Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Paula, ce Mos Nicolae bogat a trecut pe la voi...cred si eu, cu un asa mare ajutor la bucatarit! Ah, si am vazut ca ai covor ca al mamei!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare si de la noi!
Intru in sfarsit si eu la mesajul anual:))
Din pacate de la sv nu pot sa scriu, asa ca nu mai apuc, caci acasa nu stiu ce sa fac mai repede (printre care si odihna recunosc). Apoi e aglomeratie mare la noi aici
Printre teme si activitati de cel mare, timbrul cel mic e bine prins de mine, asa ca sunt inca in forma.
Astept cu drag vacanta de Craciun, in care sper (in zadar sunt convinsa), ca mai apuc si sa ma odihnesc.
La servici e ok, nu ma stresez prea tare, dar "plimbarea de dimineata" prin trafic cu al mare la scoala si apoi la lucru, nu face bine la nervi
Asa ca urez LMA celor care s-au sarbatorit si sanatate la bolnaviori.
Si felicitari noilor mamici si nastere usoara celor care urmeaza.
Suna ciudat toate la un loc, dar sincer nu mai am cum sa scriu desi incerc sa mai citesc pe ici pe colo si sunt alaturi de voi
Noi suntem sanatosi si am cam pierdut din calitatile avute
Adeca mi-a tras niste treziri noaptea de nu m-am vazut, de parca a asteptat sa incep sv.
De vorbit mai nimic si la noi desi il vad clar ca stie ce si cum cu toate. Ca sa nu mai zic ca nu face nimic din ce i se spune/arata
Ma uit cu uimire la ai vostri ce frumos stau si fac cate ceva.
Nu la noi, nu ai sa vezi. Al meu e zvarluga nu alta, ca surubul, daca vrei sa il tii sa ii arati ceva.
O veni si vremea noastra de cantece si toate alea
Ca al mare o ia mereu cu culori neonorante la scoala ca nu tace
In rest creste si se "cuminteste" pe zi ce trece. Nici nu stiu cand au fugit cei 2 ani aproape.
Si ca sa fiu sigura ca apuc, va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un mos cat mai bogat.
A, Mos Nicolae al nostru a fost zapacit total de cel mare, al mic nu a priceput nimic, ca ce era la el in papucei le tot lua motanul, le zapacea prin fata lui si gata
Sper la celalalt sa apuce si el sa puna mana pe cadou direct
la fiecare in parte!

Miere, zici ca poate ne incumetrim?;)
Stie cineva ceva de Aalina?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Iulia erau mai multi mosi anul asta la noi, mama mea, fratele meu. De asta a fost asa bogat ca noi am luat numai jucarie, ceva dulciuri pentru cei mai mari. Iar covorul e mostenire de pe la soacra mea , l-as fi schimbat dar am observat ca e numai bun cand ai copil mic care are terenul de joaca si locul de masa in sufragerie.

Acum imi dau seama ca nici n-am remarcat la bebelusi ca e insarcinata, gata sa nasca..asa bine arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daiopri ce ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui de tine

Pyc pe unde o fi, m-am tot gandit si la ea

Bpaula ce draguta esti...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Iulia, Paula, domniile voastre de ce nu-si citesc pemeurile...??? tre sa scot bata..?
Patri, nu am apucat sa te vad.... poate diseara! dar daca zic fetele ca esti mistoaca eu oricum stiam
Iulia, fusta i-a luat-o mama.. cred ca e de LOGG. bluza e kiabi, na, din asta n-aveti (las ca aveti voi destule de care ma oftic eu )
Danaaa!! te imbratisam cu drag! pupam in grup si pe tine si motanu' si pisoiu'!!
revin nitel mai incolo.
va urez o zi mai mult decat exceptionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

uauauauaua

bebelusi da ce bine arati!!!
si ce dulce e vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Hei Daiopri!ma bucur ca esti bine!De Aalina stiu io e acasa, inca , se gandeste cu groaza la inceperea serviciului iar cei doi plozi ai ei sunt bine.Sau ieri erau.Ea e din categoria cand am un necaz intreaba pe Aalina ca doar le stie pe toate

Ciufika stiam de Andrei ca e bine ca am vb cu dr Manolache.Mi a zis ca a mers spectaculos la 24 ore de hemi.Sanatate tuturor!
Eu am vzt pe Patri ca m-a anuntat e ff frumoasa are un par f fain! o pupam si pe Carmen asteptam vesti bune!
Va pup azi am chiulit de la psihiatrie infantila o parte ffffff grea a pediatriei, de fapt o meserie aparte.Multa suferinta acolo si imi vine si mie f greu sa particip la stagiu.Cred ca l adun pe ucic si plec in cismiugiu cu 336 ca am picat traseul cum multe stiti dejaMama lui de spagar...acum mai astept nitel pn sa fiu si io soferita

L-am vzt doar pe Paul yamiii!as vrea sa mai vad pui o sa ma duc sa mai citesc sa cat linkurile.

Pupici

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxana vezi ca am pus linkul pe pagina anterioara si poti sa ma vezi.

Mi-ati ridicat moralul fetelor, va iubesc

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Oau Patri ce bine arati ...nici nu se vede ca esti insarcinata. By the way cate kg ai pus? Si Vladutz cuminte rau...asa e de obicei sau avea trac ?

Paula ce bucatar ai tu acolo ...super simpatic . Si a crescut asa de mult, imi pare inalt, asa e?

Iulia ce tare e Carla in pijamalutza cu broscute ...iar poza aia in care a aruncat-o tati in sus e dementiala, prinsa la fix.

Daiopri ce bine sa mai auzim de tine...multi motanului si pisoiului. Tu esti bine?

Doctoresa (aka Irina) lasa mami, uita de politai...data viitoare o sa fie cu succesuri

Dupa indelungi cautari si masuratori (se uita lumea la mine ca la felu' paishpe cand ma vedeau cu ruleta ) i-am luat incaltari maimutzei...nr. 27 ...asta cand o intra la scoala o sa-mi poarte cizmele

gascha, o zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de pyc stie cineva ceva?

Mergi la inceput