Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatzaaaaaa

LML Andrei de imaya! Sa cresti mare si sanatos!

Rebeca mai papa laptic de mami doar dimineata (juma de masa), seara (mai putin de juma de masa)si noaptea (daca se trezeste). Uf! Macar atat!

Va dorim o zi cat mai calduroasa!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

bumblebee, eu nu am trezit-o niciodata pe Rebeca, s-a trezit singurica sa pape cand a dorit ea. Cat despre diversificare, nu te stresa; respecta regula interziselor si in rest, fa asa cum crezi tu. Oricum nu exista o regula de diversificare care sa mearga la toti copilasii.

Am laudat-o prea mult pe Rebeca. De 2 nopti iar se trezeste pe la 4 sa papa, ma rog, mai mult sa morfoleasca la san. E adevarat ca a papat mai mult san la masa de seara decat in zilele anterioare.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Andrei de Imaya!

Adriana

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Admir cea mai zambareata si jucausa delfinasa - Isa de rodyka.

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata mamici!

Am vazut pozele de la ziua lui Eric si tareeeeee mult mi-a placut dar n-am reusit sa comentez pt ca il alaptam pe Raducu la orizontala

eladeea, dar te-ai tuns f frumos si nuanta ti se potriveste excelent.

otilia, abia azi am citit pe borcanelul de la nestle ca se poate consuma in 48 h

rodi, merci!

racusor, m-am uitat si eu peste diversificarea ta si mi se pare o schema pe intelesul tuturoram sa ma inspir si eu din ea...multumim!

Si azi Raducu a mancat f frumos mar cu para de nestle. i-am dat aceeasi cantitate dar nu s-a mai stranbat deloc, nu a scos nimic cu limba afara...ii dadeam si inghitea la foc automat...parca mai vroia dar il iau usurel. ii mai dau si maine din acest borcanel si dupa ii fac eu, ca n-as vrea sa-l invat la borcanelesotul imi spune ca sa-i dam numai dintr-astea

azi merg la cumparaturi si am sa-i mai iau 2 de fructe si 2 de legume ca sa le am in frigider

ma duc sa citesc din urma,....

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

va citesc zilnic si va urmaresc postarile si sfaturile, nu mai spun de poze si filmulete
cred ca a fost odiseea cu cei mai frumosi copii

da, da, asa e!

abia astept sa-ti vad buburuzele, e greu cu 2, dar si apoi...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

a halit sucul de mere!iar eu am murdarit jumate de bucatarie si am dat si suc pe canapea :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

a halit sucul de mere!iar eu am murdarit jumate de bucatarie si am dat si suc pe canapea :))

imi si imaginez cum arata cu suc peste tot

_

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu!

eu nu stiu cum se face, dar in fiecare dimineata cand imi propun s domr mai mult, se intampla ceva si ma trezesc pe 8 cel tarziu

aseara am iesit la plimbare, i-am zis la tati ca vreau la plimbare si ne-a dus la plaja, la 8 seara . nu era vant, un aer asa frumos!! (in ultimele zile avem temp de 20-25 gr ziua, iar seara 16-18) si Isa a dormit pe masina, asa ca nu am trezit-o sa vada marea noaptea. de fapt, si Maria adormise!! s-au trezit amandoua cand am ajuns acasa, dar i-am facut baita la Isa si, intre masaj si gimnastica pe fuga, o luase foamea mare, asa ca a si adormit devreme, cam nelamurita de ce n-o bag in sacul ei de dormit (inca nu se uscase pe balcon).

in drum am trecut si pe la un salon de coafura deschis recent, am intrebat de un tratament ceva ptr caderea parului. primul lucru m-a intrebat daca mi-am facut analizele si nu am lipsa de fier! ale mele analize sunt ok, asa ca mi-a recomandat un tratament cu fiole care se pun si se maseaza cumva circular pielea capului, dureaza cam 2 luni, se aplica o data/sapt. in cutie erau 12 fiole, ar costa 1 euro/bucata, sau 2.50 daca mi le pune ea, cu masaj cu tot. i-am zis ca azi merg ptr prima doza, nu ma incurc eu sa le pun daca nu stiu, desi de vopsit ma vopsesc singura, cateodata ma si tund... sa vedem cum o fi, dupa 4 sapt efect garantat, dar trebuie mers pana la capat cu tratamentul...

Isa mi s-a trezit iar la 4 sa pape, si apoi la 6 si apoi la 8... de fiecare data am luat-o si am pus-o in pat langa mine la san, am adormit amandoua papand... imi pare bine intr-un fel, asa stimuleaza productia! acuma dupa 3 ture in 4 ore a scos si sufletul din mine, pana pe la 11 sper sa se mai faca ceva...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si de al noi
Raul al meu deja face ture pe covor. Intr-o ora inconjoara covorul.. Nu sta in 4 labe, inca, dar se taraste pe burta, ca o omiduta. Aici I-am facut cateva poze in dimineata asta. Imi pare rau ca nu-l pot filma sa auziti si ce icnete, gemete, strigate scoate.... Ma tot gandeam daca e bine sa-l las pe jos, ca a inceput sa manance si covorul, dar nu am ce face...ca in pat nu mai am curajul sa-l las. Aspir in fiecare zi, dar altceva nu am ce face...
La multi ani pt Andrei!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput