Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

seara buna Cris!
imi ti companie!?

Tocmai vroiam sa ma retrag si eu. De vreo saptaman numai la unu noaptea ma culc. Azi m-am asezat pe banca in parc la soare si era s-adorm.

Noapte buna

Azi la noi in cartier curcubeu de decembrie

pai si la noi in cartier a fost...eu stau in zona virtutii...

superb curcubeul! larissa, eu cand merg la Bucuresti stau la matusa mea pe Virtutii

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

La multi ani pentru micuta Elisa

paula multumim pt lista, s-a executat

racusor eu am www.lagostina.it/collections/PENTOLE-A-PRESSIONE/Modia/Pentola a pressione - 3.5 Lt09.htm" target="_blank">asa, si are si sita din aceea care se pune inauntru dar nu am folosit-o pana acum.

dragaica felicitari pentru

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

de unde ai luat oala asta? se gaseste in ro?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

seara buna Cris!
imi ti companie!?

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Tocmai vroiam sa ma retrag si eu. De vreo saptaman numai la unu noaptea ma culc. Azi m-am asezat pe banca in parc la soare si era s-adorm.

Noapte buna

Azi la noi in cartier curcubeu de decembrie

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

pai si la noi in cartier a fost...eu stau in zona virtutii...

Eu stau la intersectia 13 septembrie cu Sebastian. Cred ca a fost acelasi.

Acum chiar ma duc la .

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Denisa, deci ai luat oalele "lui Cris" . cum se comporta?

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mai fetelor eu tot citesc pe sarite ca nu reusesc altfel, sa ma iertati daca nu urez "La multi ani " la timp da nu-mi mai aduc aminte ce si cum.
Seby e tare scancit, roade de o jumatate de ora la girafa Sophie, i-am mai cumparat cateva inele de dentitie, din alea cu gel care se baga la congelator si Camilia pentru dinti, sa vedem cum ne descurcam la noapte.

Cat despre diversificare....mi-am pus neuronii pe bigudiuri, va tot citesc, citesc site-uri in domeniu si e o varza totala la mine in cap.
Maine ma intalnesc cu pediatra si o sa dicutam despre asta, sa vedem ce schema aplica ea. Pana acum ce-am inteles eu: nu exista o "formula magica", fiecare copil e unic, fiecare are propria schema de diversificare, unuia ii place morcovul , altuia nu, o mama vrea suc de mere, alta nu vrea, etc......o sa invatam din mers.

Tre sa achizitionez o masina cu aburi, am din ala de facut piureuri, as mai vrea un Kitchen aid, are cineva asa ceva, ma ajutati cu o parere, va rog.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

draga mea eladea, "la multi ani!" pentru tine si puiul mare! sa va dea Bunul Dumnezeu tot ce e mai bun!
e o vantoasa la noi...darama tot in balcon...ufffff eu am lucrat pana la ora asta...ce sa ii faci indatoriri. stiu ca suna hilar cumva insa mie imi face bine sa lucrez...mai schimb atmosfera.
Azi bebe ori mi-a dormit, ori a marait...si are niste gingii umflate si rosii mai ales la canini. Asa ca am prestat AP la greu azi, cu dragaleli, plimbat prin casa, mangaiat si tot tacamul. Nu-i trebuie activitati...nimic nu e bun. Cat a dormit am fost in metro la cumparaturi si mi-am incarcat cumva bateriile pentru maraiala de seara si adormit greu cu nervi...si la tzatzi..uffffff...ce sa facem dintii astia. asa mi-e mila de el..... acum doarme....noapte o sa il i-au langa mine dupa prima trezire sa ii fie si lui mai bine...
fug la somn.
pupici...
eu cred ca sunt singura dezinteresata legat de diversificare, nu citesc nik si nu ma intereseaza subiectul. prietenii stiu de ce
ba chiar incerc sa uit tot ce am incercat sa bag in cap la Ale ca poate am stiut prea multe si de asta nu a mancat copillu' ba daca ma enervez o intreb pe mama cum m-a "diversificat" pe mine si uit de piureurile astea fara nici un gust care cica is recomandate....ia incercati voi sa mancati ...is pur si simplu oribile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

racusor LA MULTI ANI pentru Andrei ..cu intarziere!

Mergi la inceput

noapte buna, delfinariu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ELISE LA MULTI ANI CU INTARZIERE SI DE LA NOI!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

RODY inca nu am facut nimic in oala,ca nu am apucat sa cumpar ce-mi trebuie!vreau sa fac ceva peste cumva.de care peste recomandati?
eu sunt cucuvea la ora asta pe net ca acum am terminat cu aerosolii,siropuri,agitatie,aspirat nasuc a n-spea miia oara si ma culc si eu ca prevad o noapte(cat a mai ramas din ea)grea

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput