Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
paulaaa, ce distractie pe Raul sa faca ture pe covor! a fost tare poza cu adormitul bunicii
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Neata
Andrei de Imaya
I/am admirat pe Andrei(seful),Raul,Isa cantareata,Vladut si ii dau dreptate Mirelei avem odiseea cu cei mai frumosi copii
Noi inca o noapte agitata...nu stiu ce are dar plange prin somn,se trezeste si adoarme tare greu dupa...la inceputul sapt neaparat mergem la doctor sa vedem ce zice
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu a halit sucul de mere!iar eu am murdarit jumate de bucatarie si am dat si suc pe canapea :)) mami de Raducu, 10 august 2010 |
ca mine in prima zi... eu am murdarit bucataria, juma de pat si pe dansul peste tot. M am dus si i am luat o baveta d-aia cu maneci dupa vreo 2 zile dar evident de cate ori o are nu murdareste mai deloc.
Andrei
katalina spune:
citat din mesajul lui tina_80 ii mai dau si maine din acest borcanel si dupa ii fac eu, ca n-as vrea sa-l invat la borcanelesotul imi spune ca sa-i dam numai dintr-astea azi merg la cumparaturi si am sa-i mai iau 2 de fructe si 2 de legume ca sa le am in frigider ma duc sa citesc din urma,.... Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Tina, sunt sigura ca sunt mai bio borcanelele decit fructele din market,ideal ar fi sa avem fructe de la bunici, dar tu ai ferma,e super.Voi alterna si eu borcanele la capitolul fructe, la legume m-am aprovizionat f bine cu toate radacinoasele posibile,le pastrez in beci toata iarna .
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
imaya spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata si de al noi Raul al meu deja face ture pe covor. Intr-o ora inconjoara covorul.. Nu sta in 4 labe, inca, dar se taraste pe burta, ca o omiduta. Aici I-am facut cateva poze in dimineata asta. Imi pare rau ca nu-l pot filma sa auziti si ce icnete, gemete, strigate scoate.... Ma tot gandeam daca e bine sa-l las pe jos, ca a inceput sa manance si covorul, dar nu am ce face...ca in pat nu mai am curajul sa-l las. Aspir in fiecare zi, dar altceva nu am ce face... La multi ani pt Andrei!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
Multumim.
Miscaret de mic Raul. Am meu inca nu misca din loc. Asa, putine rotatii. Nici pe burta nu se intoarce inca. Noua preocupare a lui sunt piciorusele pe care le tine numa' in sus si incearca sa le bage in gurita da' nu-i iese ca e grasut si nu ajunge.
Andrei
giorgia23 spune:
Am vazut si calendarul primit de Eladea....f.frumos...de baietii tai nici nu mai zic
Eu am pus la fiert un pui sa fac ciorbita si mai tarziu niste snitele....da n/am nici un chef...fac ca tb sa mancam...am asa o stare de imi vine sa ma impusc
Am niste caise la congelator...oare as putea sa/i dau?...facute piure of course
ooana spune:
KATALINA bunica m-a crescut ca pe copilul ei (a avut 2 baieti, unul a murit la 23 de ani iar tatal meu 8 ani mai tarziu)...poate de asta nu ma pot aduna acum ca nu mai e cu mine
RACUSORU si eu vroiam sa merg la cheful de Craciun, acu' nu mai merg...las ca mergem la cel de 8 martie
cu spalatul in deplasare noi am cumparat un lighean mai mare...nu am carat cadita...dar merge cum zicea CARLA direct cu dusul
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata si de al noi Raul al meu deja face ture pe covor. Intr-o ora inconjoara covorul.. Nu sta in 4 labe, inca, dar se taraste pe burta, ca o omiduta. Aici I-am facut cateva poze in dimineata asta. Imi pare rau ca nu-l pot filma sa auziti si ce icnete, gemete, strigate scoate.... Ma tot gandeam daca e bine sa-l las pe jos, ca a inceput sa manance si covorul, dar nu am ce face...ca in pat nu mai am curajul sa-l las. Aspir in fiecare zi, dar altceva nu am ce face... La multi ani pt Andrei!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
daca il lasi in pat incearca sa rulezi plapuma sau o patura si sa o pui in jurul lui...vezi poate merge si asa
pe covor nu cred ca are nimic, deja e baiat mare
diseara va pun niste filmulete cu MATEI si Sophie - a sosit cadoul parintilor de Craciun, camera si acu ne filmam toata ziua
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Eladea....multa sanatate mami,fericire si implinire alaturi de familia ta minunata
Si sotului Aelitei...sper ca am retinut bine
paula_m spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Eladea....multa sanatate mami,fericire si implinire alaturi de familia ta minunata Si sotului Aelitei...sper ca am retinut bine GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
Dar nu maine e ziua Andreei?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
bumblebee spune:
Vai Paula, Raul e un scump!! Dar la cum il vad, cred ca el n-o sa mearga prima data, o sa alerge.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4