Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Ioanact imi pare tare rau ca Justina este atat de bolnavioara! Sa se insanatosasca cat mai repede!! Va pup!

Sofie ce este acela "fiert in vid"? Cum se face?
Sincer eu inteleg ca ii place sucul de morcov crud, dar nu si morcovul fiert. Nici nu se pot compara la gust. Nici mie nu imi place morcovul fiert. Crud este OK.

Vad ca este slaba miscarea pe aici. Ne retragem si noi sa vedem un film ca am culcat mai devreme piticuta. Week-end placut (ce a mai ramas din el)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Buna dimineata!
Iar sunt eu prima pe aici?

Astazi in loc de cafea, vreau sa va servesc o piesa care pe mine ma energizeaza, inspira si binedispune intotdeauna.

Asadar, pentru o saptamana cat mai buna, ascultati si priviti cu atentie:

Cheers!

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

si eu la o . Ma cam paste o raceala sper sa nu se concretizeze.
Sambata am fost la masaj si o fost tare bineeee. Si eu si sotul am beneficiat de rasfat la ore diferite ca sa stam cu Alex pe rand.
Ieri am facut prajituri ca maine e ziua sotului si am zis sa le fac eu. Cred ca m-am plictisit rau acas..
In rest noi suntem bine asteptam sa plecam la Bv da mai e o sapt pana atunci. Acolo e zapadaaaaa. Offf imi place iarna tare mult.
Laurita mai sunteti raciti? V-ati mutat? Nu te-am mai vazut de mult.
Pupici si o zi frumoasa

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!!!
Dau si eu o cafea,dar probabil e rece,de la 4:40,de cand e facuta
Mai,oameni buni,mai Adelina,de ce daca ne culcam toti la aceiasi ora,de ce el e fresh la 4:30,si eu si sotul suntem rupti de somn?De ce?de ce?de ce Tolea de ce????
Nu pot sa inteleg de ce se trezeste asa dreveme..il hranesc,il schimb,ii cant,il legan,dar nu mai adoarme neamAr putea sa alerge si la maraton,asa de fresh e
Trebuie neaparat sa citesc si eu cartea de pe mailul comun..sper sa ma si lase

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Ioanact imi pare tare rau ca Justina este atat de bolnavioara! Sa se insanatosasca cat mai repede!! Va pup!

Sofie ce este acela "fiert in vid"? Cum se face?
Sincer eu inteleg ca ii place sucul de morcov crud, dar nu si morcovul fiert. Nici nu se pot compara la gust. Nici mie nu imi place morcovul fiert. Crud este OK.

Vad ca este slaba miscarea pe aici. Ne retragem si noi sa vedem un film ca am culcat mai devreme piticuta. Week-end placut (ce a mai ramas din el)!

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

neata la toate floricelele!
de fapt morcovelul ii place si fiert si crud, nu-i place zeama de supa, o scuipa de mama mama, nici cu bibe nici cu lingurita. i-am facut-o si mai concentrata si mai slaba nimic. renuntam pt o saptamana si mai incercam apoi. ramanem fideli piure si suculet.
am o oala gen Zepter care fierbe in vid, raman mai multe vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

OLA...

Aseara am ajuns si noi din "delegatie"...a fost frumos , vic s-a distrat f tare, nu a plans deloc 3 zile...o cumintenie de baiat. Vineri inainte sa plecam am fost la orl si mi-a zis ca nu mai trebuie taiat sub limbuta, ca daca mananca si nu are pb e ok. Am cunoscut o tanti care are limba prinsa si in afara de faptul ca nu poate scoate limba afara decat putin, nu are nicio pb, si abia at mi-am dat seama ca Vic nu scoate limbuta decat putin putin printre buze. Sper ca asta sa fie singura pb in ceea e priveste limbuta lui prinsa.

Bineinteles ca dr la are l-am dus mi-a zis ca stie ca e la moda sa-l diversific la 6 luni, dar am facvut o mareeeee greseala . M-a descurajat putin , dar mi-am revenit. Miercuri face 6 luni si incepem cu putin supica de morcov si albitura. Am incercat sa ii dau piure de mar, dar nu a fost incantat, in schimb a servit o bucatica de banana ( o tinea el in mana) si a molfait-o cu mare succes...chiar tipa sa ii mai dau. Cred ca el e facut pt autodiversificare.....dar eu nu sunt pregatita pt asa ceva.

Sa va intreb ..pot sa ii dau la inceput o supa crema( adica sa ii mixez legumele in ea? ) sau trebuie sa ii dau mai intai zeama ..cateva zile si apoi cu legume in ea... Habar nu am ..atat de mult am citit despre diversificare si acuma cand sunt pusa in fata faptului implinit parca ma impiedec ca un bebelus la primii pasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Salutari si de la noi!

Pe principiul una calda, una rece, azi noapte iarasi ne-am trezit din 2 in 2 ore. Acum Bubu doarme iau eu sunt varza... vedem cum o fi noaptea urmatoare.

Cris, iti inteleg amarul... da'ce sa-i faci? Asta e cu bebe mic. Sa ne dea DD putere sa rezistam Poze mai recente cu Maia am pus pe contul nostru comun. E adevarat, pe contul ei m-am impotmolit la august. Trebuie sa-mi fac cumva timp si pentru asta...

O saptamana minutata va doresc. Mai revin eu azi... sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

OLA...

Aseara am ajuns si noi din "delegatie"...a fost frumos , vic s-a distrat f tare, nu a plans deloc 3 zile...o cumintenie de baiat. Vineri inainte sa plecam am fost la orl si mi-a zis ca nu mai trebuie taiat sub limbuta, ca daca mananca si nu are pb e ok. Am cunoscut o tanti care are limba prinsa si in afara de faptul ca nu poate scoate limba afara decat putin, nu are nicio pb, si abia at mi-am dat seama ca Vic nu scoate limbuta decat putin putin printre buze. Sper ca asta sa fie singura pb in ceea e priveste limbuta lui prinsa.

Bineinteles ca dr la are l-am dus mi-a zis ca stie ca e la moda sa-l diversific la 6 luni, dar am facvut o mareeeee greseala . M-a descurajat putin , dar mi-am revenit. Miercuri face 6 luni si incepem cu putin supica de morcov si albitura. Am incercat sa ii dau piure de mar, dar nu a fost incantat, in schimb a servit o bucatica de banana ( o tinea el in mana) si a molfait-o cu mare succes...chiar tipa sa ii mai dau. Cred ca el e facut pt autodiversificare.....dar eu nu sunt pregatita pt asa ceva.

Sa va intreb ..pot sa ii dau la inceput o supa crema( adica sa ii mixez legumele in ea? ) sau trebuie sa ii dau mai intai zeama ..cateva zile si apoi cu legume in ea... Habar nu am ..atat de mult am citit despre diversificare si acuma cand sunt pusa in fata faptului implinit parca ma impiedec ca un bebelus la primii pasi...

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

noi am inceput cu lichide, chiar daca intai suculete. eu zic sa-i dai intai zeama de la supa, daca ii place, apoi legumele pasate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor,

Am intrat si eu sa intreb cate ceva, dar vad ca mamicile sunt ocupate cu copilasii sau diverse, asa ca nu stiu daca am sa primesc raspuns dar daca nu intreb aici, pana pe seara cand voi ajunge la medic nu mai am stare.

Deci, de sambata noaptea de la ora 2 Tudor tot face febra. I-am dat Panadol si Nurofen la 6 ore (alternativ). Ii scade si apoi apare iar.Dar de ce febra....pt ca nu este racit, nu tuseste, nu are mucusori, nu stranuta, nu e infundat. Sa fie de la dintisori? i-a spart gingia al doilea dintuc...Nu stiu cum e cu febra la aparitia dintilor pt ca la Matei nu am avut parte de asa ceva. In afara de temperatura mare, alt lucru schimbat ar fi ca nu mai mananca asa bine cum manca inainte de episodul asta....Deci bb face febra de obicei inainte sa ii sparga dintele gingiuta sau si dupa?

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Depinde cat are,dc e mai mult de 39 nu e de la dintisori.Asa mi-a zis pediatra

Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput