Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

sa reluam, primul a zburat din greseala prea repede
deci buna dimineata!!

in valtoarea ultimelor zile, in care nu-mi amintesc exact cum, dar stiu ca am supravietuit numai pt ca am urmat cu strictete cele 1000 de reminder-uri insirate frumos in agenda, ei bine, in valtoarea acestor zile pline de agitatie placuta, am pierdut notiunea timpului. e bine? e rau? i don't know...

stiu doar ca de ieri ma tot gandesc la asiza si yagmur, ca le rog frumos sa le transmita puiutilor frumosi denis si luca un intarziat dar sincer La Multi Ani cu sanatate!! sa aiba parte de bucurii si jucarii, iubire si fericire, sanatate si noroc!

copilasi minunati!!

criss iti dorim numai zile senine, cu sanatate si bucurii, alaturi de surioara ta dulcica si parintii tau dragi!
draga aka, felicitari pentru copiii tai frumosi, aveti sanatate cu totii sa va bucurati de perioada asta minunata!

si mai la urma, ca ea nu mai copil - cel putin in buletin -

draga dianocica iti doresc sanatate si... inspiratie! nu ca ti-ar fi lipsit vreodata, ci tocmai pt ca e parte din tine. si pt ca au si altii nevoie sa se hraneasca cu frumos, din creativitatea ta. te pup cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am ratat atatea zile, de fulguleti, de mamici de fulguleti. iertare va rog si din tot sufletul LA MULTI ANI, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi cu totii.

eu is, iar ... pe acolo, pe langa butoi. nu ca as avea motiv, multumesc lui DD suntem sanatosi cu totii, dani e bine, voios si vesel. a scris scrisoare la mos, mosul a venit noaptea pas, pas si a luat-o, iar el e tare fericit.
de craciun ne pregatim sa mergem la onesti, sper sa reusim, sora mea e internata cu matei, dar sper sa isi revina pana in ajun si sa termine tratamentul si sa putem merge cu totii ... nu de alta, dar unde e mai bine decat acasa la mama?
noutati nu am, burtica sper sa fie bine, pe 27 ma intorc in iasi pentru eco si dublu test, sanii nu prea ma mai dor, greturi cam deloc ... ma gandesc ca am intrat in sapt 12 si poate de asta mi-au disparut toate simptomele.
eu la munca si azi si maine, sper ca de maine dupa amiaza sa ma pot ocupa si eu de cadouri, nu am luat inca nimic, pentru nimeni.
gasca si sa stiti ca, chiar daca nu scriu, ma gandesc la voi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toti fulguletii si mamicile, la multi ani sanatosi tuturor, ca tot au fost aniversari una dupa alta, cu multa sanatate si noroc, multe impliniri si bucurii.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua, minunatelor!

Cer iertare ca intru mai rar, dar am motiv!

Raportez:

vopsea roz - rezolvat

zugrav - rezolvat

pictor - rezolvat

autocolant roz cu printese, perdea roz cu albinute - rezolvat, rezolvat

Nu a fost deloc usor sa ma ascund de piticul meu...

Operatiunea Mos Craciun a debutat aseara cu decorarea bradului, Eva a decorat jumatatea de jos SUPERB, fara nici un ajutor. Am intrebat-o "de unde stii tu, mami, sa faci asa frumos? de unde ai inspiratie?" Raspunsul "din pieptul meu, simt in piept"

Bona i-a confectionat costum popular, maine incep colindele in sat, cred ca va fi o minivacanta de vis pentru Eva, care abia asteapta sa mearga acolo.

Eu ma lupt pe aici cu bugetele, din pacate.

Va pup si sa nu va suparati ca lipsesc, va rog mult!
Dani

PS Donia, da, uitandu-ma la poze realizez ca el a fost asa cam toata ziua aceea, cam "high", dar nu erau la moda etnobotanicele pe vremea aia, sa stii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Luca!

La multi ani Maria Cristina!

Danutz, bafta la examen. Fa-i praf!
Si bafta si sotului tau.. pare rau ca aveti aste evenimente inainte de Sarbatori.

Donia, dl Mozart nu se deschide!
Ce piesa este.. s-o pot cauta?

