Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
djlaura01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi la noi ninge ....e lapovita la voi cum e??mami de fetita cu codite 3+ si s29![]() |
la noi e frig si atat nu ninge ,nu ploua
_
24 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
ailed_dota spune:
si la mine ninge....
si miroase in casa....
ca i-am facut lui iubi (ca vine curand acasa) vin fiert cu scortisoara , cuisoare si portocala .
si la cuptor am fripturica de pui cu usturoi, cimbru si suc de rosii...cu salata de varza murata garnitura...

pup fetele
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
IONY_82 spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota si la mine ninge.... si miroase in casa.... ca i-am facut lui iubi (ca vine curand acasa) vin fiert cu scortisoara , cuisoare si portocala .si la cuptor am fripturica de pui cu usturoi, cimbru si suc de rosii...cu salata de varza murata garnitura... ![]() ![]() ![]() pup fetele mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu ![]() 69/11 |

o seara perfecta de iarna 

lipseste bradutulfericita
28+ cu
Sara Andreea
strumphitza spune:
Ziceti ca ninge ?
vreau si eu 

eu am pus sarmalele si ardeii la fiert si acum tre sa invart la perisoare si sa le pun in ciorbitza si apoi mai am de facut clatitele si de bagat la cuptor
mai am o ora jumate pana apar musafirii
si tre sa mai aranjez si prin casa putin si sa ma schimb de trening , treaba grea domle` 
si al meu barbat nu stiu unde naiba e ca nu a ajuns si i-am trimis sms si nu raspunde, cred ca e in metrou , vine acasa ma gandesc , ca tre` sa aprinda focul in semineu si sa aranjeze putin in living printre revistele lui imprastiate peste tot , desene animate il fac cand vine , il fac afish ca numai reviste si revistute prin tot lounge ul

hai ca ma duc sa termin treaba , mai vin eu sa vad cat de tare ninge

multumesc tuturor fetelor de urari 

, sa dea Dumnezeu si la voi sa fie bine totul si sa nu avem probleme de nici un fel, nici noi si nici bebelushii nostri dragi iubiti

_
Mind the Bump!
24+
Sophia Nicole
ailed_dota spune:
Iony
, cam asa....
aveam nevoie...
tu ce injectii faci Clexane..?
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
bb_yasmi spune:
mie nu imi place cand e asa frigggg.....
eu prefer vara, soare, piscina....

ailed, strumfi sa aveti sa seara frumoasa s pofta mare!! 

mami de fetita cu codite 3+ si
s29
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota yasmy ![]() sa papi o gogoasa si pt mine... ![]() ![]() ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu ![]() 69/11 |
ailed dimi ca la ora asta nu mai pap

mami de fetita cu codite 3+ si
s29