Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
neata si'o
azi 'is super bucuroasa..
ma vedeti trezita cu noaptea'n cap
defapt is treaza de la 5.00 ma tot frasuiesc prin pat pan' la urma am decis sa ma ridic...
de ce? ca am gasit in sfarsit o tema sa-i fac stefaniei de aniversariu... cum in fiecare an s-a cam intamplat cate ceva si de fiecare data nu am reusit sa-i fac la timp nici macar un tortulet :(
, ma gandeam ca si anul asta ma "pocneste" tot asa.. si mi-era ciuda , mai ales ca anul asta e deja mai marisoara si deja intelege si ea cate ceva, mai mult...
asa, si cum spuneam, ma framanta si faptul ca nu stiam ce tema sa-i fac de ziua ei..mai ales ca i-a fost greu sa se decida dintre toate personajele ce le prefera..ca daca ar fi fost dupa ea , ea ar fi vrut un tortulet sa le contina pe toate...
asa ca am luat-o cu noi la "gagazin" si am lasat-o pe ea sa se decida asupra personajelor pe loc.. macar a tortuletului... poi "decorul" incercam sa le introducem un pic din toate..
ce credeti ca a ales? ideea ei , ma incanta tare
poi mai ramane sa vedem de cadouas.. inca nustim ce si cum.. mai vedem
va pup o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
buuun...intre timp am mai si frunzarit cate ceva prin casa si iote ca am mai ramas si cu ceva timp.
ce bine e sa te simti implinit, parca toate iti merg bine...cand esti posomorat ,parca toate'ti merg pe dos si nimic nu se incadreaza..asta e ..am ajuns la concluzia ca daca n-am avea perioade si rele, nu ne-am bucura de cele frumoase
si ca tot inca mai doarme fii'mea (ca am trezit-o eu azi dimineatza in "deliriul " meu de bucuroasa, cand am dat sa o strang in brate si sa o pup..cu greu a readormit..) am zis sa incerc sa recuperez cate ceva din urma..da' ma uit ca am cap un capitol de recuperat..sper sa reusesc sa fiu "concisa"
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
slimatei spune:
cu ce sa incep... ...sa ma apuc sa stig catalogul...ca nu mai tine
de laura mai stie cineva ceva? cum merge regimul? sper ca ti-au iesit mai bine analizele de data asta...
apropo , restul fetelor Maria-scu cum mai e burtica/bb?.. nici nu mai stiu in cate saptamani erai am cam pierdut din informatii,ori ai nascut deja?
annare nu ne deranjezi, mai bagate si tu in seama decate ori simti nevoia sa o faci , noi suntem aici si sper sa-ti putem fi de folos si chiar cu o vorba buna ..apropo ai vazut ca te-am adaugat la listutza?
cum merge " lucru"? bagati carbuni ? poate vine mosul de Craciun cu vre-un cadouas substantios DD ajuta!
ginger daca ne mai citesti, mai da-ne si noua cate un semn de viata ce-ti mai fac smecherasii? cred ca-ti ocupa o gramada de timp..dar mai cred ca's adorabil si'ti compenseaza la maxim oboselile
...si arunca-ne si noua cate o poza sa-i mai vedem, pls!
dana(daraban) pozici mamico!!! ca nu te uit
ce-i organizati frumos Deliei de Craciun?
snow sper ca Ale e mai bine si sa nu mai aiba probleme de sanatate.. tu cum mai esti cum merge munca?
cris felicitari pentru rezultatele la examene..cum merg pregatirile pt bb2?
aaa.. si apropo sa nu uit ca tot citesc din urma..da' sa nu ma i-au cu vorba iar si sa uit.... Ale daca tot veniti la Roma(daca mai reusiti)..sa nu ne uiti ..sa ne faceti o vizita..poate asa -l mai vad si eu pe cavaler "real" cat de mare si frumos s-a facut..ca tare-mi-e drag
acum fac si eu ca dana(angie) trimit si revin....
ca nu se stie poate nu mai reusesc sa trimit nici asta..
nu de alta, da' sa nu-mi mananc mainile..ca dupa nu mai am chef sa crosetez cersafuri
slimatei spune:
andreea nustiu de ce aveam impresia ca voi ramaneti pana pe ianuarie acasa de asta nu te-am mai contactat, doar dupa ce ai scris tu un mesaj pe forum(apucasem si pe ala sa citesc pe fuga si n-am realizat nici atunci) ca voi deja ati si venit din ro..
te inteleg cat iti este de greu,poate se termina sicu iesitul dintisorilor lui Giorgio si sa nu mai trageti atata de la ei.. macar ca te ajuta sotul , cum poate si el cand vine de la munca multa sanatate va doresc si sa dea DD sa petreceti un Craciun fericit si linistit!
dupa cum iti spuneam de noi nu am reusit sa ii facem analizele lui stefi ca tot am crezut ca's trecatoare racelile..si iote asa am tinut-o si acasa in speranta ca-si revine..da' de unde? ea s-a agravat mai tare..acum am patit si eu ca tine..am luat o "flocaiala" de la doctora...mamaaa cica's iresponsabila.... sa tin copilul asa, cand el se vede clar ca aveam neaparat nevoie de antibiotic si ca am tinut-o de s-a agravat prea tare...de unde sa stiu eu? stefi are o imunitate foarte buna si pana acum nu a fost nevoie niciodata de antibiotic mereu si-a revenit dupa 2-3 zile...
.. precizez ca pediatra ei , am o parere foarte buna despre ea , din pct de vedere profesional..ca de rest..nu o gasesc niciodata la cabinet...mai mereu nu o gasesti si daca mai e, cateodata mai trimite cate un sustitut(care n-au nici o legatura..parerea mea)
acum sper sa-si revina si sa reusim in farsit sa-i facem si analizele ,dar dupa ce trec cele 10 zile dupa antibiotic.. speriamo bene!din toate punctele de vedere....
ale multmuim de linkul cu cartea Sipps ..pare interesant.. o sa-l rasfoiesc mai acusi
dana(angie) cum iti mai sunt baietii? sper ca sunteti sanatosi!
despre par ca tot ma intrebai (ca tot reiau cititul din urma, ramasesem tocmai la cap.86)
ce sa zic ? e cel mai mic inconvenient al meu..in momentul de fata.. nustiu de ce depinde.. chiar nu ma asteptam la reactia asta... ma asteptam sa-mi para rau(macar cat de cat)
dar psihic chiar si fizic ma "gasesc" bine in postura de "scurta" cum imi spune soatza...stie el de ce-mi zice asa..cica i-a deschis "certe apetite aprofundite"
probabil si de asta ca "mi ci trovo bene"..observ ca toata lumea imi face complimente si nimeni "nu-mi regreta podoaba capilara"
doar mama cand am anuntat-o ...am simtit-o ca a avut un soc pe moment .. nu-mi mai raspundea la tel... am crezut ca a facut infart..da' s-a obisnuit si ea cu ideea.. parca avea incotro?
ea mai mult era necajita ca ne'a luat si mie si lu' fii'mea clamite frumoase de prins parul si cand colo eu ce-i fac? surpriza!!! nici fetei nu-i las par de prins
sa cad pe jos de ras cand am auzit adevaratul motiv de care era ea necajita..nu ca l-am taiat, ca a dat ea bani degeaba si chiar s-a chinuit mult sa caute un cadouas (macar simbolic )pentru noi.
trimit si revin...
abramburika spune:
Neata!!
Rapid cu vesti, sa nu ma dati disparuta si nascuta .
La eco, totul bine, bb nu are ganduri de iesire, cica prevede pe dupa Craciun dupa cum e treaba pe-acolo. Are aprox. 3 kg, e pe pozitii, lichid destul ... totul bine.
Deci, mai am de dospit si pot sa ma pregatesc in liniste (vorba vine) pt. sarbatori.
Ies sa iau paine ... e un ger de mori!!
mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
abramburika spune:
stefania - frumos tortuletul ... sa inteleg ca v-ati dat si voi pe Topolino&Co? Am vrut si eu ceva cu figurine, da' cica nu fac pe-aici, decat desene cu pers. preferate. Spor la pregatiri!!
mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
slimatei spune:
asa si cum spuneam..ma cam necajeste si comp.asta
da' nu ma las asa ca daca vedeti ca nu m-am mai corectat si am scris a "bambera" sa stiti ca nu e de vina numai analfabetismul si graba mea sper sa cititi printre randuri
apropo de poze ca tot din urma citesc de zor la capitole.....
Raluka ti-am trimis linkul cu poze si am mai adaugat si la PM cateva linkuri mai vechi cu noi(care le am private)...cand ai timp cu calm
sa fie intr-un ceas bun decizia luata de voi si sper sa va mearga bine! DD ajuta! pup fetele tale frumoase foc!
ale La multi ani fericiti! pentru anivesarea voastra ..cu intarziere sper sa primesti va doresc un percurs cat mai frumos in viata cu multa dragoste, iubire si numai impliniri! ca o meritati din plin!
am citit tocmai de atunci si tot m-am cinuit sa pot intra special sa-ti spun..dupa cum vezi..abia acum am reusit
sper ca ale sa fie cat mai cumincior si sa te lase sa te mai relaxezi si tu din cand in cand cate un pic..si mai ales sa reusiti sa dormiti noptile
abia acum am descoperit si eu misterul cu fetitele din jurul lui Ale ma gandeam ca deja l-ai maritat
georgy ma bucur ca ai reusit sa te "reactivezi" cum spui tu si ca ai revenit printre noi si ca sunteti bine si tu si Giulia si bb2!
apopo ca am citit si sa raspund
legat de brocoli mei .. as apatesc si eu cu zucca lui alina.. si de cate ori mananc zucchine ma gandesc la petro
asa ca sa nu-mi stea in gat
ali(daviduca) offf mai ce durere cred ca tragi...cu picorul...cum mai esti?
ioana te-am citit cum te lauda Giulia asa-i! te cred ca te "umfli in pene" imi mai scapa si mie cate o "pastila" din asta,uneori fii'mea..si tare mandra ma simt, ca e mandra de ma'sa
nu-mi vine acum nici un examplu..dar sunt destulena' sa ma laud si eu
acum fac si eu ca petro ....ha-ha-ha...ca m-am saturat sa pun emoticonul ala cu ranjetul, ca nu se potriveste mereu...
ce ma distrati voi cu pusul de bb2.. nici nu ne trece prin urechi de asta, acum.. deja suntem "inglodati " si in "chefuri" nu numai la buzunare se simte..off... ca nu vreau sa ma mai gadesc la perioade din astea..da' tare-i greu uneori sa treci prin ele....ai impresia ca nu mai reusesti sa revii la liman...asta e ...daca ni'i dat sa le trecem..avem incotro?^
si apropo de perioada cat a stat acasa soatza ... s-a apucat de construit castele (ati vazut ca am pus o foto la album unde si-a bagat si capusorul mucioasa mea).. e pasiunea lui de mic copil, dar fiind mereu la munca, nu avea cum sa se apuce de ele..acum a avut timp si'a facut vreo doua..o sa pun eu foto cu "produsele" finite...
trebuie sa-l trimit si pe asta..cred ca va cruciti cat de "libarita"am ... ca nustiu cum se spune ca ma mananca dej'tele
slimatei spune:
multumim petro! bine ca sunteti bine si sper sa aveti un Craciun fericit si linistit!
daaa ...ne-am dat si noi pe Mickey ...
mai mult pentru Minnie(acum cu ea e fixata.. ca e mov)
o vedeam pana acum, cand se trata de treburi din astea , ca prefera teddy(winnie the pooh)..bine ca avea momente cand prefera cars, winx, hello kitty sau ben 10..
acum cand am mers la "gagazin" trebuia sa aleaga ca Kituri pt personaje de tortulete intre mini si teddy ...normal ca a preferat-o pe minni(dar tot si'a ales lumanarica cu winnie..sa vedem cum s-or intelege..
celelalte personaje ce le prefera(ca idee) erau ostii ..si tot si-a ales una cu winx.. toate toate desenele ei preferate(cum ar fi vrut ea) chiar nu am fi putut include intr-un tort
nustiu cat timp mai am la dispozitie sa ma mai intind..ca mai aveam cateceva de adaugat...sper sa reusesc... dar cred ca deja v-ati plictisit de mesajele mele
Roxali spune:
Buna fete dragi
aseara iar nu imi functiona netul...adsl, wifi si nici cheita ...nenorociti iti trimit tehnicul tot pe bani parca e vina mea
multumesc fetelor ptr aprecierile facut strumfilor...nu sant profesiniste poze ,dar pana apar altele
Ale seamana cu mine...cand era pitic si slab nu, dar acu
Ambramburika cu cohii pe tine
Roxali spune:
Monica sai faci ceva analize...poate sa fie celiac, nu vreau sa te speri ,dar totusi de la 13 la 11kg