Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Andrei

Maya

Alessia

Andreea

Stefan

dragi mamici, sa creasca mari si frumosi copilasii, le dorim multa multa sanatate si sa li se implineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

daca sms-ul vorbea de o 'operatie' in loc de 'investigatie' si daca era acum cateva zile, atunci eu am fost
sti tu, 2 numere de mobil, job & private...

Mergi la inceput

multumim frumos pt urari!
astazi sunt un pic varza :) am dormit f putin azi-noapte, dar din motive de distractie, nu de probleme :))) si suntem mai multi in cladire care 'muncim cu spor'...

imi revin deseara dupa ce ii cantam un pic lui m. si-l pupacim o tura buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Marc scump si drag,sa fii sanatos si voios!Mi-esti in gand mai des decat crezi...,de cate ori vad un ponei la tine ma duc cu gandulImbratisez familie frumoasa de mamaruta

La multi ani cu intarziere!
Eric,Elisa
Andrei,Maya,Alessia

La multi ani si pentru
Andreea si Stefan
Sa cresteti mari si sanatosi!

Mi-ar fi placut sa vad mai multe poze de la aniversari,sa admir fululeti de 4 anisori,domnisoare si cavaleri.Mamici ocupate,stiu dar totusi,o poza acolo...,hai doua.

Dani,
f frumos din partea voastra sa redecorati camera!abia astept rezultatul,neaparat sa pui poze.
Danutz,
doamne ce situatie cu tortul...,cam naspa situatia.ce nu i-a convenit de fapt?sau era obosit,ceva?
bai si cu jobul,offf groaznic.sper sa nu stea mult pe tusa si sa scapati repede din stresul asta ca-i tareee aiurea
Saryta,
Crinuta are 15 kg si 98 cm(dupa haine ca de masurat,n-am mai masurat-o de mult)
Lavinia,
schema obligatoie de vaccin nu-i chiar asa obligatorie.daca nu vrei sa-i faci,il refuzi,semnezi si gata.acum se face dtp(difterie,tuse convulsiva si tetanus parca).si sa-mi spuna mie o mamica care a facut dtp-ul si n-a mai tusit copilul convulsiv.sau cine/cand/cum a mai auzit de difterie...Donia,Chinico,
sant curioasa la voi exista in schema vaccinul asta de 4 ani?
am mai spus,am o groaza de mail-uri pe care le pot trimite.sant o groaza de informatii acolo,toate antivaccin.
Ruxandra,
doamne,aproape 5 ani de cand ne stim,nu pot sa cred cum a trecut timpul!mortal G relaxat la gradi,asa da!

are cineva chef de o intalnire in ikea?la o praji,un suc,calarit paturi,locul de joaca cu bile,stiti voi...ca pe vremuri?eu si copiii,ne pregatim de o vacanta la C-ta.mda...,nu intrebati nimic:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu-sh' ce m-a apucat aseara (adica stiu, da' nu zic ), ca am citit vreo cateva capitole de pe cand aveau fulguletii vreo 2-3 luni, si ma uitam cate fete au disparut, nu doar din cele care scriau ocazional, dar si obisnuitele, si ma mai intrebam cat o sa mai supravietuim, dar mai ales cate o sa mai supravietuim cand trebuie sa ne mutam de la clubul scutecelor? Acum parca s-a mai inviorat subiectul, ca sarbatorim, dar din ianuarie...?
Pe vremea aia se intalneau mult si multe fete din Iasi, si cele din Bucuresti, ruxandra era suparata ca G intrase in greva foamei, dandusa punea niste poze cu codite celebre de Crinuta, Laura ma ignora total , dianocica scria de o suta de ori pe zi , clujencele se intalneau si ele si balotau la intalniri , mamaruta tocmai ce se operase, danutz cauta de zor bona, tocasem marunt soacrele , multi fulguleti faceau vaccinul de 2 luni... si uita-ne acum, la vaccinul de 4 ani!!!!!!!

dandusa, se face si aici ceva vaccin la 4 ani, din cate imi amintesc de la R e de fapt ceva rapel la ce s-a facut la 2,4 si 6 luni... si nu mai stiu, o sa sun doctorul dupa sarbatori probabil.
Eu nu vreau mailuri contra vaccinurilor, eu vreau vaccinurile

saryta, o sa masor si eu copilu' mai pe seara, ca acum habar n-am cat are.
Da' cu poza aia cum se face? Invata-ma si pe mine cum se pune poza in mesaj, pliiiiz!

danutz, grele vremuri, sper macar sa aveti ceva liniste si bucurie de Craciun. Of, saracul Rares cu tortul, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang, dar ma gandesc ca lui nu i-a fost usor...

m_monique, ce tort frumos, dar ce baietel si mai frumos!!! E tare dulce cu gurita manjita toata

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Donia - scriu si aici ca poate mai vrea cineva sa puna imagini.Deci cand deschideti pagina pt a raspunde la subiect aveti acolo la mijloc Videos - apasati pe G si va apare [ gvid][ /gvid].
Intre ele puneti link-ul cu poza si gata.
Pun si eu o poza cu prima ninsoare din intersectia noastra:

Revin cu poze de la gradi ... am avut serbarea.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

pct 1:Donia raspunde neaparat la pct 1 din mail.urgent
rezistammmm,ai sa veziii.de-oi ramane singura,babuta in baston si tot nu ma las de fulguleti.va spun alta data de ce
pct 2:Lavinia,ai PM de 9 zile,te bat sa stii!
pct 3:Dani,ai pus doar o poza in album!cred ca-i din gresala.da de stire cand rectifici sa va admir si eu
pct4:Laura,totul ok la voi?sant convinsa ca vei rezista fara tigari,stiu eu ca ai un motiv intemeiat s-o faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

nu am timp
si nici mult chef

da' prestez mesajul 1 din 100. urmatoarea suta

greu cu inceputul daca n-am mai scris de o mie de ani. asa ca pup fulguletii jenata toata ca n-am oferit urarile la timp, si promit ca ma intorc cu o sticla de ceva s-o facem lata ca pe vremuri (vad ca n-am uitat emoticoanele alea importante )

cand am citit mesajul doniei mi-am amintit de asiza. pe care o astept la bauta in linia intai

dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

da, nici eu n-am mai scris de ceva vreme. va citesc cand si cand... cand apuca adica.
oricum mi-e drag sa va citesc, iar cu prima ocazie cand reusesc sa intru pe net, la voi intru, deci... ori e dependenta, ori mi-e tare drag de voi...
in rest, ce sa va zic... bebelusa se apropie de 4 luni, iar Tudor de 4 ani. frumos, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

bebelusa e foarte cuminte. doarme toata noaptea, creste foarte bine, rade intruna si vorbeste. adica gangureste...
tudor, pe de alta parte, o iubeste foarte mult si e foarte intelegator (atat cat poate fi un copil la 4 ani).
astazi a fost prima lui serbare de craciun la care a participat... ca spectator... :)
la anul o sa avem mai mult succes. sper.
va pup cu mare drag si mi-as dori sa pot vorbi cu voi mai des.

la multi ani tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput