Fulguleti de nov-dec 2006 (237)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Clinica fost la voi in oras?

da, la mine in catun www.nova-vita.ro/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Beoaca scumpa si draga,sa cresti mare,sanatoasa
La multi ani,Cristinel,dragule,sa cresti sanatos si voios
La multi ani,Tudor,pt tine multa pace,iubire si fericire
Imbratisez mamicile mandre tare si asteptam poze cu interes ca tareee sumpi la vedere mai santetiiii

Acs,
daaaa mah',ai dreptate cu 'oalele si sarmalele'.ma duc sa rectific cretofolinei curioase.daaaa,jucam f des ascunselea.Radu-i cel mai haios,iti imaginezi.cand zici ca mai ai putin si-l gasesti il auzi cum te striga din vizuina 'oadu ici-oadu ici' si pe langa asta o da de gol si pe sora sa,care evident se enerveazaaa
mersi de pontul cu fulmul,sper sa-l descarce Claudiu,sa-l devoram si noi.cu adevarat frumos mesajul filmului
Lavinia,
ce ma bucur ca v-a placut.daca puteti,sa mergeti negresit si sa vii si cu impresii la pachet sau cu filmulete/poze.uf,parca merg eu,asa ma bucur!
Lizzy,
doamneeee,ce baiat mare si intelegator!ce ma bucur ca a cooperat,ca nu s-a simtit stresat si ca ai fost si tu mai linistita!bine ca ati trecut cu bine!
Roxanica,
prea lunga tacerea ta,da-ne stiri de la voi

Mergi la inceput

Lav,
legat de Andre Rieu,am uitat sa scriu ca si eu plang dar nu cat simt, ca s-ar speria copilasii de mine.dar...asa emotie simt in melodiile triste...si asa bucurie in melodiile ritmate,incat te inteleg din suflet.ca si scut,un scut mai vechi...refuz sa ascult muzica mai lenta ca ma intristez.asa ca pun www.youtube.com/watch?v=SeXv386t3cM&feature=related" target="_blank">de-astea de-mi danseaza picioarele singure si ulterior le ascult,ma ridic si-mi iau copiii sau sotul la dans.terapie adevarata,nu altaps:ai pm
Ruxandra,
ai fost cuminte,vine mosul la tine?
esti cam tacuta,ce-i cu tine?

scuze de greseliii,scriu in fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Bea si Cristi : LA MULTI ANI !! sa cresteti mari sa fiti sanatosi sa aveti parte de mult bine ! va imbratisam si va pupam apasat !

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

De ieri il simt in burtica. nu as putea spune ca il simt cum misca, nu e nimic asemanator cu miscarile/loviturile de bb mai mare. e ca un ... fluturas in burtica, o tresarire, nu stiu cum sa va spun. dar e bb. asta stiu. si de ieri cam o tin intr-un bocet .

iertare ca am ratat atati sarbatoriti ... acum pentru toata gasca. sa creasca mari, sanatosi, frumosi si norocosi, toti, fara nici o exceptie.

de sambatat dimineata nu am mai cumparat tigari. asta nu inseamna ca nu mai fumez, pentru ca o tigara adunata din toate fumurile pe care le trag de la unul sau altul tot se face. dar am 4 zile de cand nu am mai fumat o tigara, de cand nu mi-am mai aprins o tigara. Doamne ajuta sa reusesc sa le las ... sau macar sa ma tin de nivelul de acum.

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult pentru urari, fete dragi! Nu pot sa cred ca am baiat de 4 ani... parca mai ieri era nou nascut, un bebe grasun si moale, si cata bucurie ne-a adus si ne aduce in fiecare zi! Vine uneori la mine si imi sopteste la ureche "shps-shps-ppshpsh te uibesc!" Secretul nostru - te uibesc

chinico felicitari pentru o Beoaca asa frumoasa si minunata, sa va aduca multe bucurii si sa creasca frumos! La multi ani dulcica Bea!

danutz sa va traiasca baietelul frumos si sa aveti parte de multe bucurii impreuna! La multi ani Rares

lizzy ma bucur ca ati avut o experienta buna in spital si ca s-a terminat cu bine! Adevarul e ca treci mult mai usor prin toate daca ai parte de ceva omenie...

dandusa mi-ai dat programul de concerte, mai aveai putin si imi trimiteai si bilete la Andre Rieu Chiar aseara imi spunea o prietena ca a fost la concert acum vreo 2 zile, dar ca n-a fost tocmai potrivita sala si acustica, era putin dezamagita. Am uitat sa o intreb daca a dansat...

ruxandra, asta-i Mozartul care ma pasioneaza acum, daca ai dispozitie, 5 minute si un ceai cu lapte, enjoy! O sensibilitate care aproape ma doare... dar intr-un mod extrem de placut

C a primit cadou de la R un Mr. Potato Head ca in Toy Story si de ieri se joaca necontenit cu el, ii aseaza si reaseaza urechile, mainile, mustata, limba... e un mare succes! Cadoul nostru inca nu i l-am dat, mai stam vreo 2 zile ca are destule deocamdata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Fetele,un gand bun pentru sotul Ruxandrei,care face o investigatie importanta in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

un gand bun pentru Ruxandra si Gabi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
"Preocupati de ce va fi copilul nostru MAINE, uitam ca el este cineva ASTAZI!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Ruxandra, Gabi, multa sanatate! Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

dandusa mi-ai dat programul de concerte, mai aveai putin si imi trimiteai si bilete la Andre Rieu

si eu care ma gandeam ca-mi trimiti tu...,nu te-ai prins
eu zic ca sala si accesoriile n-au legatura cu minunea asta de violonist

Mergi la inceput