Nasterea la Medlife (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Burtocika..sa stii ca sunt aceeasi medici la maternitatea Medlife ca si in clinici..adica poati naste la ei cu oricare medic care are consultatii la ei.
Sunt medici interni si medici externi..din cate am inteles de pe site-ul lor medicii interni sunt cei care sunt full time la ei..iar colaboratori cei care au consultatii sau care fac doar nasteri la ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Burtokica- poti naste cu orice medic al lor. sunt medici care dau consultatii numai in policlinicile care au alte sedii decat Grivita, dar la nastere vin in GRivita, caci doar aici e sala de nasteri.

Cum a fost la consult?

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Buna burtici si mamici de...Medlife..

Ma bucur sa va gasesc ..si eu voi naste la inceputul lui martie la Medlife si datorita voua m-am linistit in multe privinte..Eu, recunosc, nu am fost inca sa vad maternitatea..nu stiam ca ei iti ofera atat papuci cat si camasa de noapte..super..

Ce vroiam sa va mai intreb..referitor la bebei..- dupa cat timp ( in cazul unei cezariene) iti aduce bebele la san?
- noaptea iti lasa prikindelul in salon sau ti-l aduc doar la ora de alaptat?

Eu voi naste cu dr.Nayel Isreb..poate il stie cineva de la CF2..se pare ca a devenit recent intern la Medlife..sper..oricum nu prea inteleg eu treaba cu colaboratorii...daca ti se declanseaza travaliu si te duci la ei,prima oara, te preaia cel de garda..sau asteapta colaboratorul care poate fi intr-o operatie la spitalul lui, nu?!...hmm..ma cam nedumireste chestia asta..

Voi vedea..oricum pupici la toti bebicii deja nascuti...si..rabdare la cei care mai trebuie sa stea la..caldurica!

shihana +30s

Mergi la inceput

La Medlife cand te apuca nascarea te prezinti la camera de garda pana vine medicul tau. Cand se declanseaza nasterea eu zic sa suni doctorul.
Probabil daca el este intr-o alta nastere si nu poate ajunge in timpul util te preia medicul de garda si daca tot el te asista la nastere atunci probabil ca e in functie de noroc..daca e unul intern platesti mai putin. Eu asa printre prietenele mele care au nascut acolo nu prea am auzit sa nu vina doctorul decat daca doamne fereste este intr-o alta urgenta sau in concediu sau plecat din tara.
Eu zic sa intrebi si doctorul despre aceasta situatie sau la ei la maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xania spune:

Buna tuturor,

Si eu voi naste la MedLife cu dr. Albu. Pana acum DPN este 8 Mai asa ca mai e o jumatate de drum de parcurs.
Toate cele bune si mai asteptam sfaturi si impresii de la mamicile cu experienta.

Numai bine,

Xania si puiul de 24 sapt

Mergi la inceput

Referitor la alaptat..prima noapte stai la terapie intensiva si a doua zi te muti cu bebe in camera daca vrei..exista si varianta sa stai fara el si sta la camera bebelusior. Ai posibilitatea sa alegi. In camera ai telefon si poti suna oricand vrei sa vezi bebele sau daca vrei sa ti-l lase cu tine si cand dormi sa il ia.Cei de la Medlife sunt ff flexibili si in functie de cat de obo esti sau vrei sa dormi etc..ei se muleaza dupa dorintele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

xania, si eu tot la dr. Albu sunt, iar DPN la mine este 14 mai. tu te-ai hotarat cum vrei sa nasti?

eu inca nu sunt hotarata daca sa nasc la medlife, chiar daca dr. Albu ma supravegheaza. am citit atat aici despre problemele de la sectia de neonatologie (cu asistentele, cu alaptarea) si nu stiu ce sa fac. in plus, nu-mi place deloc ca 24 de ore trebuie sa stau despartita de copilul meu in cazul in care ajung la cezariana (eu vreau sa nasc natural).

poate ma mai sfatuiti si voi fetelor care ati nascut deja la medlife.. va pup :*

Mergi la inceput

Nicofa eu am nascut la ei dar sa stii ca nu am avut probleme cu asistentele. eu am fost multumita si raportul calitate pret a fost foarte bun.
Eu zic sa mergi sa vizitezi maternitatea si sa-ti faci o idee in legatura cu Medlife si personalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Buna fetelor, buna bebici mici.
Nu prea am mai intrat pt ca am avut niste probleme destul de aiurea.Vreau sa va spun ca ma lupt cu o depresie majora care parca nu vrea sa ma mai lase.A inceput din ultima zi de la maternitate si ica ma mai supara.E groaznic cateodata.plang nonstop,sunt trista si ma simt tare singura (asa si sunt de la 8 pana la 20 ce vine sotul de la servici).Cand e bebe vesel si rade,parca ma simt si eu mai bine in rest sunt intr-o deznadejde totala si parca mi-e mereu frica de ceva.Sper ca odata cu venirea primaverii sa fie mai bine pt ca vom iesi mai mult afara.Din pacate acum e frig si mai mult de 1 ora pe zi nu iesim.Lui Sasha ii place mult afara,sta cu ochii deschisi..se mira intr-una si apoi adoarme.Daca am sta mai mult ar fi mai bine.In casa e cam plangacios si tre sa ma plimb cu el in brate mai mereu.Ma cam doare spatele pt ca el are 6 Kg.Are 2 luni si 3 saptamani,64 cm, papa si san si NAN 1...Pe 6 febr. facem botezul si sper sa ne simtim cu totii mai bine dupa.O sa pun pe mail invitatia,pt ca e cu poza lui( e magnet de frigider si o sa tina loc si de marturie)
Voi v-ati confruntat cu asa ceva(depresie)?

-----------------------------------------
Alexandra Sasha, bebe cuminte si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubu77

Nicofa eu am nascut la ei dar sa stii ca nu am avut probleme cu asistentele. eu am fost multumita si raportul calitate pret a fost foarte bun.
Eu zic sa mergi sa vizitezi maternitatea si sa-ti faci o idee in legatura cu Medlife si personalul.

Am fost deja la maternitate, insa pentru pareri legate de personalul de pe neonatologie nu ma baza decat pe parerile celor care au nascut la ei deja, pentru ca evident ca nu o sa-mi spuna nimeni la Medlife "asistentele noastre sunt asa si asa, cateodata mai ciufute etc.".

Cu tine cum au fost, ti-au lasat bebele cu tine cat ai vrut tu, fara sa comenteze? Ti-ai aratat cum sa alaptezi? Ai avut probleme cu alaptarea dupa ce ai iesit din spital? Mersi.

Mergi la inceput