Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimi

eh,uite ca a venit si iarna...a inceput asa frumos sa ninga afara...

2ingerasi, sper ca Mosu' sa iti aduca cadoul mult dorit si totul sa fie asa cum iti doreste inimioara
Alexandrei mele i-au aparut aseara pe pielea capului niste bubite rosii, ca si cum ar fi facut alergie la ceva. M-am tot gandit la ce am mancat ieri si ar fi putut sa ii provoace reactia asta si nu mi-am dat seama de nimic. Singurul lucru schimbat este Bonnisan, dar asta e pe baza de plante,deci,nu cred. Dupa ora 1 voi merge la MF,sa vad ce zice, dar pana atunci ma agit in jurul ei, sa vad daca este OK.
Tot azi, sper sa imi permita timpul, voi merge la ministerul muncii, unde astia au spus ca au facut un centru de informare cu privire la CIC. Ma duc sa ma lamuresc o data pentru totdeauna, ca deja ma streseaza prea tare subiectul acesta

Cam atat, m-a apucat dorul de a gati, asa ca trebuie sa ma infiintez la bucatarie, sa fac o ciorba din rasol de vacuta Va invit spre pranz la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Andreea82, am vazut pozele. super bebelina si ce "catelus"micut aveti!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Botosel, tu chiar vrei sa te trezesti cu musafiri la usa???

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Crina, ma bucur ca ai mai scris! Sper sa se rezolve problemele! Bebelusa ta nu e mica deloc, a mea are peste 6 kg, dar s-a nascut cu 3.900. In greutate a luat in 3 luni tot cat a luat a ta.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
la multi ani, mihaelka.
am sters si eu albumul ca sa mai aveti loc.motiv sa pun altele noi.
crina,bine ai revenit.
2ingerasi, toata admiratia mea pt tine.hai capul sus si bucura-te alaturi de copiii tai minunati de aceste sarbatori.ca sunteti sanatosi cu totii e cel mai important lucru.
lora, oofff,tot nu si-a facut un program adelina?fugi si bea cafeluta.si al meu s-a trezit aseara de2 ori.nu a tinut minunea decat o zi.
am vazut si poze noi.am lasat acolo comentarii.
noi am gatit casa aseara si nu va spun ce ochi cat cepele are calin.eu am pus instalatii prin toata casa cu luminite si cand sunt stinse se uita dupa ele si cand sunt aprinse le cearta.
ma duc sa termin si eu de baut cafeaua.
kiti, merci mult oricum.mi se par scumpe acolo pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna dimineata mamici!
am admirat frumuseti de pitici.
office- pupam o fetita frumoasa foc si pe al sau fratior cuminte.
ingerasilor, sa iti dea Dumnezeu puterea de a trece peste aceste greutati, iar la anul sa citim numai vesti imbucuratoare de la tine!
noi raportam o noapte cam agitata. si sunt sigura ca se datoreaza puseului de crestere de 12 sapt. marmotzelul a mancat tot timpul, incepand de la ora 22.manca ce manca, imi dadea impresia ca s-a saturat, dupa 5 min era cu pumnii in gura si sugea la ei,iar daca nu il bagam repede in seama, incepea sa urle.si uite asa am stat pana dimineata pe la 4. iar la 8:30 mi-a dat trezirea. ii era foame copilului...
donna, sper ca tudor este mult mai bine!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nikolici, vrem poze cu K1+K2!

Meme de Maiu si Lulia

sigur, dc poti sa mi dai pm cu adresa de email si parola, cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

nastasie, nu si-a facut program deloc. Cred ca suge f. putin noaptea si adoarme imediat la loc, nu se satura, nu stiu...nici nu risc sa-i dau LP noaptea, mi-e sa nu renunte la san.
Eu m-am facut harnica, nu's ce m-a apucat de ieri...zozela e vinovata. Ieri am spalat mocheta din hol, azi cea de la Iustina, mai tarziu vreau si cea din sufragerie si cea din dormitor. M-am saturat de praf.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!
2ingerasi o imbratisare calda si multi pt voi,sa va aduca Mos Craciun tot ce va doriti!
Fulguta si te mai duci la dr aia?? Eu o luam de ciuf,sigur!!
Mihaelka

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

buna dimineata! fac si eu cinste cu o cafea azi, tocmai ce am desfacut un pachet si miroase-n toata casa
am vazut pozele. m-am indragostit de antonia si adelina, pot sa le iau acasa pt tudor?
lora draga mea, unde zici ca ai kg alea in plus?
pe mine si saptamana trecuta m-a intrebat o vanzatoare de lenjerie cand urmeaza sa nasc, imi venea s-o jumulesc si asta m-a determinat sa fac foamnea.

noi aseara am facut febra 38. nu stiu de ce ca nasul nu-i curge, rosu-n gat nu are, diareea i-a trecut...asa ca am inaugurat nurofenul si sumetrolinul.

voi ati continuat cu administrarea medicamentelor un timp indelungat dupa ce a scazut febra? ca eu nu i-am mai dat nimic la 12 ore, trebuia sa-i dau la 7 de dimineata, insa avand in vedere ca peste noapte a avut doar 37, am zis sa nu-l indop degeaba cu pastile.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput