Nasterea la Medlife (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Cat despre laptele praf.... normal ca la stat il aduc imediat la alaptat (de parca ai avea la 2-3 ore dupa operatie) pentru ca nu-ti asigura laptele praf pentru bebe.

Ba da, iti asigura. Si nu la toate maternitatile ti-l aduc, in general ii indoapa cu lapte praf ca sa nu planga de foame si ii tin in saloanele pt bebei, dar la Municipal sunt fanatici cu alaptatul si nu prea le da, de-aia ti-l aduc imediat si ti-l dau pe urma in salon, ca sa-l "mufezi" cum incepe sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Fetele, ma bucur ca sunteti bine!

Cami, ce grasunel avem acolo, hehe. Eric are 6600 g abia. Am inceput si noi cu suc de mar si morcov, dar nu ne-a placut. Acum am trecut la pranz la supa de radacinoase si piure de legume si asta ne place.

Ce lapte praf dati la bebei? Eu as vrea sa il schimb (acum bea Nan, dar mi se pare ca nu il bea cu pofta, face nazuri..) si nu stiu ce sa aleg.

Cami, e batrana Dr Marcu? E draguta? E super ocupata sau gasesti repede programare la ea?

Va pup, incerc sa va mai pun si eu niste poze cu Eric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamanea spune:

Buna,
revin si eu cu intr cum ati intrat in posesia pozelor de la medlife? Am fost la controlul de o luna si nu ni le-au dat.
Fetita mea a luat ft putin in prima luna... doar 600 gr, a mai patit cineva asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Miha,eu am luat pozele cand am fost la controlul de o luna. m intrebat la receptie, au cautat si mi-au dat albumul.

Alina, e in varsta dr Marcu (in jur de 55-60ani), am inteles ca e f solicitata, era multa lume cand am fost noi.
Suntem tot pe Nan1, vad ca se intelege f bine cu el. Sucul de mar cu morcov i l-ai dat diluat cu apa sau ca atare? Eu i-am dat 30 ml mar cu 30 ml morcov si cu 60 ml apa. Nu era innebunit dupa el, dar il bea.
Peste cateva zile incepem si noi cu supa de morcoveata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, nu i l-am dat diluat cu apa, nu m-am gandit la asta....
I-am dat intai doar de morcov si peste cateva zile am pus si de mar. Dar nu a vrut deloc.
Maine vreau sa incep sa ii dau mar ras cu biscuite dimineata. Si atunci poate incerc din nou si cu sucul de mar.

Nu am reusit sa trimit poze, nu stiu de ce nu se trimitea mail-ul. Dar a ramas acolo in Drafts, poate puteti sa va uitati din Drafts la el :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Va multumesc pt incurajarai si pt faptul ca m-ati mai linistit.Asteptam primavara cand o sa putem iesi mai mult pe-afara.Sper sa treaca cat mai repede si sa ma regasesc.
Voi la cate luni ati inceput cu suculet sau cu introducerea altui aliment decat lapte?

-----------------------------------------
Alexandra Sasha, bebe cuminte si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna ziua tuturor,

Am fost si noi la controlul de o luna la celebra dr. Marcu. dezamagire total. O aglomeratie de bebei, ea supergrabita, a vb cu mine fix 3 minute, nu am apucat sa intreb nimic, nu mai mergem ca nu ne-a placut. Am auzit ca la Medlife ar fi ok Dr. Georgescu.

Noi am luat 800 de gr in prima luna si i s-a parut putin. itrasem oricum cu completare cu cateva zile inainte de control. Pt. completare am ales sa-i dau Lactana de la Topfer, un lapte praf ecologic si ii este ok cu el. Alinab2 poate il incerci. Cei de la Medlife il folosesc pt copii prematuri sau cu probleme fiind un lapte mai scump decat Nan-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xania spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicofa25

xania, si eu tot la dr. Albu sunt, iar DPN la mine este 14 mai. tu te-ai hotarat cum vrei sa nasti?

eu inca nu sunt hotarata daca sa nasc la medlife, chiar daca dr. Albu ma supravegheaza. am citit atat aici despre problemele de la sectia de neonatologie (cu asistentele, cu alaptarea) si nu stiu ce sa fac. in plus, nu-mi place deloc ca 24 de ore trebuie sa stau despartita de copilul meu in cazul in care ajung la cezariana (eu vreau sa nasc natural).

poate ma mai sfatuiti si voi fetelor care ati nascut deja la medlife.. va pup :*

Buna Nico si scuze de intarzierea cu care raspund dar nu am mai intrat in ultima vreme pe forum.
Am si eu cateva semne de intrebare dar mi-as dori totusi sa nasc la ei si sa nu fiu nevoita sa mai "testez" si alti doctori si alte spitale.
Problema mea majora este ca in continuare, oricat am citit pe forum sau am intrebat in anturajul meu, nu am gasit nici macar o nastere naturala la MedLife ceea ce nu e normal. In alte tari cezariana se face doar in caz de forta majora, la noi comoditatea pacientei sau a medicului se pare ca primeaza in fata normalitatii actului nasterii. Pana la urma o operatie este o operatie indiferent daca iti revi usor sau poate mai greu ...
In alta ordine de idei din cat m-am informat, toti bebeii fac cunostinta cu biberonul in loc sa iti fie adusi imediat la alaptat; iarasi nu mi se pare foarte ok.
In al treilea rand am auzit nu odata de facturi incarcate suplimentar fata de ceea ce trebuia sa contina pachetul solicitat. Este adevarat ca anumite lucruri pot fi ok (spre exemplu calmante extra sau mai stiu eu ce) dar am inteles ca pot sa apara si analize despre care mamicile nu au fost consultate in prealabil daca le vor sau nu .... ciudat pentru servicii "private".

Grea decizia dar speram ca pana la urma sa facem asa cum este mai bine.
Oricum dl. Albu este un medic bun si merita toata "investitia".

Ce vei avea fetita sau baietel?

Salutari!
Xania & puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Alina, am vazut poza cu Eric. Ce mare s-a facut! Cati cm are? Mi se pare lungut. Am vazut ca sta deja sprijinit intre perne. Si Octavian sta doar sprijinit, nu mult, ca isi pierde echilibrul si vine in nas sau intr-o parte. Eric se rostogoleste? Se intoarce singur de pe o parte pe alta?
Noi am inlocuit masa de la ora 10 cu un mar copt si o banana, amestecate cu 2 ligurite de cereale. In rest mancam numai lapte. Miercuri incepem cu supa de morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna si de la noi fetele. Suntem si noi mari , avem 4luni. Imi pare tare bine cand mai vad ca ati intrat si povestiti de bebeii vostri, simt ca am trecut prin multe impreuna si deja suntem mari.

Alexa, trecem toate prin asta, la mine a tinut o luna si il speriasem pe sot cu plansul, ma apuca seara exact cand venea el acasa din cauza oboselii acumulate pe zi. Te simti singura, inchisa si in plus trebuie sa te inveti si cu faptul ca pentru tine tu esti pe planul doi, ca nu mai ai posibilitatea o perioada de a-ti face cele mai mici placeri. Trece... Eu te sfatuiesc intr-adevar sa iesi din casa: eu o luam pe bebe si cu bagajul mare stateam cate o zi de dimineata pana seara pe la sora mea,de curand am fost o saptamana la parintii mei care nu sunt din Bucuresti si m-am relaxat ca m-am plimbat, am schimbat peisajul, dupa 3luni lunea dimineata mergem la mall (sa nu fie oameni, nu e nimeni), iesim sambata si duminica in parc cu tati si bem si noi o cafea la terasa. Dupa cum vezi fac totul cu tot cu bebe, trebuie sa iesi altfel innebunesti. Poti lasa si pe altcineva cu el si sa iesi tu 2-3 ore daca poti. Eu n-am putut, stateam ca pe ace asa ca am gasit solutia asta si imediat m-am simtit super ok. Iubirea pentru bebe e mare, dar izolarea aia la inceput ne omoara.

De asistente eu spun sincer ca am avut de ce sa ma plang: nu mi se pare ca sa spui unei proaspete mame care oricum e emotionata si vai de ea " nu te mai chinui draga ca oricum ai sanii mici si n-o sa ai destul lapte" ceva de apreciat. Uite ca am lapte. De asemenea am cerut fata sa stea noaptea cu mine si pur si simplu a trebuit sa insist pana mi s-a luat. Pur si simplu ma contrazicea. Problema mea daca o sa fiu sau nu obosita, sunt mama si daca eu vreau copilul cu mine e decizia mea. La alaptat ii aduceau, normal, si erau si asistente dragute, mi-au explicat si cum sa tin copilul in pozitia cangurului cand o doare burtica, dar erau si acrituri asa cum v-ati exprimat care oftau la telefon cand ceream fata. Eu sunt o persoana foarte respectoasa si chiar nu le-am vorbit nicicum sa poata sa fie asta un motiv. Oricum eu nu generalizez si nu a fost ceva asa de deranjant incat sa spun ca pe urmatorul bebe nu il voi naste acolo. Cum am mai spus am fost multumita. Pur si simplu era o observatie asupra faptului ca desi avem spitale si conditii Europene, la atitudine mai avem de lucrat.

In rest Maya e o scumpa, sta in fundulet tinandu-se de degetul meu cu o manuta, de la 3 luni jumate se intoarce pe burtica si mai nou cand o ajut sa se ridice in fundulet se salta direct in picioare. E tare energica si asta ma oboseste rau cateodata.

Mergi la inceput