Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna dragelor,

Am intrat si eu sa intreb cate ceva, dar vad ca mamicile sunt ocupate cu copilasii sau diverse, asa ca nu stiu daca am sa primesc raspuns dar daca nu intreb aici, pana pe seara cand voi ajunge la medic nu mai am stare.

Deci, de sambata noaptea de la ora 2 Tudor tot face febra. I-am dat Panadol si Nurofen la 6 ore (alternativ). Ii scade si apoi apare iar.Dar de ce febra....pt ca nu este racit, nu tuseste, nu are mucusori, nu stranuta, nu e infundat. Sa fie de la dintisori? i-a spart gingia al doilea dintuc...Nu stiu cum e cu febra la aparitia dintilor pt ca la Matei nu am avut parte de asa ceva. In afara de temperatura mare, alt lucru schimbat ar fi ca nu mai mananca asa bine cum manca inainte de episodul asta....Deci bb face febra de obicei inainte sa ii sparga dintele gingiuta sau si dupa?

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

desi noi nu avem ,inca,nici un dintisor, stiu ca uneori eruptiile dentare sunt insotite de febra si inapetenta
eu iti recomand sa te linistesti, daca alte simptome nu are Tudorica, probabil ca aceasta este problema
oricum mergeti la dr nu are sens sa te ingrijorezi inainte
Totul va fi bine, garantat

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Deci, de sambata noaptea de la ora 2 Tudor tot face febra. I-am dat Panadol si Nurofen la 6 ore (alternativ). Ii scade si apoi apare iar.Dar de ce febra....pt ca nu este racit, nu tuseste, nu are mucusori, nu stranuta, nu e infundat. Sa fie de la dintisori? i-a spart gingia al doilea dintuc...Nu stiu cum e cu febra la aparitia dintilor pt ca la Matei nu am avut parte de asa ceva. In afara de temperatura mare, alt lucru schimbat ar fi ca nu mai mananca asa bine cum manca inainte de episodul asta....Deci bb face febra de obicei inainte sa ii sparga dintele gingiuta sau si dupa?

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Buna!

Sa nu aibe rosu in gat.
Sanatate multa!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

cica e acum la mare moda o viroza doar cu febra si tremurat. atat.

sanatate multa!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IOANA, eu zic ca poti sa-i dai deja supa crema, nu numai zeama, ca e mare deja la 6 luni. Doar sa ii introduci una cate una legumele, ca in caz ca face vreo reactie sa stii de la ce. Si eu tot la 6 luni am inceput diversificarea (eu am inceput direct cu pireuri de legume, nu cu supa) si medicul de familie (cel nou, al 4-lea deja de cand s-a nascut copilul cel mare) s-a uitat indoielnic la mine si mi-a zis:"aaa, sunteti adepta alaptatului exclusiv?", ca si cum eram membra unei secte dubioase... Eh, dar asta este, el e un medic f. cunoscut in Oradea si pe mine ma intereseaza in primul rand sa dea diagnosticuri corecte in caz de boala (si la asta e recunoscut ca fiind bun), nu sa ma invete cum e cu diversificarea.

Cu somnul, nici Alex desi i-au spart gingiile ambii dintisori nu doarme legat mai mult de 2 ore, maxim 2 ore legate, dar in prima parte a noptii este cand se scoala si din ora in ora. Nici nu mai stiu de cate luni n-am dormit 3 ore legate Si totusi, e parfum pe langa cum era la Luca, macar il pun la san si adoarme, nu trebuie sa ma plimb cu el in brate prin camera si sa-l leagan.

MARYLENAC, febra asa mare nu face de la dinti. Daca n=are nici rosu in gat, eu zic sa-i faci o urocultura, poate e infectie urinara, stiu ca alea mai dau febra la bebei, fara alte simptome.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

david a facut febra mare (peste 39) cauzata de eruptii dentare doar cand i-au iesit caninii. dar el a fost un caz mai deosebit, i-au iesit TOTI 4 DEODATA!! nu va zic cum (n-)am dormit vreo saptamana, eram ca o umbra prin casa, ziua urla, noaptea urla...uneori imi venea si mie sa urlu pe langa el.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Ioana, noi am inceput diversificarea direct cu supa crema de legume, facuta astfel incat sa fie ca o smantana curgatoare. Am pus telina, dovlecel, ardei gras, praz, radacina patrunjel, pastarnac. Ulterior am mai adaugat legume de tipul fasole verde pastai, brocoli, gulie.

Marylenac, eu am citit ca febra datorata dintisorilor nu e mare,e in jur de 38...poate celelalte fete pot sa iti spuna mai multe.Sanatate puiului!

Am fost in Ikea, am luat aparatori de colturi, inchizatori pt dulapuri si cateva bavetele. Nu stiu Ioana cum va fi, daca va cotrobai peste tot sau nu, am zis sa le am in casa in caz ca incepe sa scotoceasca peste cateva luni.Ieri a descoperit bradul si tragea de o creanga in mare veselie, a lins un glob si a zmotocit beteala.Am filmat totul caci era f funny.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Salutare,

Multumesc de sfaturi!

I-am facut o supa din morcov, pastarnac patrunjel telina si gulie. I-am dat 30 ml. ( dar nu cred ca a mancat atat), a fost mai mult pe body ca nu prea i-a placut. Mie mi s-a parut tare gustoasa...usor dulce de la morocov. Apoi i-am dat putina supa crema...a avut mai mult succes. Sper sa fie bine. Ii voi dat 3, 4 zile acest meniu- crescand treptat cantitatea. Apoi voi introduce si masa de fructe - incepand cu mar.

Legat de dintisori - nepotului meu la 6 luni si 1 sapt i-au iesit 7 dintisori...a avut vreo 3 zile de ferbra destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

ioana1234, si noi am inceput direct cu piure de legume - morcov, pastarnac, patrunjel radacina si telina aburite, apoi am mai adaugat dovlecelul, mai nou punem si ceapa si ardei, dar pe astea nu le pasez, cica n-ar avea voie inca A mancat nesperat de bine din prima zi. Dupa sfaturile dr-itei noastre ar fi trebuit sa-i dau prima zi doua lingurite, a doua zi 4, apoi 8 si tot asa pana la 150 ml, dar dupa succesul din prima zi, cand a lins vreo 6-7 lingurite, i-am dat cat a vrut de fiecare data. Acum (dupa 3 sapt) cred ca mananca in jur de 100 de ml la o masa.
Si de ce ma rog ai facut o maaare greseala ca ai asteptat pana la 6 luni? Cum a motivat dr-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corinaaaaa imi dai si mie un PM cu numarul fotografei si cat v-a costat sedinta foto? Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Ca mi-am amintit: am vazut cu okii mei in Carrefour jucarii pentru fetite constand in : aspiratoare si aparate de bucatarie. Or mai fi fost si altele, n-am avut timp sa aprofundez subiectul.

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput