Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

2 ingerasi Iti doresc un Craciun linistit!
Copiii sunt fericirea ta, sper sa te ajute sa inchizi golul din suflet.
Multa putere iti doresc!

Kendra pana la urma s-a dovedit ca nu fornaie degeaba ci ca are muci, sigur cadou de la surioara care nici ea nu este ok per total.
Bagam doar ser si aspiram, sper sa scapam rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor!
Ce dor mi-a fost de voi! Sper ca nu m-ati uitat.
In primul rand LA MULTI ANI ptr MIHAELKA de ziua ei! Sa fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de viata!
La multi ani tuturor bebelusilor care se sarbatoresc azi si nu numai!
Noi am avut o perioada mai uratica ptr ca eu m-am chinuit cu o mastita vreo saptamana si jumatate. Office ai grija sa nu ajungi ca mine. Mulge-te bine si nu te lasa caci eu am ajuns la antibiotic, mi s-a redus si laptele, bebelina plangea de foame caci nu vrea nici un fel de biberon, doar tatza.Multumesc lui DD ca am scapat si acum m-am reglat si cu lapticul.
In afara de asta mai am si ceva probleme personale care nu prea se rezolva, dar trec eu peste.....
@2 ingerasi multi pupici pentru tine si copii tai minunati!
Ariciule ma bucur tare mult ca ai revenit!
Zoze si Danaisa sa nu uitati si de mine daca va intalniti, caci mi-e dor de voi!
Kiti vezi ca si eu vreau sa ne intalnim daca treci prin Craiova.
Bebecris ma bucur ca bebe e bine acum.
Fetita mea are 5,370 kg si 59,60 cm la aproape 3 luni, si a iestit din spital cu 2,880kg si 47 cm. Cred ca e la categoria pana fata de bebeii vostri care am vazut ca au peste 6 kg, dar cred ca asta-i ritmul ei. De aratat arata bine zic eu si papa doar lapte de la tatza lui mami.
Va pup pe toate si pe scumpii vostri bebei!

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!

Fulguta, multumim de spatiu dar nu trebuia sa le stergi pe toate!
La multi ani Tudor de Camisv!
Lora multumim de aprecieri!Asemenea si Adelina!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata mamici,

Mihaelka77 - Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaa multi ani!
Un an plin de bucurii si numai sanatate iti dorim

Camisv - multe luni si ani inainte! sa fie Tudor un voinic sanatos si voios! Pupam dulce

2ingerasi - sterge lacrimile pentru ca esti o mamica de nota 10! Puternica, curajoasa si cu binecuvantata cu 2 copii minunati! E cliseu deja "va rasari soarele si pe strada voastra", dar pana la urma Dumnezeu va va da tot ce va doriti

Cred ca noi scapam de colici pentru ca dormim asa de bine de cateva zile.
Mai complicat e seara ca adoarme doar dupa ora 23, pur si simplu nu are chef de dormit si azi am in plan sa reusesc sa o adorm mai repede ca sa putem fugi putin la Christmas Party-ul sotului. Sa vedem daca ne si iese

mamica de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

Mergi la inceput

La multi ani Mihaelka77!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Nikolici, vrem poze cu K1+K2!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Lora, stii cum sunt vanataile alea negre de la lovituri?! Asa era copilul meu, avea picioarele negre, negre de la stransoara. Ma rog, nu doresc nimanui o experienta ca asta.

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neataaa!!!
Vreau si eu o cafea mare, ca nu mai pot de somn...iarasi m-a tinut treaza aproape toata noaptea - se foieste, tocaie, adoarme si pierde tzatza, iar se foieste, o cauta, mananca, se foieste ei tot asa...

Am vazut poze noi de 2ingerasi, office si be-one, sunt superbi copilutii! Vad ca deja ii pregatiti de Mos. Ne-a gasit si noua nana-sa pe-un site o rochitica de Craciunita, sper sa nu se fi vandut, sa o putem cumpara.

nastasie, daca gasesc mai ieftin pe-aici, te anunt. Noi am gasit cu 32 lei, frumoasa.

fulguta, ce dr. desteapta...cum s-o tina, mai, asa strans? Pe Adelina a tinut-o tati de picioare.

donna, e ok Tudor? A mai facut febra?

2 ingerasi, copilutii tai chiar arata ca 2 ingerasi in poza aia in care Matei o pupa pe Antonia! Dumnezeu o sa va indeplineasca dorintele, cu siguranta!

Eu chiar ma duc sa-mi fac o cafea. Am mancat deja, asa ca am voie, nu? Cat mai doarme bolfosenia foitoare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Crina-s, sper sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine problemele tale. Fetita ta nu e micuta deloc. Eu zic ca a luat foarte bine in greutate 2,5 kg in 3 luni...si nu uita:!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Fulguta, dar de ce trebuia sa stranga asa copilulu????totusi nu e la o varsta la care s-ar putea zbate prea tare...cum se mai simte?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Lora, stii cum sunt vanataile alea negre de la lovituri?! Asa era copilul meu, avea picioarele negre, negre de la stransoara. Ma rog, nu doresc nimanui o experienta ca asta.

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neataaa!!!
Vreau si eu o cafea mare, ca nu mai pot de somn...iarasi m-a tinut treaza aproape toata noaptea - se foieste, tocaie, adoarme si pierde tzatza, iar se foieste, o cauta, mananca, se foieste ei tot asa...

Am vazut poze noi de 2ingerasi, office si be-one, sunt superbi copilutii! Vad ca deja ii pregatiti de Mos. Ne-a gasit si noua nana-sa pe-un site o rochitica de Craciunita, sper sa nu se fi vandut, sa o putem cumpara.

nastasie, daca gasesc mai ieftin pe-aici, te anunt. Noi am gasit cu 32 lei, frumoasa.

fulguta, ce dr. desteapta...cum s-o tina, mai, asa strans? Pe Adelina a tinut-o tati de picioare.

donna, e ok Tudor? A mai facut febra?

2 ingerasi, copilutii tai chiar arata ca 2 ingerasi in poza aia in care Matei o pupa pe Antonia! Dumnezeu o sa va indeplineasca dorintele, cu siguranta!

Eu chiar ma duc sa-mi fac o cafea. Am mancat deja, asa ca am voie, nu? Cat mai doarme bolfosenia foitoare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Doamne, tanti aia, sa-mi fie cu iertare, dar era dusa cu pluta?
cum sa strangi in asemenea hal un copil???

mamica de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

Mergi la inceput