si fara sa faca febra. Aiurea, si m-a pus pe ganduri, l-am dus la policlinica si mi s-a spus ca nu are nimic dar nu am crezut... asa ca joi l-am luat de la scoala si l-am dus la spital. Nu va mai spun povestea... De la spirometrie deja mi se taiasera picioarele caci rezultatul era restrictie si 71%... apoi l-au consultat si m-am potolit si dupa radiografie m-am hotarat sa nu ma mai agit ca hamsterul... ca asta e, dubla pneumonie cu evolutie foarte rapida etc etc... inca o data, de acum inainte ma bazez pe instinctul meu ca e sfant. A nu stiu cata oara nu am crezut diagnosticele puse aiurea... si bine am facut. Pentru ca nu cred ca marti nu se auzea nimic si joi era afectat tot plamanul drept pentru ca vineri sa fie si al doilea... pe antibiotice de data asta!
Acum e ok, nu mai tuseste asa tare si e mai vioi, plictisit, nici wii nu ii dau voie sa se joace... oboseste foarte usor... L-am pus la somn si la sucuri de fructe la greu... Ma uitam la el cum pusese un pic de carnita pe el...

Luminati-ma de ce nu face febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Of, Carmen, prin ce ati mai trecut si voi... De acum, cele rele sa spele, cele bune sa se adune. Sa stii ca si lui Victor i s-a intamplat sa faca o boala fara sa faca febra. Iar chestia asta i-a cam speriat pe medicii mei (medicul de famile si homeopatul), iar explicatia lor a fost ca organismul e prea slabit si de aia nu lupta. (febra e semnul ca in corp se da o lupta impotriva "intrusilor", nu?).
Chiar voiam sa te intreb ce mai faceti, cum e la scoala. Nu te-am intrebat: cati copii sunt la Alex in clasa. La Stefan sunt multi, tare multi. Ma uitam la serbare...o scena plina. Oare ministrul asta vrea sa reformeze invatamantul in acest mod???

Mergi la inceput