Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!
Raspunsuri - Pagina 15
ioana1234 spune:
Dr a spus ca la 4 luni trebuia sa incepem si acuma sa aiba 3 mese pe zi, consistente./ A zis asa pt ca Vic pare anemic - adik ea a zis ca are o anemie accentuata. (ma rog...pt ca v-am mai zis are tenul f alb) - motiv pt care sa ii dau vitam ( contine si fier) ca sa suplinim vitaminele si fierul de care el duce lipsa.
Oricum eu ma duc la ea pt bolile sist respirator, aici nu am ce sa-i reprosez, pt ca nu sare cu antibiotice si nici cu siropuri, decat daca e musai nevoie. Maine ma duc sa ii fac analizele sa vad cat e de anemic copilasul meu si pana nu ma conving nu sar cu vitamine.
lenabum spune:
marilenabianca a facut 3 zile febra cand a avut rubeola
dupa 3 zile a erupt si nu a mai avut febra
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
marylenac spune:
Buna seara, desi la noi nu e prea buna. A fost o zi urata, cu stat cu copilul in brate pe holul policlinicii si sa am si surpriza ca dr. de familie, pediatra lui Tudor sa nu fie acolo desi vorbisem cu asistenta in prealabil si ne-a spus ca putem veni. In fine...ne-a controlat alt medic, destul de superficial, mi-a spus sa merg in continuare pe antitermice pt ca nu are nimic copilul decat ceva efecte ale eruptiei dentare. Evident ca am plecat de acolo, plina de nervi, asa ca maine dim. merg la un alt medic. Bineinteles ca atunci cand am ajuns in cabinet, Tudor nu mai avea febra, era vioi si dr. avea impresia probabil ca eu am chef doar asa...sa ma plimb cu copilul in brate pe la medici. Urasc sistemul sanitar din Romania!
Oricum, va multumesc tuturor pentru sfaturi si maine sigur voi veni cu vesti bune. Va pupam si va dorim sanatate multa...
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
cris_09 spune:
Poftiti la www.cadouri-cadou.ro/poze/produse/360_1220443495.jpg" target="_blank">cafea!!!
Marylenac cu siguranta o sa vii cu vesti buneIti tin pumnii pentru astaAsa mi se intampla si mie,cand ajung la spital parca nu mai are nimic copilul si se uita doctorii la mine ca la o nebunaPffff,Romanica..mi-e scarba
Ioana1234 sper sa iasa ok analizele
Virgi si eu am vazut o gramada jucarii din astea,fier de calcat,aragaz,trusa pentru curatenie,dar sa stii ca pe unele fetite le atrag..oricum e la mare moda roata aia a olarului,unde intorci privirea dai de ea
Copilul meu tot la 4:45 s-a trezit,e ceasSper sa fie o coincidenta si nu asta sa fie noul lui program
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
biajitaru spune:
Neata,
Va invit la o .
Eu is cam . Dupa stat in bucatarie si facut praji in timp ce copilu' nu a dormit doar o ora adunate fiind toate minutele lui de nani. Nici afara nu a dormit. Copilu' asta e atomic aseara a adormit pe la 10:30 si la 4:30 era treaz. Mama zice ca seamana cu mine si ca dupa un an ii trece.Si eu cand dorm?
merge in patru labe dar in marsalier. Se vad ceva urme de dintisori dar inca nu au spart si e plin de bale.
De la noi cam atat.
Pup fetele si o zi frumoasa sa aveti.
Rocsy tie ti-au intrat banutii luna asta? La mine intarzie.
Bia
lenabum spune:
neatza haideti la sanius
buna cafeaua bia merci
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana1234 Dr a spus ca la 4 luni trebuia sa incepem si acuma sa aiba 3 mese pe zi, consistente./ A zis asa pt ca Vic pare anemic - adik ea a zis ca are o anemie accentuata. (ma rog...pt ca v-am mai zis are tenul f alb) - motiv pt care sa ii dau vitam ( contine si fier) ca sa suplinim vitaminele si fierul de care el duce lipsa. Oricum eu ma duc la ea pt bolile sist respirator, aici nu am ce sa-i reprosez, pt ca nu sare cu antibiotice si nici cu siropuri, decat daca e musai nevoie. Maine ma duc sa ii fac analizele sa vad cat e de anemic copilasul meu si pana nu ma conving nu sar cu vitamine. Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010) |
neata tuturor(mare, mare liniste pe aici)
sarbatoritilor de azi
ioana te inteleg perfect cu anemia
si dr mea de familie e fixata pe tenul lui Matei, de parca eu as fi rosie in obrazi :P
a inceput sa-mi fie groaza s ama duc la vaccin caci iar o aud...
acum mi-a spus ca "vai, parca si buzele s-au decolorat"
am inceput sa ma uit la poze de bebei sa vad cat de rumeni sunt ei, si nu sunt, cam toti bblusii sunt fara roseata in obrajori si cu pielea palida
si eu i-as face analize(Sa-i dau dr cu ele in cap) insa, cand i-au luat sange in spital l-au intepat de vreo 4 ori, si nu vreau sa mai trec prin asta
ii dau fier, incerc sa ajung la doza optima recomandata de 8 picaturi(1 pic kg corp)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
Vivela spune:
neata
Bia, norocoaso, dupa 1 an trece... . eu as da orice sa stiu ca e asa...
sunt cu ochii in piuneze de nesomn, doar atat vreau de la mosh anul asta - sa vina cu tolba plina de ore de somn sa-mi iau eu pe indelete .
Slava Cerului ca suntem in limite cu sanatatea, de cati copii bolnaviori aud...zau ca asta e cel mai important.
Damian tuseste un pic noaptea (doar noaptea), s-a iritat rau la fundulet (si scrot), mi-e mila de mor cand il vad asa rosu. am sistat orice aliment de diversificare, astept sa-i treaca ranile din zonele "rusinoase" si o luam de la capat. nu-mi dau seama ce aliment i-a "acidulat" asa rau urina, dar sper sa-i venim de hac.
maine avem programat vaccinul de 6 luni, facem infanrixul hexa, l-am gasit la farmacia tei cu 231 de lei (daca mai intereseaza pe cineva).
va pup, sa aveti o zi frumoasa .
va las un Mos sa va colinde .
Traiesc in Orasul Alandala
Jocurban spune:
citat din mesajul lui Vivela eu am luat calendarul si pozele lui david de la gradinita, ma bucur ca un copil mic. www.facebook.com/album.php?aid=25829&id=1702678123&saved#!/photo.php?fbid=1245108263482&set=a.1200619271285.25829.1702678123" target="_blank"> aici una din poze . ioana, ce e aia taiat sub limbuta? si mai ales, de ce trebuie repetat? sanatate multa lui Andrei . Traiesc in Orasul Alandala |
Bine v-am regasit, am absentat cateva zile din motive de Sofia isterica si mereu smiorcaita... m-a dus la capatul nervilor si a rabdarii, nu mai stiu ce sa fac cu ea!
Citesc din urma, pe fuga...
Mami de Sofia-Maria, bine-ai venit!
"Taietura sub limba" le-am facut si eu fetelor... medical se numeste fren lingual si e o interventie minora, necesara atunci cand limba bebelusului e prea prinsa dedesubt, acesta afectand atat alimentatia copilului, cat si vorbirea, mai tarziu. Interventia se face la ORL, pe loc, fara anestezie sau internare. Daca vreti sa cititi mai multe, eu am scris aici despre ce este frenul lingual.
La noi, la Cluj, e frig si zapada, ieri a nins toata ziua si ne-am plimbat pe afara, dar iesitul singura cu doi copii, imbracatul, dusul afara etc. e un calvar pentru mine.
Trimit, revin.
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
Albumul mazarichilor
corinasmile spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Corinaaaaa imi dai si mie un PM cu numarul fotografei si cat v-a costat sedinta foto? Multumesc mult Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Ai PM
Corina, mami de Maria (14.06.2010)