Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24
mai fetelor, eu am ramas extrem de sensibila. ma emotioneaza extrem de mult (pana la lacrimi, de multe ori) orice! daca ma uit la o reclama, sau vad pe strada ceva "dubios", imediat mi se umezesc ochii. oi avea probleme?!
pupam gasca de mamici cu frumosi pitici!

simona cu matei

sa ma vezi pe mine - niciodata nu eram emotionala, plangeam ffffoarte rar.. iar acuma - cum zici si tu - si la reclama whiskas ma cuprind emotiile :)))))

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele,
hai mai...fiti barbate..nu mai plangeti
la mine sotul e mai sensibil...in fiecare seara zice: i-a uite ma-so, ia uite iubita ...ce baiat am!!!" si i se umezesc ochii
eu sunt mai...rece, ori obosita,ori tre sa ma impart intre Ema si petru si nu-mi permit sa ma emotionez... mai imi vine sa plang cand are Ema crize... daca imi dau lacrimile , le sterg pe furis si fac pe ...viteaza

bebecris , ce face piticul? sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

deci ma bucur ca nu trec singura prin...emotiile astea coplesitoare!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, care de unde luati pt bb salopetele, pijamalute de mos.as vrea si eu, dar ce am vazut sunt cam scumpe.si as vrea si pt ala mare ceva.nu imi luati si mie si imi puneti colet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pt fetele care au depus deja actele de indemnizatie, intrebare:
- la ce banca aveti card/cont?
- ca si hartogaraie: trebuie doar anexa aia care se completeaza de angajator si cererea?
Am vazut ce scrie pe site, dar vreau sa stiu de la cineva care a depus actele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pt fetele care au depus deja actele de indemnizatie, intrebare:
- la ce banca aveti card/cont?
- ca si hartogaraie: trebuie doar anexa aia care se completeaza de angajator si cererea?
Am vazut ce scrie pe site, dar vreau sa stiu de la cineva care a depus actele

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

deci:
cererea + adeverinta de la lucru
buletine mama+tata (orig si copie)
certificat nastere copil (orig+copie)
livret familie (daca ai)
copia dupa cererea depusa la angajator aprobata si stampilatade acesta privind intrarea in CIC ( nu este tip, se trece pe el APROBAT si semnat stampilat de sef)
dosar
extras de cont semnat stampilat de un ofiter de cont(eu am Bancpost)

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna seara!
Noi tocmai ce am venit de la vaccin, unde, binenteles am iesit mai mult lesinata din cauza ca doctorita mi-a strans copilul asa de tare incat s-a invinetit foarte tare. Imi venea sa dau de pamant cu ea. Spuneam incontinuu:" Copilul meu este vanat. Are picioarele vinete." Mi-au zis ca este normal ca o tine foarte strans de picioare. S-a mai intamplat cuiva asa ceva?

Tutz, pogacele cu branza?! Vreau si eu reteta ta. Din copilarie nu am mai mancat, de cand mergeam la Carambela (Caransebes).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele, va rog, mai ziceti inca o data ce facem in caz de febra mare. evident nu am scapat dupa vaccin, acum 2 ore era ok, a dormit si acum are 39!!! i-am pus supozitor cu paracetamol. in cat timp ar trebui sa scada?

.. si ma laudam ca-s calma de felul meu...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

donna, daca nu scade febra, sa incerci si 1/2 de supozitor de novocalmin. plus impachetari. pupam piticul si mamica linistita!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

donna, daca nu scade febra, sa incerci si 1/2 de supozitor de novocalmin. plus impachetari. pupam piticul si mamica linistita!

simona cu matei

SIMO, , vad ca dupa paracetamol a scazut cu 5 unitati. Sper sa fie bine, ca mi s-a facut rau cand am vazut ca arde tot.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput