Nasterea la Medlife (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
Eu dupa ce am nascut in ziua aceea am stat la terapie..am vazut bebe o singura data insa dupa ce am fost mutata in salon am avut varianta sa-l tin cu mine sau sa il dau la camera bebelusilor. Aveam un telefon si sunam cand vroiam sa il aduca sau cand vroiam sa mi-l ia. Mi-la aduceau la alaptat. eu noaptea l-am lasat la bebei si le-am rugat sa mi-l aduca numai la masa. Mi-au aratat si cu alaptatul cum se face eu nu prea am avut probleme cu laptele.. am alaptat cu succes 6 luni.
eu una am fost multumita de personalul lor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna,

Nici eu nu am mai intrat demult, nu prea am mai avut timp.

E-alexa, sper sa iti treaca repede. Si eu am fost putin deznadajduita la inceput, dar mi-a trecut destul de repede. Curaj :)

Melania, Cami, Cori, ce faceti, nu ati mai intrat?...Vroiam sa va intreb ce pediatru imi recomandati de la Medlife, daca ati ramas acolo si cu bebele...Vreau sa schimb pediatrul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Iti pot recomanda eu un pediatru.
Eu mai nou merg la Raluca Bidiga si suntem ff multumiti de ea.este o tipa relativ tanara dar care nu este pro antibiotice decat cand este cazul. Am mai fost si la Miruna Georgescu si a fost si ea ok..
Pentru chestiunu foarte delicate eu peronal as aborda-o pe doamna Marcu pentru ca are ff multa experienta. Acum vezi si tu ca mai e si chestie de chimie, cum te intelegi cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Oooooooooo ce ma regasesc in descrierea ta Alexa........ Mie mi-a trecut dar primele 2 luni au fost rele rau. La fel: maraiala incontinuu, plimbat in brate (si acum, ca sa adormim), sotul lipsa pana la 10 seara, intr-un cuvant, eram cu nervii la pamant.
E greu, dar curaj ca trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Alexa, stai linistita ca iti va trece. Si eu am fost varza in primele doua luni. Plangeam non-stop din nimic, de nu mai stiau mama si sotul ce sa-mi mai faca. Maraiam tot timpul :). Si acum la aproape sapte luni de la nastere mai am mici sensibilitati. Totul e alimentat de oboseala. Dupa trei luni bebe o sa fie mai cuminte si o sa incepi si tu sa-ti revii usor, usor. Nu te alarma....totul va trece in timp.

Nicofa, si eu m-am plans de asistente, dar mi se pare mult spus ca ar putea fi numite probleme. Depinde de tine cat de mult iti doresti sa alaptezi. Din cate am inteles au fost fete carora le-a fost adus bebe la terapie. Si mie mi-a fost greu sa accept ideea ca nu voi sta cu bebe in prima zi, dar acolo nu mi-a mai fost atat de greu. Iar in ceea ce priveste asistentele, eu le-am spus sa mi-l aduca si la masa de la ora 6 dimineata. Daca vrei il tii si noaptea cu tine sa-l alaptezi, dar o sa vezi ca oricum nu o sa ai lapte si o sa-i dai completare. In concluzie ele fac ce le spui si in principiu sunt vreo doua mai acre dintre ele, dar si ele se straduiesc sa zambeasca si sa-ti faca pe plac :).

Alina, noi suntem bine, crestem....Mananca Stefanut de rupe. Eu inca ii mai dau san de trei ori pe zi. De cand am inceput diversificarea, sanul nu mai e marea lui iubire :). Ii place mai mult mancarea. Inca se trezeste o data pe noapte sa manance si inca am nopti aproape albe de la trezitul lui. Sunt nopti cand se trezeste din ora in ora, maraie putin si apoi adoarme. Dar uneori trebuie sa-l iau in brate ca sa taca. Tot nu stiu care-i cauza....In ultimul timp a inceput sa se intoarca si sa doarma pe burta si nu mai poate sa se intoarca la loc si incepe sa planga. A inceput sa stea in fundulet....si cam atat.

Ana (Alina), Cori, Liana voi ce mai faceti? De Cami stiu ca e bine:)

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniam
In concluzie ele fac ce le spui si in principiu sunt vreo doua mai acre dintre ele, dar si ele se straduiesc sa zambeasca si sa-ti faca pe plac :).

Cum vine asta sunt mai acre ? Adica dupa ce cotizezi la greu tot sunt acre ? Pai eu credeam ca la privat esti tinut in puf si tratat regeste ! Daca eu vreau sa stau cu bb in camera, nu mi-l da ? Mie la stat mi l-au adus dupa 2 ore de la cezariana pt alaptat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Mai acre in sensul ca asa e felul lor. Adica nu sunt la fel de dragute ca si celelalte. Nimic deranjant. Dar, am precizat ca si ele fac eforturi sa fie amabile. Iar copilul ti-l aduc cand vrei in afara de prima zi cand esti la terapie intensiva. La stat probabil ti-l aduc ca sa scape de el si sa nu mai aiba ele o grija in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat nici eu atat de des pentru ca Octavian imi ocupa tot timpul, acum de cand a mai crescut. Avem cinci luni si cateva zile, mancam deja mar cu banana, ne place cand ne ridica mami in fundulet, ne jucam cu cuburile si avem 8,400 kg si 67 cm.

Alexa, asa e la inceput si datorita faptului ca marea majoritate a timplui esti singura cu bebele se amplifica toate starile si toate temerile. O sa vezi ca o sa fie mult mai bine cand bebe mai creste putin. Cum zicea si Melania si eu am experimentat stari de deznadejde, de plans din mai nimic (imi aduc aminte ca la cateva zile dupa ce am ajuns acasa a venit o prietena care mi-a adus un tricou pt bebe pe care scria "eu si tati o iubim pe mami"-imagineaza-ti ca am izbucnit in plans!!!). Asa ca, toate am avut stari dintr-astea.

Alina, eu merg la pediatru la Medlife, la dr Marcu. Are multa experienta si am capatat mare incredere in dumneaiei.

Nicofa, eu nu am ce reprosa personalului de la neonato si in general personalului de la Medlife. Mie mi l-au adus pe bebe si la terapie intensiva, unde a incercat sa suga prima oara. L-au adus si in rezerva de cate ori am vrut si il aduceau cand ii era foame, chiar daca nu-l ceream eu.

O sa pun si cateva poze cu Octavian. Sper sa vad in curand poze si cu flacaii si fetitele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Decizia de a-ti aduce copilul la terapie nu apartine asistentelor ci doctorului neonatolog de garda. Eu l-am avut si la nastere si in ziua respectiva pe dr. Toma, un super om si medic.
Cat despre laptele praf.... normal ca la stat il aduc imediat la alaptat (de parca ai avea la 2-3 ore dupa operatie) pentru ca nu-ti asigura laptele praf pentru bebe.
Eu una, oricat de greu mi-a fost dupa operatie, m-am plimbat pe holul ala de ma stia toata lumea, asa ca ma duceam si-mi ceream copilul si singura si nu s-a intamplat sa nu mi-l dea. In a 3a zi m-am trezit ca mi-l aduc dimineata la 6 la alaptat, tocmai cand vroiam sa dorm Aveam lapte cat sa-l enervez pe bebe si tot completare cu LP mergeam.
Asistente acre, e mult spus. Erau intradevar unele care nu zambeau mereu dar le ignoram. Depinde si de tine cum te porti si cum ceri dar eu una nu am avut de ce sa ma plang si pe urmatorul tot la privat il "livrez" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri, fetelor! Deja eram hotarata astazi ca voi ramane la decizia initiala si voi naste la Medlife, iar ce ati scris astazi mi-a intarit si mai mult decizia. Drept urmare, voi "livra" si eu un baietel (Teodor Andrei) la Medlife, la jumatatea lui mai, nastere naturala/vaginala daca voi reusi, la Dr. Albu.

Recunosc ca am jonglat un pic si cu ideea de a naste la stat, dar m-am razgandit foarte repede dupa ce am citit despre experiente asa-zis pozitive, dar care mie imi pareau horror. Alegerea am facut-o intre Medlife, Euroclinic si Regina Maria.

Va pup si ne mai auzim!

Mergi la inceput