Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 5
chinico spune:
multumim frumos, dorim si noi tuturor fulguletilor La multi ani! cu sanatate.
ruxandra trimitem si noi energie pozitiva!
lizzy si voua v-am tinut pumnii stransi stransi.
nu stiu cum se face ca nu am deloc timp de forum zilele astea, si nici nu prevad in curand ca o se imbunatateasca situatia.
de aceea va dorim de pe acum Craciun fericit, un an nou plin de bucurii si impliniri.
sa ne vedem cu bine in 2011.
saryta spune:
'Neata ... poftim la
.O zi buna!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"
petrean spune:
La multi ani Andrei de m_monique!!!
Donia..m-ai "lovit"cu concertul asta...eu am facut 12 ani pian si a fost sufletul meu..si acets cocnert l-am cantat cu o filarmonica din taraofff...ce mi-e dor....
Comorile noastre
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean La multi ani Andrei de m_monique!!! Donia..m-ai "lovit"cu concertul asta...eu am facut 12 ani pian si a fost sufletul meu..si acets cocnert l-am cantat cu o filarmonica din taraofff...ce mi-e dor.... Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
suficient sa te scoata si pe tine din umbra
recunosc acuma ca nick-ul mi-e putin de tot cunoscut, dar eu sunt uituca de felul meu, asa ca nu se pune ma duc sa vad pozele de la semnatura...
mami_dani spune:
Buna seara!
Kiki, draga mea, saru'mana, dar aseara nu m-am putut culca pana nu am convins pe cineva sa ne picteze peretii pe 23 decembrie
Dar tin minte, Eva are muulte idei
Laura, cred ca tare bine ti-ar sta si cu o fetita
Venim de la serbare, a fost...emotionant. Urmeaza poze, probabil in week-end!
Va pup pe toate, fug in Vitan Mall sa iau cadouri pentru colegii de serviciu, le organizez tombola de Craciun...
Paaa!
Dani
m_monique spune:
citat din mesajul lui petrean La multi ani Andrei de m_monique!!! Donia..m-ai "lovit"cu concertul asta...eu am facut 12 ani pian si a fost sufletul meu..si acets cocnert l-am cantat cu o filarmonica din taraofff...ce mi-e dor.... Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
multumesc petrean!
la multi ani si pentru andrei al tau!
Donia spune:
m_monique La multi ani pentru Andrei, sa fie bucuros si sanatos si sa va aduca multe bucurii!
citat din mesajul lui petrean Donia..m-ai "lovit"cu concertul asta...eu am facut 12 ani pian si a fost sufletul meu..si acets cocnert l-am cantat cu o filarmonica din taraofff...ce mi-e dor.... |
Dar ai avut sansa sa canti asa ceva! Sunt muta de admiratie, nici nu-mi dau seama cum ar fi... Inca mai canti la pian?
Ti-am admirat copiii, intr-adevar niste comori!
mami_dani, ce dulce micuta cu serbarea, mi-a placut determinarea ei Inca n-am apucat sa intru pe mail sa vad pozele voastre, sper ca in week-end sa am vreme.
Wow, noi am trecut de faza roz si ma declar multumita ca am scapat de pereti roz dar se prevad unii albastri, insa nu ma plang, asa am cerut si avut si eu in camera mea de copil.
saryta, prin ce magie ai pus poza aia in mesaj? mmmm, arata bine cafeaua, desi sunt la ora de culcare tot imi face cu ochiul...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Si pentru ca la voi azi e maine, ii urez de pe acum La multi ani muschetarului frumos de Marc
lizzy sa aveti parte de multe momente frumoase impreuna cu mamaruta voastra iubita!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mami_dani spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI pentru muschetarul mamaruta Marc!
Te iubesc, micutule, de parca ai fi al meu!
Iar pentru tine, Diana, un brat de flori!
Sa traiti, sa infloriti!
Iar pentru minunate, o cafea buna, buna! (Iulia? Ne lipseste cafeaua ta zilnica - sper ca sunteti bine!)
Va imbratisez!
Mami Dani
danutz spune:
Darius
Eric a_deju (mi-e tare dor de voi)!
Elisa de daphna
Andrei
Maya
Alessia
M
.
la multi ani si cele mai bune urari pt ceilalti fulguleti care-si vor serba aniversarile pana la sf anului, daca nu mai apuc sa intru!
.
Citii ceva de sotul Ruxandrei, sper din tot sufletul ca nu-i nika grav si sa apara cu vesti bune.
.
Multumim mamici pt urarile de ziua lui Rares, a fost tare frumos, am avut 2 petreceri, una acasa si una la gradi. La cea de acasa s-a lasat cu plansete la final fiindca nu a vrut si pace sa-i taiem tortul si nu a vrut sa-l imparta cu nimeni
La cea de la gradi a fost bine fiindca educatoarele au fost in garda si au taiat tortul in alta incapere, el nu a vazut si a fost ok.
Ieri fu si serbarea, fara parinti, again, astept pozele si filmuletul, cica fu bine, cica zise poezia, cica canta si dansa bine, iar de cadoul de la Mos fu tare incantat.
.
Nu am apucat sa descarc nici o poza de prin octombrie, astept sa ma calmez cu treburile si sa-mi fac timp. Pana una alta la munca trecem printr-o restructurare urata, sotul tocmai si-a dat demisia, saptamana viitoare am de dat un examen greu si toate astea adunate la un loc ma fac sa-mi doresc sa ma congeleze cineva si sa ma trezeasca peste niste vreme, cand toate se vor fi calmat.
Asa ca voi o sa-mi scuzati prezenta mai meteorica de acum incolo, sper sa apuc sa mai intru din cand in cand macar.
va pup pe toate!