Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 2
danutz spune:
Oana
.
Beoaca
.
Cristinelu
Sa cresteti sanatosi si frumosi si sa faceti o groaza de nazdravanii!
acs spune:
La multi ani Oana!
La multi ani Bea!
La multi ani Cristinel!
Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti, iar mamicile mandre de voi!
La multi ani Tudor!
Gata buletinul? :) Mamaana, sa-ti traiasca!
acs spune:
Lizzy, refacere rapida muschetarului!
Lory, multa, multa sanatate!
Dandusa, nah ca mi-am adus aminte (baba, baba, dar amintirile din copilarie se uita cel mai greu :) ): "ai spart oalele, ai mancat sarmalele" spuneam cand cel care era "de garda" confunda copilul pe care-l zarea ascuns. Tu joci ascunselea cu scorpionasii?
Am fost sambata la film cu bursucii, la Institutul Francez. Am aflat ca este saptamana filmului francez si am fost sa vedem o poveste animata: www.youtube.com/watch?v=f45O-UjmbdI" target="_blank">"Kerity, la maison des contes". Copiilor le-a placut mult, iar eu am fost extrem de incantata! Va recomand din toata inima filmul, la al carui mesaj mi-a "vibrat" sufletul:
"Il est une chose qui reunit les hommes sur cette terre: c'est que jamais personne ne peux vivre sans reves" (Un lucru reuneste oamenii pe pamant: nimeni, niciodata, nu poate trai fara vise).
O saptamana frumoasa!
Lavinia_P spune:
La multi ani Cristinel si Beoaca!
La multi ani Oana!
La multi ani Tudor!
Multa sanatate si multi ani luminosi!
Dandusa,
Mi-e absolut rusine ca abia acu il descoper pe Rieu...-gratie tie.
Il ascult zilnic de atunci si l-am imbolnavit si pe Emil,care parca ar vrea sa mergem la un concert..cred ca ii scriu mosului..ca tot vine in februarie in Austria...
Da cat ma mai face sa plang...- Doar sunt melodii care le-am mai ascultat..dar el parca le canta altfel..
kikineata spune:
La Multi Ani, Beatrice :)!! Chinico sa-ti traiasca mandretea de fata.
La Multi Ani, Cristinel frumusel! Donia pentru tine , nu nu nu frezii ci zambile multe, ha simti mirosul sau esti racita?
lizzy spune:
am revenit in peisaj! :)
eu la birou, ei la gradi cu muci cu tot azi doar la program scurt, respectiv pt repetitii. maine e serbarea lu' fi'miu cel mare, sapt viitoare a piticului fulgusor...
experienta spitaliceasca a fost un pic SF, raportat la sechelele mele ramase din contactele anterioare, repetate, cu sistemul medical romanesc de stat.
2 chestii mi-au ramas in minte. la internare copilul isi dorea sa ramana cat mai mult in salonul ala. la externare era convins ca ne trebuie si acasa pat cu telecomanda si TV suspendat pe perete
cel mai important ramane faptul ca a fost tratat cu atentie de tot personalul medical si refacerea este excelenta. mi-a placut ca toata lumea a fost dispusa sa aiba rabdare. multa rabdare. mai ales la explicatiile mele (interminabile, poate...) date copilului. fiecare actiune medicala inainte si dupa interventie am explicat-o pe intelesul lui astfel incat sa o faca de bunavoie. nimeni nu m-a privit ciudat, sau cel putin nu a fost evident...
drept urmare a plecat linistit la sala cu infirmierul, a urcat singurel pe masa, s-a intins, a acceptat masca cu gaz care l-a adormit, a acceptat monitorizarea si perfuzia dupa operatie fara sa se agite, s-a comportat foarte matur tot timpul.
gata s-a terminat multumesc pt gandurile bune si mesajele de sustinere.
lizzy spune:
La Multi Ani copilasi frumosi! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!
Dragi mamici sa va traiasca si sa inchinam pt ei si la anu' in aceeasi formatie!
Oana
Bea
Cristinel
lizzy spune:
ramasei restanta la urari pt doua domnisoare foarte dragi mie
Alexia Teutz draga, sa-ti traiasca domnisoarele, sa fie iubite si sa-ti aduca numai bucurii!
Alessia Miraco cea din umbra in speranta ca citesti...
La Multi Multi Ani frumoasei Alessia! Bucurii si fericire ii dorim micutei! speram sa apari cu un mesaj si cu poze, eu nu v-am uitat
ochiul de soacra are si el de-a face, sigur
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_dani Noi suntem bine, ca de obicei cand avem musafiri prieteni dragi |
aha
cine? cine?
ruxandra_sb spune:
La multi ani Alexia!
Mutrita dragalasa si-nteleapta.
La multi ani Tudor!
La multi ani Bea!
Pupam frumoasa bucalata.
La multi ani Cristinelule!
Barbatelu' de nadejde a lu' mami.
Chinico, Donia, Teutz, Mamaana sa va traiasca mandretile!
Lizzy, bucur c-ati trecut bine.. ba chiar vaz ca v-ati distrat. Asa ar trebui sa fie orice interventie minora.. fara stres, fara incordari.. da mai avem. Clinica fost la voi in oras?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)