Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

La Multi Ani, mamarutza Marc! Ani buni, frumosi si sanatosi! Lizuca mamica draga!

Unde e Donia, unde e ceaiul? Sunt in urma rauuuu...

Sarabanda creste si io ma bucur cu ea de iarna. partieeeee!!!! acush vin 10 grade iar http://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi1Luna#

Aualeeeeu, cum era Sara vopsita cu albastru pana la umeri! Cred ca ai nervii tari
Ceaiul e pe pagina trecuta, daca nu ma insel, doar o poza pusa de pe net, dar tare apetisanta.... ca si cozonacul tau

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna dimineata!

Cat m-am delectat cu pozele Sarei! Kiki, draga, Sara este EXTRAORDINARA, asa i-as pupa falcutele alea! Eu nu vreau sa le dispara falcutele si nici manutele alea grasute, le iubesc, pur si simplu!

Dandusico, habar n-am ce e cu pozele alea O sa ma mai uit putin pe acolo. Referitor la intalnire, stii cat imi doresc, dar in timpul saptamanii e imposibil, iar in week-end, la Ikea, nu e deloc pe gustul meu, ma ameteste aglomeratia aia si ma oboseste si sunt mereu panicata sa nu-mi pierd odorul...Voi sunteti bine?

Laura, mangaiem burtica!

Va pup pe toate!
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. dragelor va multumesc din suflet pentru urarile facute c.
nu stiu de ce dar nu-mi ajunge timpul, parca ziua are cateva ore si alea sunt prea putine pentru noi. si uite asa nu mai ajung sa scriu..chiar mi-au dat lacrimile cand a spus Donia ca vom fi foarte putine cand vom pleca de la scutece.
Laura ai grija de burtica, asa repede trece perioada asta, si te trezesti ca maine poimaine trebuie sa pleci la spital. se vede ca mie dor, da? era asa simplu atunci...
Mami Dani nici nu am apucat sa-ti spun ca sunteti niste frumosi, am vazut pozele demult...
Donia te pup tare tare.
Dandusa si eu vreau sa ne vedem. sincer, si noua ne e greu la ikea...
va pup pe toate, sper sa ajung sa va urez inainte de sarbatori.
si ce mi-ar place tare mult, sa ne "colindam" cu copilasii. eu am niste amintiri tare frumoase de la colindat, cu traistuta cu mere si covrigi... dar stiu ca va ramane la stadiul de idee...noi vom merge la prietenii apropiati.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Doniaaaa, aia e prima mea paine si pizza din viata mea facuta de manutele mele . Din faina de ovaz si faina de secara. Ar trebui sa o vezi pe Garga cum rade fulgii de tarate . Tava de pizza s-a dus instant iar painica aia "mica" intr-o singura zi. Am dus din paine la parc, stii cum mancau copiii? Ma duc la poza cu ceaiu'.
Cu pictatul, aia a fost inspiratia ei, io nu pot sa o infranez . Si nu, nu mai am nervii tari, sunt imuna

Mami_dani, ah la cat am suferit cand era mica si slabaaaa, acum nu-mi incap in piele de bucurie, problema e ca nu prea incape nici ea in haine, asa ca sanius, sport si mancare sanatoasa cat cuprinde. Dar s-a inaltat f mult. Are multe kg dar si multi centimetri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, nu e pb cu link-ul.. ci nu mai e available nu stiu ce..
Gasit acesta!

Lizzy, io an de la tine numa 2 numere.. refuz pe-al 3lea.. to much.

Kiki, aceea era paine? Crezui ca-i cozonac.

Daniela, si cand urmeaza operatiunea? chiar pe 24?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

pt Aka si restul minunatelor

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Nu am fost pe la voi demult.
Cum intru, cum vad poze
Eu nu am sa va pun recente, poate unele de prin concediul de asta vara.
E vacanta, la serbare am fost, insa domnisoara a fost panicata si si-a spus poezia ei dupa care a declarat ca vrea la mami si nu a mai participat la restul serbarii. Nu a fost tocmai ok organizarea, mosul a venit in clasa cu un ajutor costumat in clown cumva. Mai si faceau o galagie, ajutorul avea o vuvuzea. Incredibil de galagiosi, nu stiu de ce credeau ei ca le va placea copiilor asta. In fine, Oanei nu i-a placut galagia aia si dupa ce a primit cadoul, iar a vrut sa vina la mine. Am uitat sa spun ca in timp ce mosul si copiii erau in clasa, erau si parintii buluciti pe acolo. Un haos, ce mai. Eu as fi inchis usa si as fi lasat copiilor momentul cu mosul, oricum era acolo cineva angajat sa filmeze si sa faca poze.

In rest, e o mica domnisoara, 4 ani ce mai!
Urez si eu tuturor fulguletilor La multi ani!
Si Sarbatori cu bine tuturor celor de aici.

Fetele din Bucuresti, de unde ati luat copiilor costum de fas?
Kiki are Sara doua costume am vazut. De unde?????
Eu nu am gasit pentru Oana.

Vreau si eu parola de la mail, inteleg ca sunt si acolo poze.
Multumesc

Mergi la inceput

Buna ziua, dragele mele!

Iuhuuuu, imi instaleaza IT-ul ceva la calculator, asa ca m-am mutat pe net, pe alt calculator

Ruxandra, operatiunea a debutat aseara, cand Eva a plecat cu bagajelul la bona acasa, sa primeasca colindatorii din sat si sa participe la taierea porcului (NUUU, nu la taiere in sine, ca ea si bona fug in parc dimineata, ci la gatitul lui de dupa), azi dimineata, un prieten a venit la noi acasa si acum vopseste cu spor (sper). Rozul e "bonbon", nu stiu ce reactie o sa am eu cand o sa-l vad.

Diseara curat totul, montez perdelele, lipesc autocolantele acopar totul cu ROZ, maine dimineata - pictura, maine seara impachetat restul cadourilor, ultimul smotru, pe 24 la pranz aduc printesa acasa, la ora 3PM vine mosul. O sa-l asteptam cu ceai, vin fiert, cozonac, 7 copii unul si unul si multa veselie.

Mai era ceva...

Daca imi amintesc, ma intorc!

Va pup!
Dani

Mergi la inceput

Da, da, costum de fas - noi am luat de la Reserved ultima oara (cred ca asa se numeste) dar Kiki stie CLAR mai multe despre asta!

Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

:)stiam eu ca aici aflu ceva
la reserved in baneasa stau f prost la capitolul copii, eu una nu am vazut costume fas. In Baneasa, mai sunt niste magazine, inspre Carrefour, dar pretul e prohibitiv de-a dreptul, nici nu sunt de ski dar costa...tineti-va bine...700 lei.

Mergi la inceput