Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 5
Porumbita spune:
crisspy cand nu e cu tine poti face asa:
ii pui piviorul cu soseta pe o foaie A4 si ii desenezi talpa
o decupezi
o iei cu tine cand cumperi incaltari pt el si verifici cum intra desenul in incaltare si vezi dc e mic sau mare
uneori si cu el langa tine poti lua aiurea la xime ghete ca nu stii dc intinde bine degetele etc
crisspy spune:
Porumbita 
L-am masurat cu ruleta si pe lungime si pe latime si la fel am masurat si incaltarile pe interior...bafta mea ca au inventat astia ruleta ![]()
Vad diseara cum sunt: el are 14 cm lungime si 7 latime, cizmulizelete au in interior 16cm lumgime si 8 si un pic latime. Cu o soseta flausata as zice ca sunt perfecti...sa vedem daca se simte bine in ele ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi
roxanaz spune:
si eu fac pentru cizme exact ca Porumbita - si cum mai si plec pe afara de multe ori fara ei - deci e de baza o masuratoare! ![]()
Criss e putin cam mare diferenta de 2 cm dar nu cred ca e asa bai. sa poarte sanatos cizmulitele!
bebelusi spune:
Crisspy am luat 11-12 kg, fata de data trecuta cand am luat 24 pana la final, nu am facut nimic pentru asta, mananc ca sparta
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Buna!
Sunt suparata si furioasa la culme, am pierdut si apartamentul ala, proprietarii sunt niste ... In fine, nu vreau sa jignesc cert e ca nu am mai incheiat antecontractul joi si nici nu cred ca mai vreau sa cumpar ceva de la ei sau sa-i mai vad vreodata.
Asa ca din nou cautam ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Naty spune:
Vad ca sunt multi bolnaviori pe aici, Aidan, Andrei, Ana, Antonia, Filip ... Multa sanatate tuturor!
carmen ce putin mai ai! Tinem pumnii sa fie totul bine.
ciufik eu ii dau Ioanei Bronchovaxom, in fiecare an, de la 3 ani incepand. Nu a avut nicio reactie. Mi se pare ca a avut efect, cel putin anul trecut si anul asta a fost chiar OK de tot.
Ioanei i-l dau in combinatie cu Septilin (3 luni).
Va las si eu niste poze de la ziua fetitei prietenei mele, aici
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Si asa Nadia
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici,
inca in formula de 2+1
, bebelina nu e asa de grabita... ca frate-su..
am contractii dar nu foarte dese... oricum stau cuminte in pat si tricotez...
De abia astept sa va arat ce am facut!!
Patricia esti superba, iti sta bine culoarea si tunsoarea( ca tot nu ai pus tu poze dupa ziua ta!)
... si Vladut este un dulcee...
Naty nu te mai supara nu a fost sa fie...o sa gasiti apartamentul care sa fie "acasa".
Ce fac fetele?
Miere nu mi-ai spus daca Aidan mai este speriat de testoasa sau s-a obisnuit cu ea?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
35+ 
Naty spune:
Foarte interesante incaltari are Razvi
!
M-a distrat tare filmuletul cu Aidan; am vazut si pozele si i-am admirat ca de obicei si pe pusti si pe mamica.
crisspy eu i-am luat Nadiei doua perechi de incaltari de iarna, niste ghetute de la Otter si niste cizmulite imblanite de la Zara.
Eu nu pot sa decshid linkul sa o vad pe Patricia 
porumbita am facut deja antecontract pentru apartamentul nostru si cumparatorii sunt foarte inaintati cu creditul 
S-a intamplat ca am negociat pret, avans, termen, tot, dar vanzatorii sunt niste persoane care vor sa arate cat de grozavi sunt ei si au facut tot felul de figuri.
In fine, una peste alta, au spus ca nu incheie antecontract pana noi nu avem aprobarea pe credit. Insa aprobarea dureaza o luna iar noi nici nu am aplicat pentru simplul motiv ca nu au vrut sa ne dea copii de pe actele de proprietate sa le depunem la banca
Le-am tot explicat in toate felurile dar au spus ca stiu ei mai bine
Si apoi nu erau de acord cu procedura de plata a bancii, la fel stiu ei mai bine cum plateste banca 
Foarte aroganti, ne tot luau de sus, cu toate ca nimic nu arata ca ar fi in vreun fel peste noi.
Chiar mi s-a acrit si nu mai vreau sa aud de ei; cu greu m-am abtinut sa nu le zic vreo doua.
NOI
Si asa Nadia