Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si eu trebuie sa citesc schema, ca deja am nelamuriri adica nu am inteles ce fac dupa ce ajung la 15 ml suc de mar intr-o zi si 15 de morcov in cealalta...cand sa ajung la 20 oare le combin? o sun maine si va zic

eu trebuia sa merg la petrecerea de craciun a firmei in seara asta, dar cum andrei a avut o criza de plans de juma de ora de la oboseala si s-a linistit numa cand l-am dezbracat si l-am lipit de pielea mea nu imi mai vine sa mai plec. acuma doarme cumintel in patut, dar daca iar incepe sa planga? are nevoie de mami lui, asa ca stau cumintica acasa nu tineam sa merg oricum, a fost asa o decizie pe nepusa masa, dar nu m-as simti bine sa ma duc

oricum m-am lamurit, la noi nu merge educarea cu metoda plansului, trebuie cu rabdare si sa renunt la leganat sub orice forma

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mai Alina dar de ce nu te-ai gandit sa-i iei pe amandoi cu tine. Sotul cu bb si tu cu titi la inaintare daca este cazul, sa fie in apropiere.
Aseara am chemat si noi doi prieteni. Nici o sansa sa o las pe Iulia 2-3 ore cu ei asa ca in seara asta merge cu noi la petrecerea de Craciun a sotului. La petrecerea mea a fost cumintica, sper sa fie si in seara aceasta si la fel sper sa nu se uite cineva urat

Am cumpara si eu in sfarsit o cutie de LP, este NN 2 pentru 4-10 luni si am zis ca sigur voi ajunge la ea. Bine ca am ajuns la primul target pe care mi l-am propus si anume ca Iulia sa nu guste LP pana la 4 luni.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Eladea

Noi 2

hai ca nu mai stiu nici in ce zi suntem

La Multi Ani in avans ...revin maine cu urarile din nou

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

otilia, numa sa vrea si ea...eu de 3 zile ma straduiesc si nu il pot face nicicum sa ia bibe.asa ca suge iar tot des des tot nan am luat si eu pana la urma.
aaa..va mai tb 2 baietei.cu O si U

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Deci is dusa cu pluta rau...eu ziceam ca azi e 12...revin maine cu urarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ha ha Victo
Eu sunt fata cu O si sotul e cu V, aproape U adica

Mie nici acum nu mi-a venit, pe prospectul de la Cerazette zice ca-i ceva normal. La cum am avut eu chisturi la ovare cred ca m-am inhibat de tot cu AC-urile ca am experimentat si ce-i aia uscaciune.

Nu i-am dat inca LP dar asa cum ziceam, pana la 10 luni sigur va primi ca nu am avut niciodata sa dau pe afara.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Al meu incepe sa faca figuri la tzitzi, desi mai iese laptic cand strang eu si prin 3 canale . Incepe sa vorbeasca, sa chiuie, daca-i dau bibe, papa, dar nici asta nu e mereu la fel, uneori mai ia 2 gurite, mai comenteaza, mai ia 2, uneori mai lasa laptic in bibe. Usor usor nu curge nici la bibe, ca eu tot cu cea mai mica tetina merg... Nu i-am mai marit doza de laptic de mai bine de o luna, deci nu stiu de unde atata moftureala.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

La noi e un soare afara...cred ca iesim putin sa ne inghete nasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumim de comentarii. Am un copil tare plimbaret, intr-adevar.
Si eu vreau sa iau o camera video. Voi de care aveti? As vrea una nu f scumpa, dar buna...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! am tot citit pe sarite, si nu am retinut nimic -ca de obicei

Paula, da ce miscaret e Raul... super... al meu nu... daca il las pe paturica de activitati se muta dar numai in sensul acelor de ceas... ramane pe loc... in schimb e mereu cu picioarele in mana, si cand il schimb si nu are nimic pe picioare (pantaloni sau ciorapi) isi baga piciorul in gura...

am sters rapid praful, am facut mancare, am spalat aragazul... dar baile imi arata horror, in rest bucataria la fel... nu stiu cum sa ma impart...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput