Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
michelle1981 spune:
Neata!
Andrei! Sa fii sanatos, ascultator si sa iti bucuri parintii
paula ce pui plimbaret ai 
Pe a mea unde o pun, acolo sta, ca o papusa. Cred ca o sa isi ia revansa cand o sa creasca![]()
Eu inca nu am cumparat LP, poate incerc sa mai stochez ceva ca pana acum nu am folosit ce aveam si deja au expirat.
Azi am iesit la plimbare (cu wrap-ul), am stat un pic la soare (cu dinti), am intrat in vreo 2 magazine.. tot caut idei de cadouri pt surori, parinti.
Multumim pt schemele de diversificare tuturor!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
larissa_79 spune:
ne vine si noua maine sacul de carut...culoarea gri inchis...abia astept....
noi plecam cu catel si purcel pe 22 decembrie la Botosani...vom sta la curte 2 saptamani cu parintii mei si ne va vizita si sora cu nepotelul...o sa plecam cu trenul la vagon de dormit...si vom trimite bagajele cu o zi inainte la autocar. abia astept desi va fi putina aventura 
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
crispro spune:
Michelle, Oana sau Crissy, imi dati si mie pe PM parola cu care se schimba capitolele??? ca vad ca io is activa pe forum, si sa pot face si io capitol nou, la nevoie...
multuuuuu....
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
iul_aug2010 spune:
Va invit la Capitol NOU , pt prima data facut de mine- crispro.. multumesc de parola- nu stiu cine mi-a dat-o...
michelle1981 spune:
crispro ai pm
Si noi plecam cu catel cu purcel la Botosani we viitor 
La noi in bloc sunt 4 bb nascuti anul asta, in blocul vecin tot 4, mai e o burtica, si inca 2 aspirante pe care le stiu eu
.. Si ieri la plimbare treceam strada 5 carucioare
Cred ca cei care acordau prioritate credeau ca e vreo farsa (dar de fapt asa ne-am sincronizat intamplator)
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!