Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 2
slimatei spune:
inca un pic pe aici..o tot lungesc cu cafeaua...da' pana ma adun din urma..cu raspunsurile...
petro te asteptam cu vesti bune si spor la shopping!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
abramburika spune:
roxali - tare frumosi si dragalasi sunt amandoi, si juniorul si picea !!
mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
LAlexandra spune:
Ciao, fetele!
Ne trezim si noi mai asa pe la amiaza
Giani, ce sa spun cu siropelul, inca nu vreau sa ma bucur, adica are vreo 3 nopti de cand intr-una s-a trezit doar o data si a adormit singurel, si alte vreo 2 in care m-a trezit doar de vreo 2 ori...pe langa treziri de 10 ori iti dai seama ca e parfum .
Acum de 2 seri am mai obesrvat ceva...acum sa vedem cum va fi in continuare....deci, daca stau cu el in camera sa il mangai, sa ma vada, etc, nu adoarme....cand ma vede ca dispar plangeeee, dar daca nu ma intorc imediat la el, in 2 minute de plans a si adormit. Nu mi-e drag sa il las sa planga, dar daca vad ca asa va dormi repede de acum inainte nu am ce face si aplic tehnica asta.
Ce sa mai zic, nu prea vreau sa mabucur, astept macar vreo saptaman sa dorm si eu ca oamenii si apoi sa trag concluzii.
Ma bucur ca va e de folos site-ul. Noua ieri ne-au ajuns desenele...abia astept sa ne uitam, Alessa nu e curios, insa noi da!
Sper ca e bine Ioana, ca vad ca nu a dat de ceva vreme...vezi ca te trag de urechi
Roxali, mi se pare mie sau feciorul seamana tare bine cu tine.
Tare frumosi sunt si au crescut tare mult de cand nu ai mai pus poze.
Stefi, am vazut si pozicile voastre. Ce ma distreaza Stefi, am vazut ca la ea chiar e totul mov.
Va las, merg sa pap ceva de ma lasa piticul.
de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe
slimatei spune:
mai, cineva mi-a zis sa pastrez cald forumul pt ea.. d'apoi am umblat aiurea.. inca n-am avut timp sa ma desfasor..dar intind eu lenjeria acusi ..ma stiti ca nu glumesc
va pup!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
monica2008 spune:
buna ziua fete dragi
abia acum mi_a adormit gogoasa ca am fost dimineata la ped si a dormit 30 de min in carucior si ia sarit tot somnul..acuma sa vedem la ce ora adoarme diseara.ped a spus ca nu are nimic doar nasul infundat si sa_i pun apa de mare bunnn,ii spun bai ne,a doctore copchilu asta e cam slab acu 1 luna avea 13.500kg acuma are 11kg ce naiba e cu el ca de mancat manaca de ce slabeste asa?????????el da de unde stiu cate kg avea acum 1 luna??pai l_am cantarit cretinule care esti ca doar nu am spus aasa la misto....iii spun are o iritatie la cucule si la fundulet si nu ii trece cu nimic...dai cu bephantenol...multumesc frumos am incercat cu toate cremele si nu ii trece.is spun da nu il masurati nu il cantariti??????????????nu ca nu vezzi ca plange (pai plange ca a vazut si el ca esti un cretin) si nu sta fermo am facut o fata nu imi venea sa cred.....mai aveam putin si il scuipam in ochi.am ajuns acasa cu niste nervii si fara nici un fel de lamuriresi faza e ca nici nu pot sa il schimb ca cica e singurul disponibi...per forza daca e asa de prost
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
monica2008 spune:
acum ca m_am descarat putin mi_am mai revenit
ALE imi pare bine ca nu se mai trezeste asa de des gogoasa ta,sa dea DUMNEZEU sa o tina tot asa
ROXALI am vazut si strunfi tai..ce frumos e ENRICO si ce mare sa facut si SONIA ce sa mai spun e o printesa
ABRAMBURIKA deci tot 2 in 1 suntei ee?
SILMATEI desfasoarate desfasoarate ca noi abia asteptam
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
slimatei spune:
off monica ce sa zic..ma bucur ca ai reusit sa te descarci totusi..imi pare rau ca nu ati avut cu cine va intelege ,ma refer la doctor..poate gasiti totusi sa faceti o exceptie si sa mergeti a alt doctor..privat/sau spital..sa gasiti cauza si poate eu una sper ca nu e nimic grav...
eu una stiu ca la noi ,poti merge si la spital(ex:roma-Bambin Gesł), unde iti acorda vizita gratuita, la pediatrie... nustiu cum o fi la voi in zona...
cu desfasurarea va rog sa ma mai pasuiti un pic, ca inca nustiu cand prind o zi..si de timp, da' si de chef..
sa nu credeti ca nu vreau, dar efectiv....
multumim de complimente
georgyiuly spune:
Buna fetele!!!
Monica macar a adormit Denis!A mea inca se joaca!Nu cred ca ma doarme azi...si imi pregatisemo pungulita de seminte sa o savurez in liniste!
Pediatru de asta am si eu...asa ce ma enerveaza cateodata,eu amajuns cu <Giulia la dermatolog ,partcular tot de la o iritatie la puta,ca cu cremele pediatrei nu rezolvam nimic!Pe de alta part nu sare nu antibiotice si din motivul asta o pastrez!
Oricum scaderea in greutate e un semnal de alarmala un copil asa mic!!!
Abramburico...spor la cumparaturi..si asteptam evolutia dopului!!!
Alexandra ma bucur ca Alessandro se odihneste mai bine si tu cu el!Si Giulia vad ca doarme noaptea de 2 zile si ma simt tare odihnita.
Foarte fain site-ul.Amvazut niste puzzle-uri pentru Giulia foarte frumoase.Plata de face si la livrare saunumai cu card??
Ioana admirat Craciunita?Tu pe unde umbli??
Stefania-asteptam cearsaful!zi amgatit broccoletti si m-amgandit latine,asa buni au fost!Si eu sunt fan de "buruieni" si vad ca si Giuliei ii plac!
Raluca admirat familie frumoasa,a crescut mezina!
Gata ...ca Giulia mi s-a urcat in brate,sa tasteze!Poate reusesc sa vad si poze ca sunt restanta cu vreo 2!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
georgyiuly spune:
scuze ..am scris cu picioarele...si nici space-ulnu merge mereu(Giulia stie de ce!!!)
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
LAlexandra spune:
GEORGIANA, intru repede pt tine
Daca vrei puzzle, asta e cel mai bun site, zicem noi http://www.puzzle-italia.com/ , aici gasesti tot ce vrei si le si au pe stoc. Pe libreria am vazut pt noi cateva faine, dar erau greu de procurat si nu au reusit sa le trimita.
De platit, noi am platit mereu cu cardul, eventual sa citesti conditiile de plata si livrare.
Maine tragem iar o tura prin Panorama, nu iesiti la plimbare?
de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe