Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
mi-a dormit bine puiul mic.s-a trezit parca pe la 12..si pe la 5..nu mai stiu exact.oricum, am mai atipit si eu pe lg el.
si al meu tot asa se trezeste si baga in gura tot ce gaseste- sacu de dormit,o paturica ce i-o mai pun eu pem picioare si o bag asa pe sub el, dar tot trage de ea.

a venit soacra la noi-face de papi..eu merg cu stefan la homeopat la 12- iar ne tapeaza de 200 lei, sigur..e alta homeopata, ca la cea la care am fosta data trecuta numai marti am gasit programare..si pe mine ma ustura gatul..Stefan tuseste..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

poze noi, cine vrea, incepand de aici

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Eu il trezesc pe Raul sa-i dau noaptea sa manance, ca ziua are doar 4 mese si mi se pare ca mananca putin. Unele dintre voi vreti sa-i scoateti mese, eu nu stiu unde sa-i mai bag o masa
Lalala si al meu behaie, mehaie, numai ei stiu ce zgomote ciudate mai produc...
Raul iar mi-a ajuns aseara cu capul in calorifer si de data asta a patit-o, ca caloriferul era fierbinte. Dar nu am ce-i face...daca il mananca sa se rostogoleasca sa invete si ca se poate termina mai putin bine.
La multi ani pt Sebastian, Felix, Cristian Alexandru, Eric si Raducu!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum am pus o patura pe jos, peste covor si l-am pus jos. Macar nu are cum sa mai dea in calorifer si sa cada din pat...Sper sa imi dau seama din timp ce pericole ar mai fi si pe covor!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

La multi ani si din partea noastra pt Eric si Elisa, daca am uitat pe cineva la multi ani.
Sofie pana acum a mancat doar crud ( mar, morcov, banana - suc si piure) de astazi as vrea sa-i fac o supica de morcovi si sa-i dau doar zeama iar in cateva zile si piure de morcov din supa :)
buna idee cu dovleac copt o sa incercam si noi.
vroiam sa va intreb: dr pediatra mi-a spus sa-i fac branzica de casa cu calciu lactic. dar eu am citit ca nu se da lapte de vaca pana la un an. poate e o intrebare putin aiurea dar cum sa fac, sa-i fac din lapte de san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu! sa aveti o zi frumoasa

noi am avut aseara program artistic, parca a stiut piticotul ca nu-s in apele mele, ca mi-a facut un concert de vreo doua ore de eram pe jos de ras, iar de ce radeam noi, de-aia tiuia si ea mai tare, si behaia, daaa!!! am reusit s-o inregistrez putin, ca nu vrea don´soara s-o prindem asupra faptului. plus ca i-am dat o suzeta sa se joace cu ea, si-atata a mai molfait-o, a bagat-o in gurita, i-a ros marginile... apoi dupa baita, masaj si gimnastica am avut iar o tura de circ, eu o pupam pe obraji si ea ma apuca si ea cu gingiile de unde apuca si strangea tare, in timp ce cu mainile era in parul meu . apoi a venit Maria ca vrea sa se joace si ea cu Isa, a mai tinut-o vreo 5 minute dupa care a luat-o foamea de dupa baie si somnul. s-a mai trezit la 7 cand a sunat desteptatorul si mi-e asa ciuda ca e ora nasoala, ea abia daca mai adoarme ca-l vede pe tati prin camera, iar eu nici atat! dar dupa o titi jumate a adormit, am mutat-o iar in patut si inca doarme, Maria a plecat la scoala, eu o sa fac o baita si ori ma apuc de haine iar (lucrul care-l urasc cel mai tare), ori ies la plimbare (si cumparaturi de cadouri )

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata delfinariu

LA MULTI ANI Sebi (Iepurila) si Felix de Dragaica,Cristian de Laurika,Eric de Grety si Raducu (tot Iepurila) de Pufescu

tot noapte grea, cu trezire la 11 de dinti, am masat cu gengigel, apoi la 4 de papa...apoi fara numar de muci la 6 jumate l-am aspirat, asa ca pana la 7 jumate ne-am jucat apoi am dormit o ora amandoi (bine, el mai mult) si apoi joaca...si acum puiul doarme

sta bine de tot in fundulet, fara sa se sprijine, in mijlocul patului

pun imediat poze de la ziua lui

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

NEATA DRAGELOR!

aelita, iubita, mersi mult de urari...si ti le intorc...asadar si sotul tau e din 12??? LA MULTI ANI SA-TI TRAIASCA, SA FITI SANATOSI SI SA PUTETI SA VA CRESTETI MINUNILE IN PACE, DRAGOSTE SI ARMONIE...

DESPRE STERILIZARE...eu sterilizez unele jucarii de dentitie, care n-au apa...cele cu apa tot asa le spal cu apa fierbinte...dar nu stiu pana cand...mai ales ca piciu baga in gura tot ce prinde...deci si ce nu e sterilizat...

REF. LA BLENDER eu am de gand sa-i blenduiesc papica, nu s-o razalesc...mi-e mai usor si mai comod... mai tarziu trecem la bucatele...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Drgaica, fara intentie, acum imi dau seama ca am omis

Sebi si Felix

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani pt Sebastian, Felix, Cristian Alexandru, Eric si Raducu!!!

Pana la urma i-am facut baita cand s-a trezit la 23.30 sa pape.

larisa eu am primit din italia de la socri, acum vad ca in Ro vad nu se gaseste, scuze.

crispro ce dulce e Vladut cu caciula de mos

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput