Nasterea la Medlife (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Melania si alte fete care ati dat doar san, la cat ati inceput diversificarea? Noua ne-a spus doctorita ca discutam dupa 5 luni.

De pediatra eu am ales pe cineva care nu e de la Medlife.Mi-a fost recomandata. E sefa de sectie pe neonatologie la un spital din Buc, profeseaza si in pediatrie si se bazeaza foarte mult pe natural, discutam cate 1ora 2 la fiecare vizita si imi explica totul cu rabdare, e foarte atenta la absolut orice detaliu despre cum evolueaza bebe si se poarta foarte bine si cu ea. Cu ajutorul ei am reusit eu sa dau doar san si m-a incurajat foarte mult in perioada aia. Este si ea foarte cautata, dar isi face mereu timp si vine cand o chem chit ca vine seara la 9. Eu sunt foarte multumita. Nu am vrut de la inceput sa o duc pe bebe la clinica pentru ca acolo mergi si cand e copilul bolnav si automat o expuneam microbilor. Eu asa am considerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xania spune:

Dragi proaspete mamici,

Ce stiti despre calculul indemnizatiei CIC, se iau in calcul veniturile acumulate in CO maternitate?

Voi cum ati procedat - ati stat in co maternitate mai mult dupa nastere sau inainte? Cum o fi mai bine (asta bineinteles daca totul e OK si nu sunt alte recomandari de la medic).

Multumesc,
Xania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Cori,fata ta are 4 luni,nu?cate kg are? Ce tare ca deja sta in fundulet.Sprijinita de perne,banuiesc.
Sasha vsambata pe 29 face 3 luni si abia a inceput sa se uite la manutze si sa tina degetul in guritza.
Tu unde stai? poate iesim odata impreuna cu bebeii.
celelalte fete..Alina,Raluca,Melania,Cami...etc...pe unde stati?
Nu vreti sa facem o "iesala"?
Ma gandesc ca ne-ar prinde bine mai ales ca bebicii sunt cam de-o seama.Am avea ce povesti si am mai schimba pareri :)
Eu stau in Drumul taberei,dar ma deplasez si prin alte parti...parcuri.

-----------------------------------------
Alexandra Sasha, bebe cuminte si frumos

Mergi la inceput

Alexa, multe lunite si multi ani inainte lui bebe Sasha. Maya are 6100 gr la 4 luni. Nu are mai mult pentru ca nu sta o clipa in loc se intoarce pe burta, se deplaseaza ca rama impingand in frunte si in picioruse, se agata de jucarii cu tot cu maini si cu picioare, ziua doarme 2 ore maxim si in rest nu sta o clipa pe spate fara sa faca ceva. Ma extenueaza pentru ca trebuie mereu ba sa o ridic, ba sa o sprijin, ma plimb prin casa cu ea si ii arat diverse lucruri, o sprijin sa faca pasi pe marginea patului. Ma oboseste maxim... De ridicat in fundulet eu nu am pus-o intre perne doar atunci cand incearca ea sa se ridice ii dau degetele, se agata de ele se ridica si sta in fund tinandu-se ea. Dupa un timp oboseste si isi da drumul. A spus doctorita ca nu trebuie obligati copiii, doar cand se simt ei in stare trebuie ajutati.

Iti mai dau un sfat, incearca sa te joci cat mai mult cu el, sa ii canti, iti ridica si tie mult moralul si chiar daca esti in casa gaseste-ti ceva placut de facut. Eu acum tot caut si citesc despre moda in anii 40 pe diverse bloguri si asa mi se pare ca fac ceva interesant.

Eu stau in pipera deci cam departe dar dupa ce se indreapta timpul ne putem intalni intr-un parc ca sa nu stam cu grija de cat de frig e.

Legat de prenatal\ postnatal, din motive medicale eu am stat mai mult inainte de a naste. De calculat indemnizatia se calculeaza 12 luni inainte de data nasterii copilului indiferent daca mama este in medical, lucreaza sau e in concediu prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Coriiii, te-am gasit pe facebook si am vrut sa te adaug in lista mea...
Imi pare bine sa vad ca faceti progrese, ca ati crescut si am inceput cu toate sa ne obisnuim cu rolul de mamici.

Si eu mi-as dori sa ne intalnim cand se face putin mai cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xania

Grea decizia dar speram ca pana la urma sa facem asa cum este mai bine.
Oricum dl. Albu este un medic bun si merita toata "investitia".

Ce vei avea fetita sau baietel?

Buna! Am scris un mesaj pe pagina 7, dar cred ca apare mai greu, pt. ca mesajele mele sunt moderate inca. O sa am un baietel, care este deja foarte energic si jucaus la mine in burtica :)

Eu m-am hotarat sa raman la Albu si la Medlife, pt. ca oricate socoteli imi voi face dinainte, peste tot s-ar putea sa am ghinionul sa dau de asistente plictisite, acre etc. Eu am mai auzit de nasteri naturale la Medlife, dar putine si din pacate nu am cum sa vorbesc cu mamicile respective, pt. ca nu le cunosc. Iar cu privire la alaptat, totul depinde de cat lapte ai, de cat de repede iti vine, de bebe (daca ii place sa suga sau nu). O prietena de-a mea a nascut prin cezariana - impusa, a trecut si prin travaliu - iar fetita ei prefera sanul biberonului, pt. ca a trebuit sa-i mai dea si biberon cat a mai fost plecata de acasa.

Drept urmare, merg cu optimism inainte si, daca ma ajuta Dumnezeu, voi naste natural si/sau voi alapta cu succes :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui e_cami

Coriiii, te-am gasit pe facebook si am vrut sa te adaug in lista mea...
Imi pare bine sa vad ca faceti progrese, ca ati crescut si am inceput cu toate sa ne obisnuim cu rolul de mamici.

Si eu mi-as dori sa ne intalnim cand se face putin mai cald.

Pai si nu m-ai adaugat? N-am mai intrat cam de o luna dar zilele astea ma pun la punct si adaug si poze noi asa ca atunci cand mai intri adauga-ma te rog ca imi face placere. Asa vad si eu mai multe poze cu bebe octavian ca e tare scump cu ochisorii lui mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Salutare si de la noi !!!
Noi suntem bine, sanatosi, crestem mari si ne pregatim de botez, il avem sambata asta.
In rest Maria e o mare zambareata si vorbareata, mananca bine, avem vreo 6.2 kg la 3 luni si 3 saptamani (a recuperat bine greutatea micuta de la nastere).Ea mananca acum 180 ml, voi cat le dati? Acum a descoperit ca poate sa se ridice si toata ziua se covrigeste cand o tin sa ii dau sa manance sau cand sta intinsa pe pat, si ca poate sa ia si jucarii din mana mea asa ca e foarte interesata de noile descoperiri.
Doarme cam toata noaptea de pe la 11 pana la 8,9 de dimineata, de sunt boier nu alta si in cursul zilei mai baga vreo 6-7 ore, aici seamana cu taica-su nu am ce zice
Noi iesim in IOR, insa cand se face mai cald chiar as vrea sa ne intalnim.
Alexa, stai linistita, asa am fost si eu la inceput, mai ales dupa ce a plecat mama, imi venea sa plang din orice, il speriasem pe sotul meu. Insa vei vedea cand incepe sa mai creasca puiul, o sa stai mai relaxata, eu eram si foarte posesiva, de abia acum o mai las si pe soacra-mea singura cu ea si sa ii dea sa manance (sa pot pleca atunci cand am treaba). Cu mama nu aveam nici o treaba eram foarte relaxata cand era la mine, insa cum nu locuieste in Bucuresti nu putem profita la maxim :)
Poze nu am mai pus, dar pun dupa botez.
Va pup si astept vesti bune despre bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinab2

Buna,

Nici eu nu am mai intrat demult, nu prea am mai avut timp.

E-alexa, sper sa iti treaca repede. Si eu am fost putin deznadajduita la inceput, dar mi-a trecut destul de repede. Curaj :)

Melania, Cami, Cori, ce faceti, nu ati mai intrat?...Vroiam sa va intreb ce pediatru imi recomandati de la Medlife, daca ati ramas acolo si cu bebele...Vreau sa schimb pediatrul.

Va pup!

Noi la Medlife mergem la Giosanu, imi place de el, iti explica si raspunde la intrebari.
Mai am si alta pediatra, medic de familie, aici pe langa noi, insa e foarte aglomerata.

Am vazut bebeii din poze care nu mai sunt asa mici sunt adevarati flacai
Cori, Maya mai are codite ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna

Noi am fost o data la dr.Giosanu cand nu era doctorita noastra si ne-a placut de el...e adevarat ca e foarte deschis..

Mergi la inceput