Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lory,
legat de medicii din C-ta,intra aici si intreaba ce ai nevoie.sant mamici din C-ta,inimoase cum spune si topicul si cu siguranta vei gasi un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ruxandra,
Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

de sambatat dimineata nu am mai cumparat tigari. asta nu inseamna ca nu mai fumez, pentru ca o tigara adunata din toate fumurile pe care le trag de la unul sau altul tot se face. dar am 4 zile de cand nu am mai fumat o tigara, de cand nu mi-am mai aprins o tigara. Doamne ajuta sa reusesc sa le las ... sau macar sa ma tin de nivelul de acum.

ma bucur mult de tot...

Mergi la inceput

Darius madaluta, felicitari! ce mai faceti? cred ca Brianna e mare si acum are Darius partener de joaca in toata regula

Rares danutz draga prietena bucurii, sanatate, impliniri va dorim ! pupici si imbratisari de la noi!

Eric acuma io sper ca a_deju intra macar zilele astea, cu ocazia aniversarii lui Eric noroc baiete, sa ne traiesti si sa fii happy tu si mami a ta!!

Elisa Daphna felicitari si voua pt aniversarea d-soarei desi zau, ghicesc ca-i domnisoara dar nu am mai vazut poze cu ea de ... secole multe bucurii si zile senine sa aveti!

Mergi la inceput

ma tot bate un gand de cateva zile...

aelita??????

unde ai disparut? totul ok cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Rares!
Multa sanatate si bucurii din plin!
Danutz, sa-ti traiasca baiatul! Cum ati petrecut?

La multi ani Darius!
La multi ani Eric!
La multi ani Elisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, va tin pumnii! Sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_dani spune:

Buna ziua!

Ruxandra, si aici sunt multi pumni stransi!

Lory, nu mai stie nimeni despre doctorii din Constanta, sper ca ai aflat ceva pana acum din alte surse

Mamici minunate cu copii sarbatoriti, sa va traiasca, sa fie sanatosi si voiosi si voi sa traiti sa ii iubiti!

Lizzy, de joia trecuta prieteni din GL, de joia asta altii Mor de drag cand am musafiri!!!!!

Laura,

Cate ceva despre puiul meu:

Maine avem serbare. De doua saptamani repeta intruna ca ea NU participa la serbare, sa nu cumva sa luam hainute de...fulgulet, ca ea nu le va purta NICIODATA, ca noi, daca vrem, putem sa mergem sa-i vedem pe colegii ei, ca ea sta linistita acasa cu bona. Astazi dimineata ne-a anuntat pe un ton serios si gingas (nu stiu cum sa descriu tonul) ca ea s-a razgandit, ca va merge la serbare si ca ar vrea si costum...

Inca una: Pentru ca la ziua ei a primit cam tot ce ar fi vrut si nu avea, ne tot spune ca nu are ce sa-i ceara Mosului, sa-i aduca Mosul "ce - vrea- el". Dar o idee tot i-a venit. Ar vrea ca Mosul sa-i faca o camera...roz!!! Asa ca, pe 23 decembrie, Eva va pleca "la colindat" la bona acasa, noi vom...varui(!!!) cu roz, vom inlocui perdele/draperii/paturi cu unele ROZZZZ, vom lipi multe autocolante ROZ, cum spuneam, si acum cautam pe cineva talentat sa ne picteze pe perete o Pantera Roz (pe care Eva o iubeste). Cunoasteti un artist talentat si in Bucuresti pe 23?

Va pup pe toate!
Dani (mami de Evi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_dani

Buna ziua!

Inca una: Pentru ca la ziua ei a primit cam tot ce ar fi vrut si nu avea, ne tot spune ca nu are ce sa-i ceara Mosului, sa-i aduca Mosul "ce - vrea- el". Dar o idee tot i-a venit. Ar vrea ca Mosul sa-i faca o camera...roz!!! Asa ca, pe 23 decembrie, Eva va pleca "la colindat" la bona acasa, noi vom...varui(!!!) cu roz, vom inlocui perdele/draperii/paturi cu unele ROZZZZ, vom lipi multe autocolante ROZ, cum spuneam, si acum cautam pe cineva talentat sa ne picteze pe perete o Pantera Roz (pe care Eva o iubeste). Cunoasteti un artist talentat si in Bucuresti pe 23?

Va pup pe toate!
Dani (mami de Evi)

nu exista emoticon. BESTIAL DE FRUMOS. bravo, din tot sufletul.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mami_dani am io o prietena care picteaza are si blog. Ia mess-ul meu de la lizzuca si vb. Pe 23 sau pe 24 vrei? Nush dc e disponibila dar poate poate :)

Mergi la inceput