Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Hai la cafea:

La multi ani, Mark! multa sanatate si sa le aduci parintilor , tu si fratiorul tau numai bucurii si impliniri.
Am editat - incep sa ma pricep la pus cafele .
Donia - treaba cu cafeaua am luat-o de la fetele de la bazar, imi plac si mie f mult imaginile si am preluat si eu.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Multumim pentru urarile de ziua noastra....
La multi ani celor sarbatoriti in decembrie.... Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti ani frumosi... Spor la toate si mai ales succes cu copiii la invatat.
Acum la noi e groaznic, crivat , ninsoare -7 grade la aceasta ora...
Luni e serbarea... sper sa fie bine...
Nu are nimic de repetat acasa... mi se pare suspect, imi spune ca ei fac repetitii de 3 saptamani, imi canta de Isus la microfon...
In rest, suntem micuti si cam slabuti... cam rasfatat dar... sufletist. Tot ce are imparte cu noi si ne cearta daca nu facem la fel...
Va sarut, va mai citim...
Unde se muta forumul nostru? Parasim sectiunea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor, ce greutate si inaltime mai au fulguletii vostri? Tony chiar e fulgulet are 14 kg capatate acu recent ca toata vara nu am scapat de 13,3 si 98 cm ... e pitic mic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata!

Faina cafeaua de astazi..de la Starbucks nu ai?Sufar ca nu avem in Iasi.

La multi ani Mamarutza
Multa, multa sanatate si clipe frumoase! Big hug for you, Diana!

Dandusa,
Stii ceva de Ruxandra?Ma gandeam sa o sun..dar sa nu deranjez..poate ai vb tu cu ea..

Raluca,
Ce face Stefanutz?

Am fost sunati de dr. sa venim la vaccin..am amanat dupa sarbatori..nici nu stiu ce vaccin,stiu ca ati vorbit la un moment dar..e in schema obligatorie,sa inteleg..
In rest, totul e bine la noi,mai putin dpdv financiar,dar astea zic eu ca vor trece.. Mihaita are 2 saptamani de cand e sanatos,desi oboseste mai usor..deocamdata il consider in convalescenta si pun pe seama asta..urmarim aspectul..
Ieri si azi e la gradi,ca au serbare luni.Cica nu mai tusesc copiii si mi-am facut curaj sa-l duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

multumim pt urari!
va invit la si tort

noi l-am sarbatorit pe andrei de 3 ori. sambata trecuta am facut o petrecere cu prietenii nostri. ieri l-am serbat la gradinita si seara acasa cu bunicii.
sambata vom avea serbarea de craciun.

inaltime/greutate: avem 105 cm si 17.5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Lavinia_P a aparut vaccinul pentru 4 ani? ca in toamna nu se gasea deloc, nici cu bani, nici gratuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da m_monique, pe noi ne-a sunat in1 5 sa ne cheme, ca a venit vaccinul. Dar tusim:(((

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

AMR 14 zile

si parasim scutecele.

Huh, acus se fac si 4 ani.. plus aproape unul de Odisee..

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui saryta

Fetelor, ce greutate si inaltime mai au fulguletii vostri? Tony chiar e fulgulet are 14 kg capatate acu recent ca toata vara nu am scapat de 13,3 si 98 cm ... e pitic mic .

Andrei are 18 kg, si 114 cm. Stiu ca mi-a spus odata pediatra sa-i calculez greutatea normala astfel(dublul varstei+9)adica, ar tb la vasrta de 4 ani sa aiba 17 kg (in reguli)...ca in practica plus minus se poate

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

la multi ani toti celor pe care i-am ratat!

La multi ani Rares!

La multi ani Alessia!

La multi ani Darius!

La multi ani Andrei!

La multi ani Marc!

Multumim pt gandurile bune! Sunteti minunate!
Sunt recunoscatoare, n-a iesit rau.

Au trecut si serbarile baietilor.. piesa pe care a montat-o dascalul lui M a fost minunata.

Iar G, la gradinita n-are nici o treaba. Asa de relaxat l-am vazut misunand pe-acolo.. Canta refrenele cu toata gura (mai bine zis racnea), da cele 2 randuri de recitat le-a zis pe mute .

Donia, de abia astept sa savurez.

Saryta, si noi vreo 15 si 99. Perfect!

P.S. am primit un sms icognito.. si eu suspectez un nume care incepe cu d. Ma-nsel?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput