Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 16
iubu77 spune:
Nu au contract cei de la Medlife cu casa de asigurari...eu am tot intrebat si ziceau ca au pe medicala , pe pediatrie pe oncologie..ma rog pe multe dar nu pe maternitate..Insa se tot laudau ca vor face si pe maternitate asa ca sa mai intrebam....ca poate ..poate..
Wudy spune:
Plata se face cand iesi din spital.
In ultima zi, aproape de plecare iti dau fisa de externare a ta, fisa de externare a bebelusului si apoi va duceti sa platiti.
Te sfatuiesc sa mai ai ceva bani in plus la tine, eu nu am mai platit in plus decat vreo 70 ron insa colega mea de camera vreo 550 ron. (in functie de ce calmante iti fac in plus, ce medicamentatie in plus iti dau si aici ma refer la un supozitor, o pastila de stomac etc etc...lucruri pe care nu ti le comunica, le vezi doar pe factura). Fiecare pacient are inclus in pachet o anumita suma pentru medicamentatie si daca suma se depaseste se vede la plata de final.
Sper ca m-am facut inteleasa.
O prietena a mea nu a platit nimic in plus, nici macar 1 ron.
Dar este bine sa fii pregatita.
Citat: |
citat din mesajul lui Ronny2011 Wudy, am uitat sa te intreb daca ai facut plata inainte, in timpul spitalizarii sau dupa. Cand ai primit factura si in cat timp se face plata? Merci, ca sa stiu daca plecam cu banii in bagajel... |
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#
Wudy spune:
nici in februarie
citat din mesajul lui liana.berbec Bortocika, Medlife nu are un contract cu casa nationala de asigurare, deci nu se poate deconta nimic. cel putin in decembrie cand am nascut eu nu avea. Mami de Bogdan 22.02.2000 si de Radu 16.12.2010 |
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
Ronny2011 spune:
Wudy, merci pt info, voi avea grija sa fim pregatiti.
Inteleg ca o parte dintre calmante sunt totusi incluse. Eu daca voi face cezariana, ma astept sa cer dupa
Teste pt bebe ai facut extra?
Poate tipa care a platit 550 lei a facut testele metabolice, ca prea mare e coincidenta de suma.
Kora_B spune:
Buna, Nicofa,
Imi poti da mai multe detalii despre exercitiile la piscina la Medlife pentru gravide?
Sunt insarcinata in 11 saptamani si din ce am inteles inotul este cel mai recomandat in perioada sarcinii. Mi-e cam teama sa merg la o piscina publica, iar la cele unde au cursuri ptr gravide se pare ca sunt preturi cam mari, cel putin din ce am citit pe net.
Multam fain!
Sarcina usoara in continuare!
K.
nicofa25 spune:
citat din mesajul lui Kora_B Buna, Nicofa, Imi poti da mai multe detalii despre exercitiile la piscina la Medlife pentru gravide? Sunt insarcinata in 11 saptamani si din ce am inteles inotul este cel mai recomandat in perioada sarcinii. Mi-e cam teama sa merg la o piscina publica, iar la cele unde au cursuri ptr gravide se pare ca sunt preturi cam mari, cel putin din ce am citit pe net. Multam fain! Sarcina usoara in continuare! K. |
Buna Kora!
Asa este, inotul este cel mai recomandat, insa eu nu am apucat inca sa ajung la cursurile de la piscina de la Medlife, pt. ca nu prea am timp. Dar intentionez sa fac asta in ultima luna, cand o sa stau si acasa.
Ce pot sa-ti spun este ca inotul la o piscina normala nu te ajuta foarte mult. Eu aveam abonament la o sala unde aveam acces si la piscina, am fost de cateva ori, insa nu m-am simtit foarte bine (mi-era frig), iar kinetoterapeuta de la Medlife mi-a spus si de ce: pt. ca temperatura din piscinele normale este de 22-25 de grade, potrivita pt. cei care inoata si fac miscare intensa in apa, ori noi gravidele avem nevoie de o temperatura mai ridicata a apei, pt. ca nu facem exercitii la aceeasi intensitate. Ca sa nu mai vorbim de clorul din apa, care nu este prea indicat; ori la o piscina dedicata, purificarea apei se realizeaza printr-un alt sistem (ceva cu salinizare parca).
Sarcina usoara si tie si sa te apuci de exercitii mai devreme, daca sarcina iti permite, nu sa lenevesti ca mine :)
30+
Ruxandrada spune:
Dragele mele,
Am nascut la Medlife pe 22 februarie, cu o echipa de exceptie-dr. Dragoa Albu, dr. Andronescu, dr. Costandache( anestezist) si dr. Irina Cuzino( neonatolog). Totul a decurs fara probleme si am beneficiat de servicii ireprosabile (am avut pachetul Gold). A trebuit sa ramanem o zi in plus, din cauza unei mici probleme a bebelusului ( o usoara retentie de lichid care s-a rezolvat in cateva ore). A fost posibil si sa facem internarea cu o zi inainte, asa ca, daca are cineva problema asta ( vine din provincie, de exemplu), solicitati si se rezolva fara probleme.
Acum suntem acasa, ne chinuim putin cu alaptatul, dar speram ca o sa reusim , in cele din urma. Altfel, suntem destul de cuminti, dormim bine si crestem incetisor, recuperam greutatea destul de mica de la nastere( 2700 g).
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru raspunsuri!
Wudy spune:
Da, o parte din calmante sunt incluse. Din ce stiu eu cam toate calmantele de la TI intra in pachet. Eu am primit si in camera calmante ce tineau de TI (astea de la Ti se administreaza pe unde s-a administrat si anestezia, in plus mai sunt unele gen perfuzie pe care le-am primit cand eram in rezerva)
Deci fara grija, o sa ai in pachet incluse f multe calmante.
Eu nu am facut teste extra pentru bebe. Au facut ei una singura (de care nu m-au intrebat inainte)pentru bebe ca nu iesise bine ceva si voiau sa vada daca a doua oara iese in parametri.
Cat despre colega de camera ... i-au facut la bebe doua ecografii suplimentare parca (i se ceruse acordul doar pentru una). Nici ea nu a facut analize extra.
citat din mesajul lui Ronny2011 Wudy, merci pt info, voi avea grija sa fim pregatiti. Inteleg ca o parte dintre calmante sunt totusi incluse. Eu daca voi face cezariana, ma astept sa cer dupa Teste pt bebe ai facut extra? Poate tipa care a platit 550 lei a facut testele metabolice, ca prea mare e coincidenta de suma. |
Ronny2011 spune:
Wudy, iti multumesc tare mult pt toate informatiile oferite.
Eu vreau sa nasc normal dar se pare ca va trebui sa fac cezariana din cauza unui streptococ hemolitic de tip b. As vrea sa va mai intreb ceva pe tine si pe cele care au facut la medlife:
1. Cate intepaturi sunt? Cand intri la operatie..stiu ca pare tampita intrebarea dar sa stiu la cate injectii ma astept.
2. Doare cand se face epidurala/rahia?
3. In timpul operatiei simti vreun disconfort?
4. Ziua de dupa e chiar atat de groaznica, durerile sunt chiar asa de mari?
Multumesc mult, apropo, am vazut pozele de pe picasa Wudy, felicitari sunteti doua scumpe!!!!! :)))