Dandusa, mai pui si tu te rog.. ca (cam) ce gasesc eu cu dl Rieu nu se deschide la noi in tara..
Ah, si nu ma uita cu o anume adresa!!!
Si eu as vrea la intalnire, numa ca sunt deja stramutati.
La anul?

Bre, Saryta ce veselie in poza 7!

Daniela, felicitari pt misiunea indeplinita.
"din pieptul meu, simt in piept"

Laura, ce fain cu scrisoarea.. luata noaptea de Mosul.

Noi ca de obicei, o luam inspre munte. Baietii is deja acolo.. acuma i-o apucat tuse+muci, sper sa nu dea in una urata. Pregatiri nu prea ma agit.. cu cadourile mai usurel.. anul acesta in principal haine (ce le trebuia) si carti.. pt ca jucarii.. am impresia ca au muult, mult prea multe. Tot mai dau din ele.. si tot multe is. Oricum primesc din celelalte directii .

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

am reusit pan la urma sa deschid cateva.. rasuna biroul

Saryta si Donia ne-ai rasfatat cu pozele.. cel putin cea postata de Donia cu ceasca de ceai.. mmmmm..

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Pfiuuuu, n-am chef de munca, dar deloc!

La Multi Ani, Luca! Eva te asteapta in vizita cat de curand! Vorbeste cu mami a ta, ok?

Ruxandra, nu am terminat, doar am cumparat si programat treburile/intalnirile.

Si apropo de raspunsurile Evei...va spuneam ca i-am luat ceva de ziua ei, nici nu stiu cum se numeste in romaneste- orga? - si pune degetele pe clapele alea de parca ar sti cum sa cante si, la doua zile dupa ce a primit-o, ne-a "cantat" o insiruire de 5-6 note care suna foarte bine (nu ma pricep, neam!) intrebat tati, intrebat bona - nimeni nu i-a aratat asa ceva. "de unde stii frantura asta de melodie?" Raspunsul "stiu eu, din viata mea, din corpul meu"!
Eu as fi vrut sa beau ceva si sa ma culc dupa raspunsul asta.

Va pup!
Dani

Mergi la inceput

La Multi Ani, Maria Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aka, felicitari pentru papusica frumoasa, sa va aduca multe bucurii! La multi ani Cris
N-am mai vazut-o de mult, ne dai si poze?

diamat, La multi ani cu sanatate! Nu ne spui ce cadouri ai primit?

ruxandra, piesa e Concert de pian nr.21 - Andante.
Poate merge link direct:
http://www.youtube.com/watch?v=df-eLzao63I
Ne mai dai cate un semn de la munte?

dandusa ce fain ca esti cu fratele tau si in al noualea cer, te cam invidiez

mami_dani, nici gand de vreun "high" necurat, se vede clar ca omul era indragostit pana peste cap!

iulia-stefy, totul e bine la voi? N-ai mai dat nici un semn de mult...

Noi le-am luat copiilor o consola Wii, asta e cadou comun, si mai am un Lego pentru R si mai trebuie sa caut ceva pentru C, probabil tot Lego, plus o sa le mai iau si carti, dar sunt tare intarziata si ma gandesc ca nu mai gasesc nimic prin magazine, doar maine pot sa merg.
Azi au la scoala concertul de Craciun, de abia astept sa-i vad. C mi-a cantat cu juma de gura un vers din Jingle Bells, dar a fost atat de dulce! Nu-i bai, canta R si pentru el, ca-i in corul scolii, si au un program minunat de sarbatori. De fapt pe ea am vazut-o deja, ca au fost invitati sa cante in mall si am fost si eu, chiar am avut o mare surpriza, ma asteptam la o lalaiala, dar au cantat minunat.
Na, ma intorc la savurat cafeaua, azi am facut-o neobisnuit de buna!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, mamarutza Marc! Ani buni, frumosi si sanatosi! Lizuca mamica draga!

Unde e Donia, unde e ceaiul? Sunt in urma rauuuu...

Sarabanda creste si io ma bucur cu ea de iarna. partieeeee!!!! acush vin 10 grade iar http://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi1Luna#

Mergi la inceput