Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Cris: e un scump Vlad.Am luat si eu aseara de la Cora body de Craciun cu caciulita.Abia astept sa fac sedinta foto:)
Deja delfinasii nostri se trensofrma in iepurasi :)

Azi am mancat mar cu biscuite.eu il fac la mixer si biscuitele il dau pe razatoare. Morcovul cu mar la aburi si pe urma iar la mixer
Mi-am adus aminte de tipruile de tati pecare le-a pus Katalina: al meu e din ala speriat de bombe, clar!!Ca sa am grija sa nu ii fie frig, vezi cum faci alea pasate,de ce plange copilu...

Rody: ce tare e Isa!
RAcusoru: e foarte tare Andrei ca sta deja in fundulet, doar el e delfinasul sef!!
Noi avem un vas de gatit cu aburi si merge repede de facut marul si morcovul

Sa zic si eu la multi Ani!!:

Elise (crissy77)
crissy77
Eric (Eladea)
Elisa (Otiliav)

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Mai devreme, pe la 10, i-am facut suc de mar cu morcov si nu l-a vrut pt ca am avut niste mere mai acrisoare de la ai mei...el era obisnuit cu cele de la ferma, ca erau mai dulci.

Va dati seama ca m-a luat un pic de cap pt ca in stilul asta nu ajungem nicaieri, daca in fiecare zi nu mananca mai mult de 20 ml de suc si la ala se stramba. Nu-l vad sa suga din bibe cu placere
Aveam in frigider un borcanel de piure de mar cu para de la Nestle(il cumparasem ca sa ma inspir cam cu se da-consistenta si gust) si am spus sa-l desfac ca sigur e bun, e semi-solid, dulceag si e posibil sa-i placa.
Am pus intr-o cescuta cam 30% din borcan si i-am dat. I-a placut!!! Dar la ultima lingurita deja incepea sa faca figuri.
Maine ii dau la fel din acelasi borcan....ca dupa tb sa-l arunc (nu stiu unde am citit sau stiu de la voi?!)

Am citit ca ideal ar fi sa le dam fructe de culoare rosie pt ca contin mai multe vitamine.

Ne-a venit si noua girafa Sophie si a fost incantat 5 min dupa mai putin...probabil ca ii era somn.

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim frumos de urari tuturor...un pupic mare mare din partea cavalerului...

oana, iarta-ma ca nu ti-am raspuns la intrebare...paturica pe care o molfaie Filip e o paturica normala, subtirica, de pe vremea lui Eric...nimic special...oricum baga in gura tot ce prinde...de la paturici, pernute, sosetutele lui, etc.

branzica se face cu lapte normal, nu cu LP sau lapte de san...eu am o carte cu retete pt copii intre 0-3 ani...o sa citesc si acolo si va scriu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, multumesc mult de complimente si aprecieri. va pe toate din partea lui Vladut...care acum e la mine in brate...foit...

Rodi, e bestiala Isa cu suzeta, asa m-am distrat... exact asa chiuie/urla si Vlad de ceva vreme...

Racusor, ce minune de copil ai! tare bine sta in fundic... il ia de mana pe Pluto(sau Goofy? mereu ii incurc...)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tina, cred ca 48 ore poti tine la frigider borcanelul deschis

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata si de la noi!

Am citi din urma si am ramas uimita ce de felicitari a primit Elisa. Pai cum sa ma supar mai dragelor cand eu am renuntat din start sa felicit delfinasii cand schimba luna.
V-am zis ca n-am apucat sa-i fac tort. I-am dat cadoul, i-a placut. A mai primit unul pe seara si atat. Nu avem nici un copil de varsta ei cu care ar fi putut petrece si ea. Noroc cu petrecrea Anei cu colegele de scoala ca o bagam si pe ea la inaintare.
Aseara am cazut franta, am avut o zi grea ieri, cu alergaturi si nervi si stres. Delfinasa a fost cuminte si mi-a dormit 8 ore legate dar zgubi de Elisa s-a trezit maraita pe la 2 noaptea insa din fericire nu mi-a trezit-o pe cea mica.

Am vazut ca zicea Laurika de biscuiti in blender si mi-am adus aminte ca eu nu mai procedez asa. Peste piureul de fructe pun cereale cat sa obtin consistenta dorita. Eu zic ca este mult mai comod asa. Plus ca daca oricum desfaceti punga de cereale e bine sa fie consumata repede.

Tina scrie pe borcan cat poate fi tinut in frigider. Cat despre analize chiar nu are sens sa te invinovatesti. Uite Elisa mea are 2 ani si de abia acum vom merge cu ea sa-i facem analize ca a luat doar un kilogram in tot anul al doilea.
Laurika dar voi de ce incepeti asa devreme diversificarea? Nu e doar pe LM voinicul tau?
Larisa asa-i ca-s nasole pireurile fara sare. Noroc ca mai prind putin gust cand se pune ulei de masline.
Paula pentru efortul cu lista. O sa ne fie tutror de folos.
Aelita dar tu stii de ce nu se recomanda branzica de vaca pana la un an? Eu stiam ca in Belgia nu se da, acum vad ca si in Spania. Si totusi vad ca aici mamicile au fost sfatuite de pediatrii sa le dea copiilor chiar de la 4 luni, wow. Mi se pare foarte foarte diferita abordarea. Eu ca sa fiu undeva intre probabil ii voi da pe la 8 luni ca si celor doua mai mari dar ma roade curiozitatea.
Carmen ai incercat sa-i dai o masura de cereale in sticla cu LP? Daca sunt din cele fara arome nici nu-l va simti. Apropo in Ro cerealele sunt aromate, frumos mirositoare. Aici sunt doar cereale, fara aroma de vanilie sau ce-or mai avea cele care le luam din Ro de la Nestle, Hipp, Humana.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua delfinariu

Eric,Elisa, Crissy si tuturor sarbatoritilor

Paula da chiar sunt f atenta cu clementina ca si mie era o data sa mi-o aspire din mana dar de atunci o tin f f bine si nu am mai avut surprize dintrastea.eu am iesit cu carutul pe zapada, merge mai greu dar e frumos
si aici a nins iar acum e zapada mare din nou dupa ce plouase 2 zile si o topise pe cea de sapt trecuta.

Crispro in sfarsit fata mea e mai linistita putintel de cand cu programul spus de tine, inainte dormea prea putin si de aia imi era asa de mofturoasa dar eu tot imi spuneam ca daca i-ar fi somn ar adormi ea dar nu era asa, acum o pun langa mine in pat, pun muzica si imi doarme si cate 2 ore. seara inca mai e agitata inainte de somn dar poate reusim incet incet sa adormim in liniste si fara panarama.

mai fetele eu nu ma grabesc deloc cu diversificarea , din cate citesc la mamicile cu experienta chiar vreau sa trag mai mult de timp. spun si eu ca si Bumblee pana la 18 ani nu se poate cu LM ?!

mi-am cantarit si eu fotomodeala si la 4 luni si 6 zile avea 5850 deci intr-o luna a luat numa 500 gr. asa mult tine la silueta ei ca nu vrea deloc sa manance mai mult mai scot eu 20 de ml si mai dau cu lingurita dar de multe ori il scuipa ca nu ii mai trebuie . dar la cat e de energica nici nu ma mir ,pai eu nu as reusi sa dau atat din maini si din picioare

Dragaica waww deja 2 dintisori la noi nici un semn ca ar aparea...

mai fetelor eu care ma laudam ca fata mea are culoarea ochilor ca a mea ioti ca m-am inselat, daca acu o luna erau verzi deschisi acu is in toata regula caprui ca ai lu' tati ma tradat dar na...sanatoasa sa fie ca asta nu conteaza

Rody azi vreau si eu sa incerc drobul de post mi-ai facut asa o pofta

fug ca se trezeste gaza mica...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Rody azi vreau si eu sa incerc drobul de post mi-ai facut asa o pofta

eu azi o sa probez prajitura cu gris si mere, tot de post

bine ca ne mai dai vesti, mycya, sa stim de voi ca sunteti bine. lasa culoarea ochilor, Maria i-a avut albastri pana la 6 ani, acum sunt verzi-verzi!! ai lui Isa sunt albastri, deocamdata...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

poze ziua lui Eric, acasa...

urmeaza altele maine dupa petrecere..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

OANA cat ai muncit la lista copiilor !!! Multumim mult !!!

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

pe Paula trebuie sa o laudam

Racusoru incerc sa ma adun...pupici

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput