Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Multumesc pentru raspunsuri Aelita, Ochidut, Racusor, Anca, Denisa.

Pentru mamica lui Sophie eu branzica am facut din lapte UHT cu 3,5 % grasime. Am intrebat pediatrul si a spus ca este ok asa. Am preparat-o cu lamaie. Parca Anca daduse reteta. Eu recunosc ca am pus ochiometric si a iesit buna. Mie mi-a placut, asta si pentru ca eu sunt fan branza de vaci dulce.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

multumesc Roxana, o sa incerc si va spun cum mi-a iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OANA,Paula a fost si eu am ramas cu gandul la tine??

Otilia,am scris un mesaj,cu raspuns la branza si lapte,dar nu mai stiu daca l-am trimis sau am inchis pagina ..ca alerg prin casa,mai fac o pauza..si ma zapacesc.
poze ai pus cu piticele?

Eladea,vazut pozici de sarbatorit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka, ne poti da reteta de praji Eu nu tin post, dar la dulciuri nu zic niciodata nu.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Rodyka, ne poti da reteta de praji Eu nu tin post, dar la dulciuri nu zic niciodata nu.

pe acelasi blog cu drobul de legume, adica prajitura cu mere si gris

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

am o zi super buna azi, in compensare la cea de ieri, cred! adica Isa a dormit bine merci, apoi s-a jucat cumintica in patut pana m-am rasfatat eu cu o baie, a venit postarita si mi-a adus un pachet ce-l comandasem mai demult si uitasem de el , si alt pachetel cu un calendar personalizat ce l-am comandat ptr ai mei de Craciun, ba mi-a mai adus si vreo 10 euro ramburs de la o firma unde a trebuit sa trimit niste acte recomnadate si le platisem eu... apoi a venit vecina si mi-a adus niste bani care ii dadusem imprumut zilele trecute, m-a sunat sotul sa-mi spuna ca au intrat in banca niste bani restanta din martie-iunie cand am fost in concediu medical (nici nu stiam ca trebuia sa mai primesc ceva!!) asa ca pot merge linistita la cumparat cadouri fara sa sparg bugetul, daca am suplimentare . is lucruri marunte, dar au venit asa deodata de dimineata ca mi-au facut ziua si mai buna. ca sa nu mai zic de fetele mele care se joaca amandoua cu zhu zhu, spre disperarea motanului

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Multumesc Rodyka. M-am uitat si eu zilele trecute pe blog dar n-am mai tinut minte ce am vazut. Pare simpla si o voi face si eu. Baiul este ca n-am nuci, insa as putea inova cu niste stafide.

24.06.2010

Mergi la inceput

Of, asa mi se rupe sufletul de bebe Theo. Saracutul il doare burtica, i-am pus jumatate de supozitor si vad ca tot nimic. Am mai avut si noi cateva zile fara grija de kk ptr ca facea singur acum avem iar probleme.

24.06.2010

Mergi la inceput

si inca una tare: fetele mele asculta amandoua la mp3!! Maria cu o casca in ureche si cu cealalta pe umar la Isa, care e numai ochi si -mai ales- urechi!! si tocmai a inceput iar vocalizele, ma mir ca nu a ragusit

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

si inca una tare: fetele mele asculta amandoua la mp3!! Maria cu o casca in ureche si cu cealalta pe umar la Isa, care e numai ochi si -mai ales- urechi!! si tocmai a inceput iar vocalizele, ma mir ca nu a ragusit

_

haha...cred ca sunt mortale... vazut si filmuletele... pupam cantareata lu' mama...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor de unde ai luat mingea aceea?

oana

rodyka ce frumos
Mai poti scrie o data ce fel e jucaria zhu?

Eu am pus la facut o oala cu ciorba radauteana (nu tin post, am incercat o zi si am ajuns sa mananc cartofi prajiti cu ketchup)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput