Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - da, da, hai si pe 20 dec., da' dupa ora 19,00 ... hahahhaa. Serbarea e la 14,00, deci sa am timp sa merg si acolo. Am si pretentii de orar acum , nu numai de data.

Bravo, mi-ai amintit ce mai vroiam sa zic ... despre Gardaland Alinei. De cazare nu stiu sa iti raspund, dar stiu ca este si un hotel in preajma ... peste drum. Au si pachete promotionale parc+cazare, vezi pe site-ul lor. Despre parc, da, un bilet intreg e 22 euro si intri la toate specacolele, giostrele, atractiile posibile in suma asta. Copiii sub 1m inaltime intra gratis. Tot pe site-ul lor vezi si datele cand e deschis acum, in stagiunea invernala. Daca mai vrei sa stii ceva ...

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

N-am facut inca nici o prajitura ... e in proiect.

Declaratiile astea sunt cel mai de pret cadou din partea copilasilor nostri, te inteleg perfect.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

YOANA , PETRO intocmai de asta sunt si eu bulversata si amarata........ca maestra asta Francesca...o chiama....nu prea a fost asa intelegatoare....nici nua avut prea multa rabdare sa stau sa-l conving pe Ale sa intre.....mai este o maestra Lucia dupa care Mattia e innebunit dar ea nu a fost sapt asta ca era in ferie si am sunat-o si a ramas tare dispiaciuta de ce s-a intamplat atat cat ea nu a fost acolo. Si ca trebuie sa nu coboram la compromisuri genul cum am facut eu ca i-am zis lui Ale ca daca accepta sa mearga Babbo Natale ii va aduce o masinuta cu pista..... Stiu ca nu e bine ce-am facut dar nu stiam cum sa-l linistesc....Si cum ziceam ca mi-a placut cum gandea maestra Lucia cand mi-a zis ca Alessio trebuie sa vina la asilo din placere si nu din obligatie sau impins de la spate.....oricum maestra Franci si pe mine m-a dezamagit cand dupa ea Alessio ar fi trebuit "sa raspunda" la violenta. Eu sunt CONTRA VIOLENTEI!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

io-te ca m-ati uitat!

Da eu tot va dau:

si hai sa petrecem

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

vai dana pai daca pe copilasul tau l-au muscat ceilalti cred ca lui robi ii fac de toate el nu intelege mai nimic si nici nu stie de bataie sa se apere intr-un fel, el traieste in lumea in care toti copiii si oamenii sunt buni.ce ma fac eu cand il dau la gradi?

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

stati asa ca azi mai avem o sarbatorita
una dupa alta ehhh?

Alexandra
multa sanatate si fericire si tot ce-ti doresti!!!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Iote Alexandra ca pe cind am dat trimite la mesaj ai aparut :)
nu te-am uitat

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

ale - hahahahaaa ... ce nostima esti!! Scuze, eu is aeriana din cauza de dop , sunt iertata??

La multi ani fericiti, sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEXANDRA La multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si sa ai parte de lucruri frumoase si senine, de oameni buni si sa nu cunoasti rautatea si suferinta niciodata!!!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 6luni) si Mattia Gabriel(1 an si 2 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Pisellino-tu trebuie sa le spui tot ce are Roberto
,toate problemele
parca ziceai ca trebuie sa cauti o gradinita si ca sa-l duci prin asistenza sociala
si la gradi unde merge Giulia sint copilasi pe care-i aduc asistenza sociala,sint copilasi in caruciore cu rotile,bolnavi saracutii dar asta nu inseamna ca trebuie privati de toate,merg si ei la gradi asa bucurosi ca stau intre copilasi ,nu au nicio vina ca sint bolnavi
intreaba la comune dupa ce te muti si iti rezolvi rezidenta sa-l inscrii la gradi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput