Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, am vazut pozele lui Vladut, e bestial grasunelul tau, voi ati facut deja prima sedinta foto de Craciun

am uitat sa mai spun ceva: aseara, in toata veselia aia, si cu atata de mult entuziasm din partea lui Isa, s-a invartit in tot patul de pe burta pe spate si invers, de statea cu mana tot pe ea, nici masajul nu-l puteam face cum trebuie, ca ea se rasucea si tiuia de numa!! is curioasa in ce dispozitie se trezeste azi

video www.youtube.com/watch?v=OkyjmRPc0zQ" target="_blank">joaca cu suzeta

asa doarme ea de obicei, daca sunt eu in loc de perna, la fel

si apoi in acelasi minut, acelasi cantar, in pozitii diferite, arata valori diferite: 9 si respectiv 8.860 kg, asa ca n-o mai cantaresc, suntem la 6 luni, nu mai conteaza...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

asaaaa, si video cu www.youtube.com/watch?v=u3S8MuxKpc8" target="_blank">soprana Isabela de aseara...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor identic si la noi. Daca il las in funduletul gol este cel mai fericit. Uita de orice neplacere. Atata doar ca nu-l pot tine toata ziua asa (desi uneori as fi tentata ) iar scutecelul impermeabil il strange cu piciorusele sub el, asa incat a devenit aproape inutil

La fel cu babeticile. Toata ziua ne murdarim si ne schimbam ptr ca nu le suporta. Cand ii pun la gat stie probabil ca urmeaza masa si incepe sa maraie sau chiar sa planga. Asa incat de multe ori renunt sa le mai folosesc si asa ca mai mereu ne murdarim pe hainute. Oricum a invatat sa manance binisor cu lingurita. Daca ii este foame nu-i scapa mare lucru pe langa gurita.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus pozici de la ziua lui andrei, cateva ca de obicei, linkul pe mail , acelasi

CRIS e mortal vladut in costumasul de elf / santa!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Anca de unde ai luat razatoarea? Stiu ca s-ar gasi prin supermarket-uri dar mi-ar folosi daca as sti exact. Ca sa-i spun sotului unde sa caute.

E chiar utila mai ales cu desele intreruperi de curent de la noi.

24.06.2010

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri Aelita, Ochidut, Racusor, Anca, Denisa.

Pentru mamica lui Sophie eu branzica am facut din lapte UHT cu 3,5 % grasime. Am intrebat pediatrul si a spus ca este ok asa. Am preparat-o cu lamaie. Parca Anca daduse reteta. Eu recunosc ca am pus ochiometric si a iesit buna. Mie mi-a placut, asta si pentru ca eu sunt fan branza de vaci dulce.

24.06.2010

Mergi la inceput

Ce vreme ciudata. In dimineata asta incepuse sa ninga cu fulgi mari. Intre timp s-a oprit si a aparut un soare stralucitor.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ieri am fost la Cluj...

sa spun si eu La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi...delfinasul sef a facut 6 lunite

CARLA nota 10 fratelui tau!

DRAGAICA felicitari pentru cei 2 dintisori!
asa am patit si noi, medicul s-a uitat si a zis ca nu se vede nimic...am stat linistiti si intr-o saptamana am descoperit cei 2 dintisori

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Cristian Alexandru de LAURIKA
Eric Nicholas de GRETY_NICU
Raducu de PUFESCU

felicitari ptr dintisorul nº 2 al lui Raducu
_

Multumim mult de tot!!
Azi dam o praji , tati a zis sa fie diplomat, sa semene cu tortul mare.la fiecare lunita am luat praji :D.La multi ani si pentru ceilalti delfinasi de azi si pentru cei la care nu am apucat s ale urez.
Am fost la vaccin miercuri, piciu nu a plans :D si nici seara nu am avut probleme.Avem 7,6kg si 67 cm, ne-a zis ca aratam ca de 7 luni :D.Am intrat in diversificare, dai cu mar si morcov si cereale seara si dimineata.Si noi asteptam dintisorii ca se pare ca o sa iasa, mi-e asa mila de el cand il vad ca se freaca la gingiute si baleste intr-o veselie.AA, si a mai zis o chestie: ca unii sunt facuti ca faca si sa creasca copii, ca ce bine ar fi sa ii creasca toti cum facem noi :D.Era si socra-miu cu mine, asa ca va dati seama ce mandra am fost :).

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana pt tine, sa nu mai fii atat de suparata!! Stiu ca ti-e foarte greu, dar uita-te si tu ce minune ai langa tine, sa umple golul lasat de bunicuta ta. Am vazut si pozele de la Curtea de Arges

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput