Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 8
saryta spune:
Deja cred ca ati baut cafeaua, dar eu abia acum o savurez:
Fetele au fugit afara la saniuta si eu cica trebuie sa trebaluiesc .
O zi frumoasa!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
saryta spune:
Avem si cateva pooozzzeeee.
Donia spune:
Nu ma lasa sa pun poza cica sunt in ilegalitate
mami_dani, minunate poze, minunata familie! Micuta e o frumoasa, vesela, dar am vazut ca are cui semana, ca si voi sunteti tot cu zambetul/rasetul pe buze. Am ramas cu gura cascata la o poza de la cununia voastra, tu razi cu buchetul in maini, iar sotul tau se uita fascinat la tine, extraordinari sunteti!
saryta, tare dulci craciunitele tale, si ce faine erau agatate de microfon cand ziceau poezia. Dar educatoarea cam stresata la dans
ruxandra, am uitat sa-ti spun, cand asculti Mozartul, pe langa ceai sa ai si iubitul langa tine, ca e de-o senzualitate... o sa vrei s-o impartasesti cu cineva
diamat, cheful vine mancand si cine stie, daca treci mai des pe aici, poate mai stimulezi si alte minunate?
La noi ninge linistit, trimit o galeata de zapada pentru acs, daca mai e cazul. Aseara am facut bradul, astazi ai' mici merg sa se intalneasca cu Mosul, dar aici capata cadou si fara poezii, ca nu sunt nici unul prea incantati de a recita, sau chiar de a retine . R in schimb a compus una, tare faina, sunt impresionata.
Gata pauza, fug!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Heeei, multumita lui saryta va ofer si eu o ceasca de ceai, cine mai doreste, cine mai pofteste! Eu sunt prima, cine imparte, parte-si face.
saryta, multam, m-ai luminat!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
La multi ani Denis si Luca,sa cresteti mari,sanatosi!mamicilor,imbratisari
eu nu vad nici o cafea,nici un ceai.ce nu merge,browser-ul?
ma ghidez doar dupa miros si tre sa spun ca miroase tareee bine
ziceai de starbucks,Lavinia...asta o intrece
Donia,
cere voie Roxanei sa ne-o impartasesti si noua,mor de curiozitateeeCriniuta e pasionata de compozitii.Mai mereu compune poezii dar ca fara rima.e tare simpatica.de povesti,nu mai spun.tre sa le scriu atunci ca repovestirea lor cere si rectificari:D si nu mai e asa delicioasa ca la inceput da' eu oricum ma distrez si ascult cu interes.ma fascineaza imaginatia unui copil,ma face sa visez si eu,sa fiu cu capu'-n nori si-i asa bineee acolo intre nori...
dandusa spune:
bai,eu am inteles ca nu vreti la intalnire,nu ma supar,treceti inapoi acasa.haideti cu poze,haideti cu povesti de pregatiri...,ce faceti bun,ce toalete v-ati ales de revelion,alea,alea.
eu tot in pijamale cu copiii imbratisata si sotul la job.nu-i supararea,oricum n-aveam chef:D
maine plecam pentru doua zile la C-ta,mi-a venit fratiorul scump astazi.am inima plina de dragoste si copiii fericiti ca-i distreaza la culme,va imaginati.dau pe afara cu totul,sant in nori cum scriam ieri si-i ATAT de bine
Saryta,
abia azi am vazut pozele,Crinuta a fost f incantata.frumoase foc papusile tale,bai si-i seamana asa bine
saryta spune:
Salutare, slaba miscare probabil ati fost la taiat porcul ... noi l-am taiat si am mancat sorici .Fetele tocmai ce se bat un pic sunt asa cumintele .Ce le-ati luat pt mos?
Sara vrea chitara adevarata si tac-su i-a luat ... sunt f curioasa daca o sa se tina de invatat ... Tony vrea coroana si tocuri si bebe - i-am luat ... Andra vrea biju-uri - i-am luat o brosa si un lantisor f finut. Cam atat - oricum am zis ca anul asta mai slabut, dar am depasit bugetul - asta e! Ce nu facem noi pt puii nostri!
saryta spune:
Multumim pt aprecieri , Donia la dansulet se aude pe fundal vocea profei de dans - era un pic stresata .
dandusa spune:
La multi ani,Diana,draga.Sa ai parte de multa bucurie in viata,sa fii mereu calda si buna asa cum te stiu si sa imparti tuturor din sufletul tau
La multi ani,Maria scumpa,sa cresti mare,sanatoasa!sa ai o viata plina de bucurii!