Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui simona24

donna, daca nu scade febra, sa incerci si 1/2 de supozitor de novocalmin. plus impachetari. pupam piticul si mamica linistita!

simona cu matei

SIMO, , vad ca dupa paracetamol a scazut cu 5 unitati. Sper sa fie bine, ca mi s-a facut rau cand am vazut ca arde tot.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

hai, mamico! fi curajoasa! ia sa vezi ca pana maine, tudor va fi bine si iar va sta mufat de tine toata ziua!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Simona, il las sa stea mufat cat vrea el, numai sa-i fie bine! Ma duc sa ma cuibaresc si eu in pat. Doamne ajuta sa avem o noapte buna!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

fetelor, care de unde luati pt bb salopetele, pijamalute de mos.as vrea si eu, dar ce am vazut sunt cam scumpe.si as vrea si pt ala mare ceva.nu imi luati si mie si imi puneti colet?

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Eu nu am pe aici sa iti cumpar, ca o faceam cu placere, dar uite www.bebeshopp.ro/produse/products-page/produse-de-craciun/" target="_blank">aici sunt multe chestii haioase de Craciun. Singura chestie este ca se misca destul de incet cu livrarea, asa ca tb sunat sa vezi in cat timp ajung, sa nu rateze Craciunul.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28
Tutz, pogacele cu branza?! Vreau si eu reteta ta. Din copilarie nu am mai mancat, de cand mergeam la Carambela (Caransebes).

fulguta28 - ai PM cu reteta :)

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna seara, dragelor. Acum abia am reusit si eu sa intru pe net. Antonia a fost mai cumintica azi, asa ca am profitat din plin ca sa fac mancare, sa spal si sa fac curatenie in jumatate de casa..Apoi i-am facut baita si ei si lui Matei...Si am obosit..
Acum ma relaxez,,sa vademe pt cat timp.

Am reusit sa pun si eu poze de la botez si nu numai.
Si m-am uitat la toate pozele din albumul bebelusilor nostri. Subnt superbi!!! sa ne traiasca,sa ne bucure si sa fie fericiti, sa aiba parte numai de lucruri bune in viata!

Si eu ma inscriu in clubul fetelor "smiorcaite". Plang din orice...De exemplu,in seara asta am plans in timp ce vorbeam cu a mea cumnata despre cat de dezamagita am fost eu la varsta de 10 ani cand am aflat ca nu exista nici Mos Nicolae si nici Mos Craciun... Fetelor , am suferit ca un caine atunci! Si creste in mine sufletul cad il vad pe Matei cu cata nerabdare asteapta cadourile din ghete si de sub brad, in fiecare an.

In fine...prea multa melancolie...

si ca sa revin la realitate...am mai tras o tura de plans uitandu-ma pe fotografiile cu scumpii mei copii si realizand ca nemernicul lor tata nu se intereseaza de ei. Pe Antonia nici nu o stie, nu a declarat-o, nu m-a mai cautat dinainte de a naste...
De Matei a si uitat sa mai intrebe...a fost ziua lui pe 29 nov...si NIMIC...

Fetelor,nici nu stiti ce e in sufletul meu de mama cand il vad pe Matei ca vine la mine si ma intreaba: "Mami, ce inseamna "tati" "? si se uita pierdut spre toti copiii ai caror tati vin si ii duc sau ii iau de la cresa... Cum sa ii explic eu copilului meu de abia 3 ani ca "tati" e un cuvant prea mare pentru un om atat de mic la suflet, ca "tati" pentru copiii mei nu exista decat in povesti, ca "tati" e un cuvant pe care ei nu il vor adresa nimanui poate niciodata...???? Cui sa ma rog sa nu ma mai doara sufletul cand ma intreaba copilul daca a fost suficient de cuminte anul asta incat sa il roage pe Mos Craciun sa ii aduca un tati?????????????? Siplang...dar nu e suficient incat sa umplu cu lacrimile mele golul din sufletul lui nevinovat...

Si iar plang...si vin sarbatorile. Da-mi Doamne puterea sa zambesc puilor mei in noaptea de Ajun si sa reusesc sa il rog pe Mosu' sa imi indeplineasca o dorinta pentru la anu':...sa le aduca copiilor mei un "tati"...

Noapte buna, fetelor, oriunde va aflati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

2ingerasi, sper sa va aduca Mos Craciun ceea ce va doriti!
Foarte frumoase pozele de la botez si foarte eleganta micuta ta!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Am pus si eu cateva fotografii cu Mihai! Din pacate nu mai este spatiu. Rog fetele sa mai stearga din pozele vechi.

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Am sters albumul meu pt a va crea spatiu. Update placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

o asteptam pe Mari, ca ea-i cu cafeaua Pana atunci eu va ofer o bucatica de ciocolata (hai ca una mica merge) ca astazi face Tudor 3 luni. Doamne ce mai trece timpul! Afara a rasarit soarele, pe acoperisuri este zapada si mie imi dau , dar de bucurie!

2ingerasi sa va dea DD ceea ce va doriti si din partea noastra pentru mamica curajoasa si copiii ei frumosi. El nu-si da seama ce pierde si poate intr-o zi o sa regrete, dar timpul nu poate fi dat inapoi si nici acel norisor din sufletul copiilor. Eu i-as spune la Matei ca taticul lui este plecat departe, sa munceasca, dar ca il iubeste f.mult. Este o minciuna, dar nevinovata, pentru a nu umbri fericirea unui suflet nevinovat.

Donna cum este Tudor,i-a trecut febra?

sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Vreau si eu o cafea mare, ca nu mai pot de somn...iarasi m-a tinut treaza aproape toata noaptea - se foieste, tocaie, adoarme si pierde tzatza, iar se foieste, o cauta, mananca, se foieste ei tot asa...

Am vazut poze noi de 2ingerasi, office si be-one, sunt superbi copilutii! Vad ca deja ii pregatiti de Mos. Ne-a gasit si noua nana-sa pe-un site o rochitica de Craciunita, sper sa nu se fi vandut, sa o putem cumpara.

nastasie, daca gasesc mai ieftin pe-aici, te anunt. Noi am gasit cu 32 lei, frumoasa.

fulguta, ce dr. desteapta...cum s-o tina, mai, asa strans? Pe Adelina a tinut-o tati de picioare.

donna, e ok Tudor? A mai facut febra?

2 ingerasi, copilutii tai chiar arata ca 2 ingerasi in poza aia in care Matei o pupa pe Antonia! Dumnezeu o sa va indeplineasca dorintele, cu siguranta!

Eu chiar ma duc sa-mi fac o cafea. Am mancat deja, asa ca am voie, nu? Cat mai doarme bolfosenia foitoare.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput