Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota maine cu capucino ![]() ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu ![]() 69/11 |
sau cu un ceai fara zahar
mami de fetita cu codite 3+ si
s29
ailed_dota spune:
corect, yasmy tu ce ceai bei? eu mai nou beau de macese si hibiscus 
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
ailed_dota spune:
va pup pe toate ma duc la serial...
vb dimi
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
anaxena spune:
la noi sunt 10 grade!!
am ajuns si eu acasa cu mandra mea,suntem singurele ca tati e in spania...ashteptam codul galben,dar cred ca ne ocoleshte
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
26+
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
apropo am vazut ca piteshtencele mele nasc cu cezariana..asha de curiozitate cate nasc natural sau cel putzin intentzioneaza si cate fac cezariana
incep eu: eu nasc natural
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
26+
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota corect, yasmy tu ce ceai bei? eu mai nou beau de macese si hibiscus ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu ![]() 69/11 |
oridecare
mi-am cumparat indulcitor cu 0 calorii

inca nu am apucat sa il folosesc.....mami de fetita cu codite 3+ si
s29
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui anaxena apropo am vazut ca piteshtencele mele nasc cu cezariana..asha de curiozitate cate nasc natural sau cel putzin intentzioneaza si cate fac cezariana incep eu: eu nasc natural Ana-Maria mami de 26+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |

NATURAL! 

mami de fetita cu codite 3+ si
s29
ailed_dota spune:
eu fac cezariana, din motive medicale.. ( ca mai am doua:una din cauza de termen depasit( maria) si a doua de urgenta ca murise bb
)
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
oridecare mi-am cumparat indulcitor cu 0 calorii ![]() inca nu am apucat sa il folosesc.....mami de fetita cu codite 3+ si s29![]() |
bbyasmi, ma indoiesc ca ar fi bun indulcitorul in sarcina..
esti tare daca poti sa te abtii de la gogosi..sa le ai si sa nu papi..pai eu salivez de aici

eu am facut paste cu ton, suc de rosii, usturoi, parmezan si fasole boabe rosie din conserva..o bunatate a iesit

si mai mi-e pofta de salata verde cu ton, dar o las pe saptamana viitoare ca sa nu exagerez cu tonul...nu stiu ce mi-a picat pe el.

mami de Vlad 09.04.2009 si
s28 cu