Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

nu mai bantuie nimeni la ora asta?? eu am insomnii!asta imi mai trebuia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

neatza gagici.I-a iesit dintele ieri si am dormit cu totii azinoapte.ieri a fost o smiorcaiala continua.
Dragaica ratoii tai sunt de-o seama cu Raducu...noi primul dinte l-am avut pe 1 decembrie si al doilea ieri,deci ne sincronizam :).Azi avem control si vaccinuri,sa vedem ce mai zice si doctorita.Ne da si schema de diversificare,ma ingrozesc de ce povestiti...ca noi ajunsesem sa ne fie chiar bine cu programul.Acum pe langa 3 mulsuri/zi o sa trebuiasca sa prestez si sucuri,supa...haos o sa fie.Din fericire sunt ceva semne ca o sa fie un proiect in lucru la firma la anul,poate chiar2 asa ca prin februarie trebuie sa integrez si un pic de servici in program....om vedea.
Eu de vreo 2 saptamani incerc sa il obisnuiesc cu lingurita:il pun in scoica si ii dau lapte cu lingurita(nu chiar in fiecare zi ca mai uit...3-5 lingurite ca dupa aia scuipa).Nu prea ne iese,scoate totul cu limba si rade.Ieri ma tot pocnea peste mana,nu stiam ce are ...pana m-am prins ca vroia sa se joace cu lingurita.I-am dat-o si numai in fund nu si-a bagat-o,a fost foarte incantat.Am facut poze,daca nu e foarte scartait dupa vaccin poate apuc sa le pun azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Roxana, invatam incet ce si cum... eu vreau sa folosesc pt copil mixerul ce il am deja, de la Braun, imi place. si cum am facut piure de dovleac, am zis ca inainte sa sterilizez cumva componentele, si le-am fiert... evident ca si plasticul meu s-a modelat... de abia am reusit sa le asamblez la loc...

Tare mult scrieti peste noapte.. io la cel tarziu 10 is in pat. aseara am pus copilul in pat, dat suzeta, tinut de mana... se tot foia, isi ridica mainile, picioarele... am stat vreo 15 min cu el de mana, se tot foia... m-am enervat si am iesit... liniste... a adormit... el probabil astepta sa ies eu, sa nu ii distrag atentia, ca sa doarma in voie... a avut o trezire la 2 juma (160 LP), maraiala scurta la 6, si papa iar la 7 si un sfert (180LP), si inca doarme... sper sa il tina programul asta...

Roxana, si io tot pana la 6 luni sterilizez... oricum, i-am dat si nesterilizat... ca acum de cand e cu LP folosesc bibe Chicco, ca prin Avent cu tetina 2 nu curge LP. ASa ca am schimbat pe Chicco, cu tetina din latex, musai- si numai una am din latx... asa ca dupa fiecare papa sterilizez... dar s-a intamplat de 2 ori ca am spalat tetina, bibe, le-am pus in sterilizator, dar am uitat sa ii dau drumul... asa ca la urmatoarea papa nu am mai avut timp de sterilizat, si i-am dat asa... acum am schimbat iar tetina, cu una de la 4 luni, cica "in stea"... ii curge de numa... trage un bibe de 160 in 10 min.. maxim... in momentul in care am luat-o telefonic de pe bebelusultau.ro am specificat musai din latex, din motive de copil pretentios, si am specificat de 2 ori... si mi-a trimis din silicon, of course... ce sa mai trimit inapoi, ca pt un singur bibe, nu mai chem curierul.. noroc ca bea si din asta cu silicon...

aaaa, si azi noapte iar s-a luat curentul... interfonul (partea care e la copil in camera) merge numai in priza, nu merge cu baterii , si pt ca nu aveam curent, am stat cu urechile ciulite... of!

Cris, ce vreme la voi, curcubeu... la noi e zapada acum, inca ninge... sotul inca nu a reusit sa schimbe cauciucrile la masini... la a lui nici nu mai reuseste, are un bmw patinator... acum masina mea e baza, ca in fiecare iarna... a lui nici nu o poate scoate din curte...

Bumblebee, unde esti de dimineata cu urarile??? Hai ca incep eu:

La multi ani Sebi si Felix de Dragaica, Cristian al Laurikai, Eric de Grety si Raducu lui Pufescu!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bumblebee, unde esti de dimineata cu urarile??? Hai ca incep eu:

La multi ani Sebi si Felix de Dragaica, Cristian al Laurikai, Eric de Grety si Raducu lui Pufescu!!! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Io, pe aici, dar citeam din urma.

Micilor sarbatoriti si din partea noastra! Sanatate multa si crestere usoara! si pt mamici!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisulica, un pt Vlad, ca te mai lasa sa dormi, super asa!

Al meu tot tarziu se culca, dar vad ca nu se mai trezeseste noaptea, mititelul, eu totusi cred ca il supara ceva. Azi noapte pe la 3 gangurea, dar cred ca visa ceva, ca ochisorii ii avea inchisi, plus ca nu-si schimbase pozitia. Ca al meu daca se trezeste, isi trage cearsaful, il aduna si incepe sa roada la el.

Am facut ieri pastele alea chinezesti. Au iesit suuuuuper. Aveau gust de mai vreau.

Sotul a cumparat ieri jumatate dintr-un vitel, asa ca am avut treaba de nu ne-am vazut capul. Asta micu' ne certa, ca mai mult l-am lasat singurel, adica se apuca de tipat, asa certator, mai veneam sa mai stam cu el. De fapt, daca stau sa ma gandesc, piticul n-a stat mai mult de cateva minute singur, dar si asa, tot scandalagiu e.

Lalique, filmeaza-l pe Sebi, tare vreau sa vad cum "behaie" .

Retete la abur, pai pe oala aia merg numai fierte, nu cred ca merg retete complexe ca pe steamer, nu?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata mamici!

Sebi si Felix de Dragaica,Cristian de Laurika,Eric de Grety si Raducu de Pufescu

Dragaica, felicitari pt primii dintisori!

Fetelor, la delfinasii care le-au iesit dintisorii tb sa incepeti sa-i spalati cu pasta si periuta de dinti?!

Michelle, am vazut-o pe Bianca cand se stamba. E o frumusete, imi place mult culoarea pielii

Cris, ce m-am amuzat cand ai spus ca erai sa adormi in parc

Crispro, imi pare bine sa aud ca ati inceput sa va odihniti noaptea

Bubulino, dar ati avut ceva treaba ieri!

Paula, multumim de selectia facuta

Eu is cam chioara de somn!
Raducu s-a foit toata noaptea, la 2.30 l-am aspirat pt ca am spus ca-i de la nas, ca nu l-am mai aspirat de 2 zile....dar nu!
L-am aspirat si foielile au continuat, sunt treaza de la 7 si abia acum a adormit si el leganat pe picioare.Il iau langa mine si ii pun tzatza in gura sa doarma mai mult ca poate adorm si eu.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Cristian Alexandru de LAURIKA
Eric Nicholas de GRETY_NICU
Raducu de PUFESCU

felicitari ptr dintisorul nș 2 al lui Raducu
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Ma gandeam ca maine trebuie sa ii prepar supa de legume. Eu care nu faceam decat foarte rar mancare pentru noi inainte de venirea lui Theo constat acum ca petrec ceva timp in bucatarie. Si banuiesc ca asta nu-i decat inceputul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

DAAA Cunosc senzatia!!! Nici eu nu gateam mai nimic inainte, doar asa cand ne apuca vreun talent in w.end cand si cand. Dar erau rare acele w/enduri pentru ca de obicei plecam la munte, iar in cursul saptamanii pana seara la serviciu, deci nu aveam nici cand gati. Si nici nu ma chinuie mari talente, o am pe mama de care sotul meu zice ca e "mostenire a umanitatii", ca asa bine gateste toate minunatiile si ne-a trimis de cand eram eu studenta pachete pe tren, pe microbuz..etc

Acum din 2 in 2 zile, dimineata dupa ce ii dau Larisei sa pape, o pun in pat, se joaca si apoi adoarme iar eu ii fac piureul de fructe si piureul de legume. De saptamana viitoare voi baga si putina branzica.
La inceputul diversificarii ma ingrizea ideea ca va trebui sa am atata raspundere, sa gatesc zilnic sau la 2 zile ceva pt ea. Dar acum am vazut ca ma descurc si ma misc si f rapid.

Plus ca m-am gasit si sa tin o anumita cura de slabire si la fel in fiecare dimineata trebuie sa imi prepar si mie mancare pt.ziua respectiva

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Le-a mai facut cineva la blender?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Da, eu. Daca sunt fierte, coapte cred ca se fac mai repede mai bine. Eu cum i le dau crude, a trebuit sa le tai bucatele foarte mici ca sa le poata invarti blenderul si apoi sa le mixeze - asta la mar si mar combinat cu pruna. La para nu am avut nici o problema ca erau f zemoase.

Asta cu blenderul de robot, ca sa nu il mai scot pe ala de mana. Acum fac si piureul de legume cu asta.
Inainte insa il foloseam pe cel de mana cand aveam cantitati f mici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita
ROXANA
deocamdata nu te chinui cu retetele pt bebe,ca e de ajuns sa le fierbi,legumele,si sa le pui la blender.acum e cel mai simplu.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

asta asa e, nu stiu ce ma fac mai incolo, cand trebuie sa tot inventezi una alta, sa le alternezi, sa......

trebuie sa ma rog sa fie mama in putere cat mai mult, ca sa mancam si noi bine

Mergi la inceput